Φίλε μου, ελπίζω να σε προλάβω. Δες αν έχει τον μηχανισμό Ε650. Το ρολόϊ αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι γιά την Ελληνική αγορά αλλά μόνο γιά Αγγλία και Η.Π.Α. Ο κάτω δείκτης έχει τις εξεις επιλογές: 1)CHR=Χρονόμετρο, 2)ALM=ξυπνητήρι 3) ATM=σε αυτή την θέση αφήνεις τον δείκτη γιά να μην συντονίζει 3) LON=εδώ όταν βρίσκεσαι Αγγλία και 4)NYC, CHI, DEN, LAX=πόλεις Η.Π.Α. όταν βρίσκεσαι στις Η.Π.Α. μιάς κι έχουν διαφορετική ζώνη ώρας μεταξύ τους. Άρα στην Ελλάδα θα το έχεις στην θέση ΑΤΜ. Στην θέση LON θα το βάζεις στην Ελληνική ώρα και όταν συντονίσει θα σου γυρίζει 2 ώρες πίσω σε ώρα Αγγλίας ανεξάρτητα ότι ο πομπός γιά όλη την Ευρώπη είναι στην Γερμανία. Στις άλλες 4 θέσεις γιά Η.Π.Α. αν το ρυθμίσεις με ώρα Ελλάδας δεν θα σου την αλλάζει αλλά κάθε βράδι θα προσπαθεί να συντονιστεί με τον πομπό των Η.Π.Α. χωρίς αποτέλεσμα και θα έχεις απλά κατανάλωση μπαταρίας χωρίς λόγο, γιαυτό σου είπα το βάζεις στην θέση ΑΤΜ γιά να μην είναι ραδιοελεγχόμενο, αλλά τότε γιατί να πληρώσεις παρα πάνω χρήματα γιά κάτι που δεν θα σου λειτουργεί; Άποψή μου βρες κάποιο μοντέλο που λειτουργεί στην χώρα μας.