εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αλλάξουν κάσα, για να λύσουν το πρόβλημα που έχει ο φίλος...
Το κακό με την επαρχία είναι ότι δεν υπάρχουν έμπειροι τεχνίτες....αν ήταν Θεσσαλονίκη θα έπαιρνε σίγουρα απάντηση από τον ωρολογά μου
Και εκεί που ήμουν έτοιμος να τους πάρω τηλ για το τελικό οκ διάβασα το σχόλιο σου και με ξανά πιάσανε οι αμφιβολίες! Λέτε να ήταν καλύτερη λύση να το ζητήσω πίσω, να το βάλω στην άκρη και όταν με το καλό κατέβω Θεσσαλονίκη ή και Αθήνα, να το δείξω εκεί κάπου?
Αν και όπως είπα και προηγουμένως, όσο το σκέφτομαι μου κάνει όλο και πιο λογική η τιμή που μου είπαν..δεν είναι ότι μου ζήτησαν και κάνα 500ρικο...
Να πω εδώ κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αρχικό μου σχόλιο αν και δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία..η κάσα επειδή θα έρθει από εξωτερικό θα το έχω πίσω σε 4-6 εβδομάδες..
επειδή δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά....είπες ότι χάλασε η κορώνα κι επειδή δεν έχουν ανταλλακτικό θα αλλάξουν την κάσα - σωστά;
Αν πάει η κορώνα μαζί με την κάσα, μιλάμε για άλλο πράγμα....Υπάρχει επομένως ανταλλακτικό, αλλά πάει κομπλέ κορώνα-κάσα.
Αν και μου φαίνεται παράξενο, φαντάζομαι ότι μπορεί να λυθεί και με τον πιο απλό και αυτονόητο τρόπο....να ανοιχτεί το ρολόι από κάποιον έμπειρο τεχνίτη με σκοπό να δει τί πραγματικά συμβαίνει...
Εννοείται ότι αν αποφασίσεις να έρθεις στη Θεσσαλονίκη, μπορούμε να πάμε παρέα στο ρολογά μου...