Σήκωσε το! 
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τους αγαπώ, τον καθένα για διαφορετικό λόγο.
Λατρεία στον "Γιαπωνέζο", για το όλο στύλ και προσέγγιση. Στο μαγειρικό κομμάτι. Και προχθές, έβαλε και τις φωτό,
που υπηρέτησε Ευζωνας ! 
Ε, τέλος ! Αυτό ήταν. Δεν θα ξανακοιτάξω άλλον άντρα στην ζωή μου !

Σχετικά με τον διαγωνισμό / παιχνίδι.
Λέμε, αν , αν, αν, ΔΕΝ θα κατάφερνα να περάσω , ούτε το πρώτο τέστ.
Τα μισά υλικά που λένε, ούτε τα έχω ξανακούσει, τις δε συμπεριφορές μέσα στο σπίτι, ........μαχαίρωμα.

Αρα, ΔΕΝ μπορώ.
Παρά το ότι έχω "δουλέψει" βοηθός σε επαγγελματική κουζίνα, για 3,5 χρόνια, και ......το πάω το γράμμα, είμαι στην πλευρά του "μαμαδίστικου" και όχι των ......τρούφα, γάλα καρύδας με σαφράν και αυγά κατσαρίδας. Παναϊαν Μου !
Ο
@yannisb , πιστεύω ότι θα πέρναγε, μαγειρικά - ποιοτικά, αλλά, δεν θα τον έπαιρναν, επειδή ΔΕΝ είναι επαγγελματίας μάγειρος, με σχολή - υπηρεσία σε κουζίνες.
Τα πρώτα, ήταν διαφορετικά, πλέον, έχει δυσκολέψει, με την έννοια ότι αν δεν έχεις υπηρεσία σε κουζίνες, κα όχι όποιες όποιες, δεν ξέρεις τι σου γίνεται μετά τις 2-3 πρώτες αποχωρήσεις.
Και θεωρώ ότι και οι χρόνοι που δείχνουν, είναι μοντάζ ! Ποιός ψήνει αρνάκι σε 15 ', ή κάτι άλλες παρασκευές ? Ουτε με λέηζερ από διαστημόπλοιο.
Το δε σκηνοθετικό / μοντάζ, οπως παρουσιάζεται, είναι ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ. Δεν είναι αυτό που μας δείχνουν.