Αποστολέας Θέμα: radio controlled ρολογια  (Αναγνώστηκε 18124 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pastourman

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
radio controlled ρολογια
« στις: Ιούλιος 24, 2014, 11:12:07 πμ »
Καλημερα στο φορουμ,πρωτη φορα γραφω!Εχω μια θεμελιωδη απορια σχετικα με τα ραδιοελεγχομενα ρολογια.Αμα δεν συντονιζει,το ρολοι ειναι αχρηστο;Θελω να πω,χειροκινητα ρυθμιζεται(ωρα και ημερομηνια);το αυτοματο ημερολογιο λειτουργει κανονικα;Ο συντονισμος αφορα μονο και μονο στην αυτοματη ρυθμιση ωρας;Λειτουργει τουλαχιστον σαν κανονικο ρολοι;Συγγνωμη πραγματικα για τον καταιγισμο,δεν μπορω να βρω φως,αν υπαρχει ηδη θεμα με τις παραπανω αποριες καντε μου μια υποδειξη.Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
 :) :) :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
Απ: radio controlled ρολογια
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 24, 2014, 11:15:45 πμ »
εννοειται οτι λειτουργει κανονικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 24, 2014, 11:47:49 πμ »
θελω να αποφυγω παση θυσια τον ψυχαναγκασμο της παρακολουθησης του ρολογιου,αν συντονισει η οχι.Μου φαινεται πολυ ψυχοφθορο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 24, 2014, 11:58:54 πμ »
Τουλάχιστον δύο ρολόγια ραδιο-ελεγχόμενα που έχω, ένα protrek 5000 και ένα g-shock 5610 λειτουργούν κανονικότατα και χωρίς ραδιο-έλεγχο/ρύθμιση της ώρας, δέχονται και χειροκίνητη ρύθμιση ώρας/ημερομηνίας κλπ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 24, 2014, 12:14:23 μμ »
Νομίζω τα περισσότερα έχουν κ ένδειξη για το αν πέτυχε ο συγχρονισμός ή οχι μέσω κάποιου κουμπιού κ κίνηση δείκτη, οπότε δε χρειάζεται να είσαι απο πάνω του όλη την ώρα ή να αναρωτιέσαι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
When I was a baby, an evil fairy cursed me with expensive taste and no money.

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 24, 2014, 12:46:07 μμ »
Λειτουργεί κανονικά και μπορείς να το ρυθμίζεις και χειροκίνητα. 
Το ημερολόγιο επίσης λειτουργεί.
Καλώς ήρθες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 24, 2014, 12:53:33 μμ »
Ο συντονισμος γινεται βραδυνες ωρες, και κυριως με επιτυχια απο τις 2 μεχρι τις 4 τα ξημερωματα, ολα τα παραπανω εφοσον εχει καλο καιρο, δεν υπαρχουν πολυ ψηλοτερα κτιρια γυρω γυρω απο εκει που εισαι και φυσικα εφοσον εισαι εντος εμβελειας και χωρις ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες στο περιβαλλον χωρο σου.
 Η citizen δινει χωριστα η και εντος συσκευασιας σε καποια ρολογια της ενισχυτη σηματος (ξεχωριστη συσκευη) που βοηθαει το ρολοι καλυτερα εντος του σπιτιου χωρις καν τις περισσοτερες φορες να χρειαζεται να το εχεις διπλα σε παραθυρο.

Προσοχη θελει στις ρυθμισεις των ρολογιων που εχουν power save mode και κυριως των tough solar casio τα οποια σε αυτο το mode με το που κλεισει η οθονη μετα απο λιγη ωρα στο σκοταδι (η κανουν reset οι δεικτες αν ειναι αναλογικο) τοτε απενεργοποιειται και ο αυτοματος συντονισμος.....

Αυτα κι αλλα πολλα βεβαια τα γραφει και στο βιβλιαρακι οδηγιων καθε ραδιοελεγχομενου κατι παραπανω απο αναλυτικα οποτε διαβαζοντας το εχεις λυσει και ολες τις αποριες σου.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 24, 2014, 13:04:52 μμ »
Σας ευχαριστω παρα πολυ,με καλυψατε πληρως!Ετοιμαζω για αγορα το citizen nighthawk at4117-56h.Ναι ναι το ξερω,ειναι πανεμορφο..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 24, 2014, 13:21:05 μμ »
Σας ευχαριστω παρα πολυ,με καλυψατε πληρως!Ετοιμαζω για αγορα το citizen nighthawk at4117-56h.Ναι ναι το ξερω,ειναι πανεμορφο..

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μην παρεις μαυρο (pvd) ρολοι αν δεν το δεις πρωτα απο κοντα, οι φωτο το κολακευουν, μου αρεσει πιο πολυ το κλασσικο ατσαλι στο συγκεκριμενο.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος iraklis.hellas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 24, 2014, 14:19:47 μμ »
Φίλε μου, ελπίζω να σε προλάβω. Δες αν έχει τον μηχανισμό Ε650. Το ρολόϊ αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι γιά την Ελληνική αγορά αλλά μόνο γιά Αγγλία και Η.Π.Α. Ο κάτω δείκτης έχει τις εξεις επιλογές: 1)CHR=Χρονόμετρο, 2)ALM=ξυπνητήρι 3) ATM=σε αυτή την θέση αφήνεις τον δείκτη γιά να μην συντονίζει 3) LON=εδώ όταν βρίσκεσαι Αγγλία  και 4)NYC, CHI, DEN, LAX=πόλεις Η.Π.Α. όταν βρίσκεσαι στις Η.Π.Α. μιάς κι έχουν διαφορετική ζώνη ώρας μεταξύ τους. Άρα στην Ελλάδα θα το έχεις στην θέση ΑΤΜ. Στην θέση LON θα το βάζεις στην Ελληνική ώρα και όταν συντονίσει θα σου γυρίζει 2 ώρες πίσω σε ώρα Αγγλίας ανεξάρτητα ότι ο πομπός γιά όλη την Ευρώπη είναι στην Γερμανία. Στις άλλες 4 θέσεις γιά Η.Π.Α. αν το ρυθμίσεις με ώρα Ελλάδας δεν θα σου την αλλάζει αλλά κάθε βράδι θα προσπαθεί να συντονιστεί με τον πομπό των Η.Π.Α. χωρίς αποτέλεσμα και θα έχεις απλά κατανάλωση μπαταρίας χωρίς λόγο, γιαυτό σου είπα το βάζεις στην θέση ΑΤΜ γιά να μην είναι ραδιοελεγχόμενο, αλλά τότε γιατί να πληρώσεις παρα πάνω χρήματα γιά κάτι που δεν θα σου λειτουργεί; Άποψή μου βρες κάποιο μοντέλο που λειτουργεί στην χώρα μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2014, 14:23:39 μμ από iraklis.hellas »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 24, 2014, 14:31:24 μμ »
χτυπα citizen radio controlled και μην φοβασε τιποτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος iraklis.hellas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 24, 2014, 14:36:19 μμ »
χτυπα citizen radio controlled και μην φοβασε τιποτα
    Ναί σε citizen radio controlled, όχι αυτό γιά τον λόγο και μόνο που αναφέρω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 24, 2014, 14:49:55 μμ »
Φίλε μου, ελπίζω να σε προλάβω. Δες αν έχει τον μηχανισμό Ε650. Το ρολόϊ αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι γιά την Ελληνική αγορά αλλά μόνο γιά Αγγλία και Η.Π.Α. Ο κάτω δείκτης έχει τις εξεις επιλογές: 1)CHR=Χρονόμετρο, 2)ALM=ξυπνητήρι 3) ATM=σε αυτή την θέση αφήνεις τον δείκτη γιά να μην συντονίζει 3) LON=εδώ όταν βρίσκεσαι Αγγλία  και 4)NYC, CHI, DEN, LAX=πόλεις Η.Π.Α. όταν βρίσκεσαι στις Η.Π.Α. μιάς κι έχουν διαφορετική ζώνη ώρας μεταξύ τους. Άρα στην Ελλάδα θα το έχεις στην θέση ΑΤΜ. Στην θέση LON θα το βάζεις στην Ελληνική ώρα και όταν συντονίσει θα σου γυρίζει 2 ώρες πίσω σε ώρα Αγγλίας ανεξάρτητα ότι ο πομπός γιά όλη την Ευρώπη είναι στην Γερμανία. Στις άλλες 4 θέσεις γιά Η.Π.Α. αν το ρυθμίσεις με ώρα Ελλάδας δεν θα σου την αλλάζει αλλά κάθε βράδι θα προσπαθεί να συντονιστεί με τον πομπό των Η.Π.Α. χωρίς αποτέλεσμα και θα έχεις απλά κατανάλωση μπαταρίας χωρίς λόγο, γιαυτό σου είπα το βάζεις στην θέση ΑΤΜ γιά να μην είναι ραδιοελεγχόμενο, αλλά τότε γιατί να πληρώσεις παρα πάνω χρήματα γιά κάτι που δεν θα σου λειτουργεί; Άποψή μου βρες κάποιο μοντέλο που λειτουργεί στην χώρα μας.
ωραιο ποστ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 24, 2014, 14:55:03 μμ »
εσυ δεν εχεις το
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 24, 2014, 14:57:29 μμ »
συνεπως ο,τι φερνει η αντιπροσωπεια.Με τα υπολοιπα οπως ειπε ο iraklis.hellas δινω λεφτα τσαμπα.Σωστος.Ο μηχανισμος ειναι ο e650,αρα δεν..
Ειδα το απο πανω ποστ,το συγκεκριμενο citizen ειναι στα σχεδια.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 24, 2014, 15:00:03 μμ από pastourman »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions