Αποστολέας Θέμα: radio controlled ρολογια  (Αναγνώστηκε 18146 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: radio controlled ρολογια
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 24, 2014, 15:09:14 μμ »
συνεπως ο,τι φερνει η αντιπροσωπεια.Με τα υπολοιπα οπως ειπε ο iraklis.hellas δινω λεφτα τσαμπα.Σωστος.Ο μηχανισμος ειναι ο e650,αρα δεν..
Ειδα το απο πανω ποστ,το συγκεκριμενο citizen ειναι στα σχεδια.
εγω με τον 650 ειμαι τι σε χαλασε πες μου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος iraklis.hellas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 24, 2014, 15:56:55 μμ »

[/quote]εσυ δεν εχεις το
[/quote]          Σωστόόός.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pastourman

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 24, 2014, 16:03:48 μμ »
Ωραια,για να μην ξαναμπερδευομαι κ γινομαι κουραστικος,αυτος ο μηχανισμος δεν εχει προβλημα συντονισμου εδω.Λογικα θα εχει και καποια προρυθμιση +1,2,3-1,2,3 ωρες σε σχεση με την εκπεμπομενη αρα δε θα χρειαζεται καθε φορα να βαζω ωρα Ελλαδας.Πειτε ναι γιατι πρεπει να ειδοποιησω κ τη γυναικα μου για την αγορα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 24, 2014, 16:06:39 μμ »
Φίλε μου, ελπίζω να σε προλάβω. Δες αν έχει τον μηχανισμό Ε650. Το ρολόϊ αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι γιά την Ελληνική αγορά αλλά μόνο γιά Αγγλία και Η.Π.Α. Ο κάτω δείκτης έχει τις εξεις επιλογές: 1)CHR=Χρονόμετρο, 2)ALM=ξυπνητήρι 3) ATM=σε αυτή την θέση αφήνεις τον δείκτη γιά να μην συντονίζει 3) LON=εδώ όταν βρίσκεσαι Αγγλία  και 4)NYC, CHI, DEN, LAX=πόλεις Η.Π.Α. όταν βρίσκεσαι στις Η.Π.Α. μιάς κι έχουν διαφορετική ζώνη ώρας μεταξύ τους. Άρα στην Ελλάδα θα το έχεις στην θέση ΑΤΜ. Στην θέση LON θα το βάζεις στην Ελληνική ώρα και όταν συντονίσει θα σου γυρίζει 2 ώρες πίσω σε ώρα Αγγλίας ανεξάρτητα ότι ο πομπός γιά όλη την Ευρώπη είναι στην Γερμανία. Στις άλλες 4 θέσεις γιά Η.Π.Α. αν το ρυθμίσεις με ώρα Ελλάδας δεν θα σου την αλλάζει αλλά κάθε βράδι θα προσπαθεί να συντονιστεί με τον πομπό των Η.Π.Α. χωρίς αποτέλεσμα και θα έχεις απλά κατανάλωση μπαταρίας χωρίς λόγο, γιαυτό σου είπα το βάζεις στην θέση ΑΤΜ γιά να μην είναι ραδιοελεγχόμενο, αλλά τότε γιατί να πληρώσεις παρα πάνω χρήματα γιά κάτι που δεν θα σου λειτουργεί; Άποψή μου βρες κάποιο μοντέλο που λειτουργεί στην χώρα μας.

Παίδες το DEN αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με DENMARK (Δανία) και τον ραδιοπομπό που έχει εκεί και είναι αυτός που η εμβέλειά του φτάνει Ελλάδα και συγχρονίζουν τα ρολόγια μας και όχι Denver Αμερικής, (δεν είμαι σίγουρος) πατε στο site της citizen και διαβάστε στην τυχη κανα manual από ραδιοελεγχόμενο (όποιο θέλετε) και όπως είπα και σε πιο πίσω ποστ θα λυθούν όλες οι απορίες σας.!!!  8)

Πάντως το συγκεκριμένο μοντέλο που εχει και ο Στελιος συγχρονιζει Ελλάδα μια χαρά από ότι λέει...οπότε;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2014, 16:14:02 μμ από cupra73 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 24, 2014, 16:19:44 μμ »
Γιώργο είσαι σίγουρος; Ξαναδές την φωτό. 1.Το DEN το έχει ανάμεσα στις αμερικάνικες πόλεις αλλοιώς θα το είχε δίπλα στο LON. 2.Τις 4 αυτές πόλεις τις έχει απο κάτω υπογραμισμένες μαζί, ότι είναι πακέτο. 3.Έχω αυτόν τον μηχανισμό.   Συντονίζει Ελλάδα υπό προυποθέσεις. 1.Το βάζεις LON, συντονίζει (ώρα Αγγλίας) και μετά το γυρίζεις στο ΑΤΜ. 2.Στην θέση CHR δηλαδή του χρονομέτρου όταν τραβήξεις την κορώνα 2θέσεις έξω καλιμπράρεις τους δείκτες με τα ανάλογα κουμπιά. Εκεί μπορείς να καλιμπράρεις την ώρα του LON 2ώρες μπροστά ώστε πλέον σε αυτή την θέση θα έχουμε την ώρα Ελλάδας, αλλά α)η ημερομηνία θα αλλάζει στις 2 το χειμώνα στις 3 το καλοκαίρι αντί στις 12. β)θα είναι πλέον λάθος όλες οι υπόλοιπες ώρες(Η.Π.Α.).   Υ.Γ. Ο πομπός είναι Γερμανία.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2014, 16:42:08 μμ από iraklis.hellas »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 24, 2014, 17:05:53 μμ »
Γιώργο είσαι σίγουρος; Ξαναδές την φωτό. 1.Το DEN το έχει ανάμεσα στις αμερικάνικες πόλεις αλλοιώς θα το είχε δίπλα στο LON. 2.Τις 4 αυτές πόλεις τις έχει απο κάτω υπογραμισμένες μαζί, ότι είναι πακέτο. 3.Έχω αυτόν τον μηχανισμό.   Συντονίζει Ελλάδα υπό προυποθέσεις. 1.Το βάζεις LON, συντονίζει (ώρα Αγγλίας) και μετά το γυρίζεις στο ΑΤΜ. 2.Στην θέση CHR δηλαδή του χρονομέτρου όταν τραβήξεις την κορώνα 2θέσεις έξω καλιμπράρεις τους δείκτες με τα ανάλογα κουμπιά. Εκεί μπορείς να καλιμπράρεις την ώρα του LON 2ώρες μπροστά ώστε πλέον σε αυτή την θέση θα έχουμε την ώρα Ελλάδας, αλλά α)η ημερομηνία θα αλλάζει στις 2 το χειμώνα στις 3 το καλοκαίρι αντί στις 12. β)θα είναι πλέον λάθος όλες οι υπόλοιπες ώρες(Η.Π.Α.).   Υ.Γ. Ο πομπός είναι Γερμανία.

Δεν είμαι σίγουρος Ηρακλή και το έγραψα κιόλας.....κι εγω για Γερμανία ξέρω οτι είναι ο πομπος δεν έχεις άδικο σε ότι έχεις γράψει αλλά το θέμα είναι οτι το συγκεκριμένο συγχρονίζει μια χαρά στην χώρα μας από Γερμανία, αρα κατι αλλο θα εννοούν οι ενδείξεις στο μικρό dial; O Στέλιος που εχει την ιδια καλίμπρα στο δικό του θα μας διαφωτίσει περισσότερο, να μην κάθομαι και ψαχνω τα μανουαλια τωρα μεσημεριατικα γιατι βαριέμαι.... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 24, 2014, 20:55:40 μμ »
Ωραια,για να μην ξαναμπερδευομαι κ γινομαι κουραστικος,αυτος ο μηχανισμος δεν εχει προβλημα συντονισμου εδω.Λογικα θα εχει και καποια προρυθμιση +1,2,3-1,2,3 ωρες σε σχεση με την εκπεμπομενη αρα δε θα χρειαζεται καθε φορα να βαζω ωρα Ελλαδας.Πειτε ναι γιατι πρεπει να ειδοποιησω κ τη γυναικα μου για την αγορα..
    Δεν γίνεσαι κουραστικός. Με συγχωρείς που άργησα να απαντήσω αλλά εδώ που βρίσκομαι μόνο από κινητό έχω πρόσβαση και έμεινα από μπαταρία. Όχι δεν έχει προρύθμιση.  Ελπίζω να βοήθησα γιά να μην κάνεις ανυποψίαστος την αγορά και μετανοιώσεις μετά. Τώρα ξέρεις. Την γνώμη μου την είπα. Καλή αγορά και καλοφόρετο ότι και να αποκτίσεις. Αν θες ενημέρωσέ μας και πες μας εντυπώσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2014, 21:03:51 μμ από iraklis.hellas »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 20, 2014, 00:16:08 πμ »
Καλησπερα σας,επανερχομαι για τις εντυπωσεις.
 ;D
Πηρα το κα-τα-πλη-κτι-κο αυτο ρολοι
http://www.oragaleria.hu/upload/orak/200806070846050.AS4050-51E-5.jpg
σε ατσαλινο.Λοιπον....δουλευει τελεια,δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση,οσον αφορα τη ληψη σηματος.
Ο,τι και να πω για την ποιοτητα κατασκευης ειναι περιττο οποτε να πω κατευθειαν οτι εκανε 2 πετυχημενες ληψεις σηματος των 5' η καθε μια με ενδειξη Η.
Η πρωτη ληψη εγινε με ΤΜΕ MODE και μου γυρισε την ωρα ....μια ωρα πισω.
Η δευτερη ληψη εγινε στο καπακι αφου το ρυθμισα στο LT-M MODE οποτε και εμεινε ως ειχε η ωρα.
Η τοποθεσια ληψης αντικειμενικα ειναι αθλια:Αλιμος,πολυκατοικιες γυρω,καλωδια ΔΕΗ ,διπλα στο κινητο,μεσα στο δωματιο 4 μετρα απτο παραθυρο κλπ..με λιγα λογια ο,τι λεει το manual περι σωστης ληψης,το αντιθετο :D :D :D.(ειχα βαλει πανω του και την κεραια που δινει ο κατασκευαστης)
Σας ευχαριστω και παλι απο εδω για τις συμβουλες σας,ηταν καταλυτικες και με βοηθησαν πολυ!
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 20, 2014, 00:19:44 πμ από pastourman »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 20, 2014, 00:20:17 πμ »
Καλορίζικο, φώτο δικές σου, δεν έχει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 20, 2014, 00:23:28 πμ »
κατσε να δω πως βαζεις φωτο..το παλευω αλλα δεν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 20, 2014, 00:24:21 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 20, 2014, 00:28:28 πμ »
σε 10' ειναι ετοιμη η φωτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 20, 2014, 00:29:23 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 20, 2014, 00:33:59 πμ »
δες χρονο που εβγαλα την φωτο με το κινητο,την περασα η/υ εκανα λογαρ. σε imagepost και την ανεβασα 8) 8) 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions