Αποστολέας Θέμα: Ρολοι και ηλικια  (Αναγνώστηκε 12597 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ρολοι και ηλικια
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 24, 2014, 13:26:11 μμ »
...Κολυμπάω μαζί μ' έναν 60άρη. Ωραίος τύπος. Μόνοι μας, άντε κι άλλοι 5-6 στην παραλία. Φοράει πάντα το sub.
Το προηγούμενο καλοκαίρι με είχε καλέσει στο γάμο της κόρης του. Φορούσε ένα μεγαλοπρεπέστατο... G-Shock!
Φαντάζομαι πως δεν του αρέσει να "καλουπώνεται" σε συγκεκριμένους κώδικες.
Το γιατί δεν το ξέρω...
Εσύ είσαι ο ψυχολόγος...

αν ολος ο κοσμος ακολουθουσε καλουπια, κώδικες ντυσίματος κλπ θα ημασταν ακομα στις σπηλιές και θα τρώγαμε κρέας ωμό.

ο 60ρης προφανώς (χωρις να τον γνωρίζω τον ανθρωπο) πρεπει να ειναι ανθρωπος πραος, κατασταλαγμενος, σιγουρος για τον εαυτο του, με αυτοεκτημιση, και ταπεινος......
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 24, 2014, 13:30:48 μμ από time_ keeper »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αν ψηφιστεί το ψευτορολεξ και το κερδίσω,  θα το παω σκοπευτηριο και θα το χορτάσω σκάγια .... Θα βγαλω το αχτι μου!

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 24, 2014, 13:31:15 μμ »
Γενικα τα αυστηρα dress δεν κολανε σε τρυφερα χερια (απο αποψη ηλικιας) τα σπορ πανε σε ολους ανεξαρτητου ηλικιας .Εαν δω πχ  jlc reverso σε 20χρονο θα υποθεσω οτι ειναι του πατερα του .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 24, 2014, 13:41:26 μμ »
καλα μη το λες...

καποιοι εχουν απλως περιεργα γουστα...

παντως κατα γενικη ομολογια, η πιο ασφαλης και versatile επιλογη για ολες τις περιστασεις και ωρες ειναι ενα ατσαλινο σπορ ρολοι 36-42mm με καντραν μαυρο, ασπρο, γκρι, μπλε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 24, 2014, 13:49:21 μμ »
γενικα και χωρις να θελω να προσβαλω καποιον, η αποψη μου ειναι πως οταν καποιος ειναι υπερβολικα "προσεγμενος" στο "εξω", στο "μεσα" παιζει "προβλημα"

εχει γεμισει ο τοπος απο μετροσεξουαλ τυπους που κοιτανε ακομα και τα φρυδια τους........ ΤΡΑΓΙΚΟ.

το να εισαι ενας απλος μπρουταλ τυπος εχει καταντησει ανωμαλια, φυσιολογικος αντρας ειναι αυτος που κανει αποτρίχωση και βαζει στα μουτρα του 5 κιλα στόκο (κρεμες).

μοδα? αν εισαι αντρας δε σου καίγεται καρφι για τη  μοδα. η μοδα ειναι για να χαλανε λεφτα οι γυναικες!

Υ.Γ ειμαι χωριατης, το ξερω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αν ψηφιστεί το ψευτορολεξ και το κερδίσω,  θα το παω σκοπευτηριο και θα το χορτάσω σκάγια .... Θα βγαλω το αχτι μου!

Αποσυνδεδεμένος sneakysneaky

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 24, 2014, 14:31:21 μμ »
γενικα και χωρις να θελω να προσβαλω καποιον, η αποψη μου ειναι πως οταν καποιος ειναι υπερβολικα "προσεγμενος" στο "εξω", στο "μεσα" παιζει "προβλημα"

εχει γεμισει ο τοπος απο μετροσεξουαλ τυπους που κοιτανε ακομα και τα φρυδια τους........ ΤΡΑΓΙΚΟ.

το να εισαι ενας απλος μπρουταλ τυπος εχει καταντησει ανωμαλια, φυσιολογικος αντρας ειναι αυτος που κανει αποτρίχωση και βαζει στα μουτρα του 5 κιλα στόκο (κρεμες).

μοδα? αν εισαι αντρας δε σου καίγεται καρφι για τη  μοδα. η μοδα ειναι για να χαλανε λεφτα οι γυναικες!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 24, 2014, 14:36:54 μμ »
Aπλα απο την αλλη να διευκρινησουμε οτι μπρουταλ τυπο δεν ενοουμε αυτον που πλενεται καθε Πασχα και απο την αξυρισιά τον μπερδευεις με τον Αρη Βελουχιωτη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 24, 2014, 14:45:29 μμ »
δεν μιλησε κανεις για μοδα.
αλλα για το κατα ποσο συγκεκριμενα ρολογια ταιριαζουν σε καθε ηλικια και αναφερθηκε οτι και το ντυσιμο αποτελει εναν απο τροπους που υποστηριζεται ενα ρολοι η οχι.

offtopic:
αν καποιος ειναι καλοντυμενος ειναι αυτοματως μετροσεξουαλ?
μην τρελαθουμε κιολας...

υπαρχει ο καλοντυμενος, ο κακοντυμενος, ο χαλαρος, υπαρχει κι ο ρακενδυτος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 24, 2014, 15:15:08 μμ »
Αυτοι που δεν ξερουν και παρουν καλο ρολοι, θα πανε μαλλον σε Rolex.
Το νου σου θα σε φάνε ζωντανό!  :D
χαχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Απρίλιος 24, 2014, 15:16:01 μμ »
καλα μη το λες...

καποιοι εχουν απλως περιεργα γουστα...

παντως κατα γενικη ομολογια, η πιο ασφαλης και versatile επιλογη για ολες τις περιστασεις και ωρες ειναι ενα ατσαλινο σπορ ρολοι 36-42mm με καντραν μαυρο, ασπρο, γκρι, μπλε.
στρατο 36 μεχρι 38 μονο σε dress θα ελεγα εγω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 24, 2014, 15:17:08 μμ »

+100000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Απρίλιος 24, 2014, 15:23:15 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Απρίλιος 24, 2014, 15:54:05 μμ »
αλλα για το κατα ποσο συγκεκριμενα ρολογια ταιριαζουν σε καθε ηλικια και αναφερθηκε οτι και το ντυσιμο αποτελει εναν απο τροπους που υποστηριζεται ενα ρολοι η οχι.

offtopic:
μην τρελαθουμε κιολας...

συμφωνώ απόλυτα....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Απρίλιος 24, 2014, 23:24:41 μμ »

offtopic:
μην τρελαθουμε κιολας...

Στρατο, διαβαζεις το φορουμ? νομιζω οχι.
Στρατο διαβαζεις αυτα που γραφω? νομιζω οχι.

δε μίλησε κανεις για μοδα? οκ!

Οι περισσοτεροι δεν ξερουν απο ρολογια και τους περισσοτερους απο αυτους δεν τους ενδιαφερουν κιολας.

Αυτοι που δεν ξερουν και παρουν καλο ρολοι, θα πανε μαλλον σε Rolex. Για καμια διετια, ειχαν γινει της μοδας τα Hublot.
Τωρα τελευταια βλεπω και πολλους με Panerai ενω μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ειχα καν δει panerai.

Εγω ειμαι της αποψης οτι φορας οτι σε κανει χαρουμενο.

Συμφωνω βεβαια οτι πρεπει να υπαρχει και μια συνοχη μεταξυ ντυσιματος και ρολογιου.

Αν πρεπει για παραδειγμα να φορας πουκαμισο κατα τη διαρκεια της ημερας, αλλα θελεις να φορας και το Aqualand σου, φροντιζεις να φορας oxford
η chambray πουκαμισα. Αν φορας twill και σακακι, προφανως δειχνεις περιεργος με τη γκουμουτσα στο χερι...

εβαλα μονο το δικο σου, και αλλα μελη μιλησαν για μοδα αλλα ή δε τα διαβασες ή δεν ξερω τι.......

το ντρες κοουντ της καθε εποχης ποιος το ρυθμίζει? η μοδα!, και οταν μιλας με ορους της μοδας, μιλας για μοδα!

είπες-->

offtopic:
μην τρελαθουμε κιολας...

ο ορος μετροσεξουαλ υπαρχει στο γκουγκλ, δεν τον εβγαλα εγω και ουτε τον οριζω.
τα υπολοιπα τα ειπες εσυ μονος σου.

εγραψα 2 γραμμες και δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Απρίλιος 24, 2014, 23:30:09 μμ »
Aπλα απο την αλλη να διευκρινησουμε οτι μπρουταλ τυπο δεν ενοουμε αυτον που πλενεται καθε Πασχα και απο την αξυρισιά τον μπερδευεις με τον Αρη Βελουχιωτη.

για να το κανω λιανά
αν η κορη μου εφερνε σπιτι ενα αντρα, θα προτιμουσα να μου φερει αυτον που πλενεται καθε Πασχα και απο την αξυρισιά τον μπερδευεις με τον Αρη Βελουχιωτη, απο το να μου φερει αυτον που ξυριζετε πατοκορφα και βαζει κρεμες και κραγιον για να μοιαζει πιο γλυκουλης!! :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Απρίλιος 24, 2014, 23:32:32 μμ »

για να το κανω λιανά
αν η κορη μου εφερνε σπιτι ενα αντρα, θα προτιμουσα να μου φερει αυτον που πλενεται καθε Πασχα και απο την αξυρισιά τον μπερδευεις με τον Αρη Βελουχιωτη, απο το να μου φερει αυτον που ξυριζετε πατοκορφα και βαζει κρεμες και κραγιον για να μοιαζει πιο γλυκουλης!! :D :D :D

Αν ήταν όμως η γυναίκα σου έγκυος όπως η δικιά μου και είχες να γμ 6 μήνες, θα προτιμούσες το γλυκούλη και όχι τον Βελουχιώτη!  :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions