Για να καταλάβω,για εσάς αρκεί να είναι ένα ρόλοι L.E και αυτόματα έγινε επιτυχία?Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι!
Γιώργο,
Οι άνθρώποι αυτοί είναι Ανθρωποι και Επιχειρηματίες.
Σαν Ανθρωποι, έχουν αδυναμίες, και σαν Επιχειρηματίες, έχουν υποχρεώσεις.
Πρέπει να τρέξουν μια μπίζνες, και να βγάλουν κέρδη.
Για να βγάλουν κέρδη, πρέπει να διακριθούν.
Για να διακριθούν, χρειάζονται κάτι που να ξεχωρίζει.
Και αυτοί, αυτό έκαναν !
Δεν είναι ρολόι της σειράς.
Δεν είναι ουτε L.E.
Ειναι Special.
Της σειράς είναι ένα προϊόν, που ένας μέσος καταναλωτής, έστω και με κάποια εξοικονόμηση, μπορεί να το αγοράσει.
Το L.E., ειναι μια έκδοση, που σηματοδοτεί κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πανάκριβο, ή τόσο διφορετικό από τα άλλα της σειράς. Απλώς, είναι σε περιορισμενο αριθμό.
Στο marketing, τα λέμε line, series, specialties, anniversaries.
Τα line, ειναι προϊόντα σειράς, τίποτε το ξεχωριστό. Και χωρίς να σημαίνει ότι είναι και φτηνό. Το Patek Nautilus ειναι προϊόν line, αλλά, φτηνό ΔΕΝ είναι.
Series θα ήταν, αν έβγαζαν ένα για κάθε Ολυμπιάδα, ίδια βάση, αλλά με διαφορετικά σύμβολα χρώματα ανα 4-ετία. Και αν δεν είναι και σε μικρό αριθμό, δεν το χαρακτηρίζεις και L.E.
Αυτό που έχουμε εδώ, είναι ενα specialty, μια ειδική κατασκευή, μια επίδειξη ικανοτήτων και φάρος φωτεινός, για να οδηγεί πελάτες στην μάρκα, έχω ένα από την μάρκα που φτιάχνει αριστουργήματα. Μαγνήτης ειναι.
Θα πουληθεί ? Σίγουρα ναι, αλλά και να τους μείενει, να το στέλνουν στις εκθέσειις, την δουελιά του θα την κάνει. Μαγνητης.
Τώρα, και κάποιοι άλλοι βγάζουν συνεχώς, την ίδια βαση, με άλλα χρώματα, με ...δεν ξέρω τι, και τα λένε L.E. Επειδή, τα βγάζουν σε λίγα αναλογικά κομμάτια. Αλλά, αυτό, δεν είναι ουσιαστικά L.E. Series είναι. Αλλά, οι καταναλωτές, δεν έχουν τόση γνώση.
Κα έχουμε και τα anniversaries, όπως πχ το δικό μας, για τα 10 χρόνια, ή για την επανάσταση. Αυτό, αυτόματα είναι L.E., λόγω συνθηκών και ποσότητας.
Συμπέρασμα.
1. Οι χαρακτηρισμοί, L.E. ή ότι άλλο, δεν ανταποκρίνονται ΠΑΝΤΑ στην πραγματικότητα.
2. Μία έκδοση L.E., δεν εξασφαλίζει τις πωλήσεις.
3. Οι εταιρείες, προσπαθούν να παρουσιάζουν "μαγνήτες", για υποστήριξη των μοντελων σειράς.