δεν μιλησε κανεις για μοδα.
αλλα για το κατα ποσο συγκεκριμενα ρολογια ταιριαζουν σε καθε ηλικια και αναφερθηκε οτι και το ντυσιμο αποτελει εναν απο τροπους που υποστηριζεται ενα ρολοι η οχι.
offtopic:
αν καποιος ειναι καλοντυμενος ειναι αυτοματως μετροσεξουαλ?
μην τρελαθουμε κιολας...
υπαρχει ο καλοντυμενος, ο κακοντυμενος, ο χαλαρος, υπαρχει κι ο ρακενδυτος.
Στρατο, διαβαζεις το φορουμ? νομιζω οχι.
Στρατο διαβαζεις αυτα που γραφω? νομιζω οχι.
δε μίλησε κανεις για μοδα? οκ!
Οι περισσοτεροι δεν ξερουν απο ρολογια και τους περισσοτερους απο αυτους δεν τους ενδιαφερουν κιολας.
Αυτοι που δεν ξερουν και παρουν καλο ρολοι, θα πανε μαλλον σε Rolex. Για καμια διετια, ειχαν γινει της μοδας τα Hublot.
Τωρα τελευταια βλεπω και πολλους με Panerai ενω μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ειχα καν δει panerai.
Εγω ειμαι της αποψης οτι φορας οτι σε κανει χαρουμενο.
Συμφωνω βεβαια οτι πρεπει να υπαρχει και μια συνοχη μεταξυ ντυσιματος και ρολογιου.
Αν πρεπει για παραδειγμα να φορας πουκαμισο κατα τη διαρκεια της ημερας, αλλα θελεις να φορας και το Aqualand σου, φροντιζεις να φορας oxford
η chambray πουκαμισα. Αν φορας twill και σακακι, προφανως δειχνεις περιεργος με τη γκουμουτσα στο χερι...
εβαλα μονο το δικο σου, και αλλα μελη μιλησαν για μοδα αλλα ή δε τα διαβασες ή δεν ξερω τι.......
το ντρες κοουντ της καθε εποχης ποιος το ρυθμίζει? η μοδα!, και οταν μιλας με ορους της μοδας, μιλας για μοδα!
είπες-->
offtopic:
αν καποιος ειναι καλοντυμενος ειναι αυτοματως μετροσεξουαλ?
μην τρελαθουμε κιολας...
υπαρχει ο καλοντυμενος, ο κακοντυμενος, ο χαλαρος, υπαρχει κι ο ρακενδυτος.ο ορος μετροσεξουαλ υπαρχει στο γκουγκλ, δεν τον εβγαλα εγω και ουτε τον οριζω.
τα υπολοιπα τα ειπες εσυ μονος σου.
εγραψα 2 γραμμες και δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα....