Αποστολέας Θέμα: Τατουάζ  (Αναγνώστηκε 43571 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
Απ: Τατουάζ
« Απάντηση #135 στις: Μάιος 19, 2015, 14:47:40 μμ »
παλια θεωρουταν παρακμιακο και οτι το κανουν τα πρεζακια και οι ναυτικοι μονο σε στιγματιζε
ακριβως! δεν ειναι μια μοδα του ιντερνετ και της τηλεορασης απλα πλεον απενοχοποιήθηκε (οπως ειναι λογικο αλλωστε τι συντηρητισμός ηταν αυτος)
Αν δεν είναι του ίντερνετ και της τηλεόρασης, τότε ποιανού είναι; Μη μου πεις ότι ο μπαρμπα-Τάκης κι η κυρά-Μαριγώ εκεί στο χωριό, θα κάνανε δερματοστιξία αλλιώς!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Φτιαγμένα δήθεν προοδευτικά και θολοκουλτουριάρικα πρότυπα είναι...όπως μετά από λίγα χρόνια θα είναι κάτι άλλο...και πιο μετά κάτι άλλο, κλπ κλπ (σε δουλειά να βρισκόμεθα) ;D ;D
σου ξαναλεω πολυ πριν το ιντερνετ υπηρχαν τατουαζ απλα τα καναν λιγοι και ηταν και στο περιθωριο το ιντερνετ και η τηλεοραση τα εκανε πιο αποδεκτα στο κοινο μυαλο και ετσι η κλασσικη ελληνιδα μανα το αποδεχτηκε
Α, έτσι όπως το λες, συμφωνώ! Απλά το κακό είναι, ότι έτσι όπως πάει το πράγμα με την τηλεόραση κλπ, η κλασσική ελληνίδα μάνα θα αποδεχθεί οσονούπω και τον Τάκη με ψηλοτάκουνη γόβα, βλεφαρίδα και γαλλικό νύχι!

ΥΓ: Μόνο για τους ναυτικούς ήξερα ότι κάνανε...για τις ''κοινές γυναίκες'' από εδώ το έμαθα! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Μάιος 19, 2015, 14:50:04 μμ »
παλια θεωρουταν παρακμιακο και οτι το κανουν τα πρεζακια και οι ναυτικοι μονο σε στιγματιζε
ακριβως! δεν ειναι μια μοδα του ιντερνετ και της τηλεορασης απλα πλεον απενοχοποιήθηκε (οπως ειναι λογικο αλλωστε τι συντηρητισμός ηταν αυτος)
Αν δεν είναι του ίντερνετ και της τηλεόρασης, τότε ποιανού είναι; Μη μου πεις ότι ο μπαρμπα-Τάκης κι η κυρά-Μαριγώ εκεί στο χωριό, θα κάνανε δερματοστιξία αλλιώς!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Φτιαγμένα δήθεν προοδευτικά και θολοκουλτουριάρικα πρότυπα είναι...όπως μετά από λίγα χρόνια θα είναι κάτι άλλο...και πιο μετά κάτι άλλο, κλπ κλπ (σε δουλειά να βρισκόμεθα) ;D ;D
σου ξαναλεω πολυ πριν το ιντερνετ υπηρχαν τατουαζ απλα τα καναν λιγοι και ηταν και στο περιθωριο το ιντερνετ και η τηλεοραση τα εκανε πιο αποδεκτα στο κοινο μυαλο και ετσι η κλασσικη ελληνιδα μανα το αποδεχτηκε
Α, έτσι όπως το λες, συμφωνώ! Απλά το κακό είναι, ότι έτσι όπως πάει το πράγμα με την τηλεόραση κλπ, η κλασσική ελληνίδα μάνα θα αποδεχθεί οσονούπω και τον Τάκη με ψηλοτάκουνη γόβα, βλεφαρίδα και γαλλικό νύχι!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

ΥΓ: Μόνο για τους ναυτικούς ήξερα ότι κάνανε...για τις ''κοινές γυναίκες'' από εδώ το έμαθα! ;D
δεν βαριεσαι καλη καρδια!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #137 στις: Μάιος 19, 2015, 15:13:39 μμ »
Τα πάντα έχουν απενοχοποιηθεί πλέον, δεν έχει μείνει τίποτα, και έτσι έχουμε προχωρήσει μπροστά ως ανθρωπότητα .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Μάιος 19, 2015, 15:14:49 μμ »
Τα πάντα έχουν απενοχοποιηθεί πλέον, δεν έχει μείνει τίποτα, και έτσι έχουμε προχωρήσει μπροστά ως ανθρωπότητα .
τρολλαρεις ή σοβαρα το λες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #139 στις: Μάιος 19, 2015, 15:31:08 μμ »
Κοίτα να δεις.....
πέρυσι μου λεγε η αδερφή μου κάτι παλαβά ότι θέλει να κάνει τατουάζ και κάτι τέτοια κουφά
και της είπα ότι θα την σφαλιαρίσω και ότι θα την κάνω σβούρες από το μαλλί
μετά ένα ξαδερφάκι μου εκδήλωσε τέτοια επιθυμία και του πα ότι αν τολμήσει θα πέσουν κλωτσομπούνια

Γενικά πιστεύω ότι με μια καλή κουβέντα όλοι μπορούν να συμπεριφερθούν ανθρώπινα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Μάιος 19, 2015, 15:33:47 μμ »
Κοίτα να δεις.....
πέρυσι μου λεγε η αδερφή μου κάτι παλαβά ότι θέλει να κάνει τατουάζ και κάτι τέτοια κουφά
μετά ένα ξαδερφάκι μου εκδήλωσε τέτοια επιθυμία και του πα ότι αν τολμήσει θα πέσουν κλωτσομπούνια

Γενικά πιστεύω ότι με μια καλή κουβέντα όλοι μπορούν να συμπεριφερθούν ανθρώπινα
  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: Μάιος 19, 2015, 15:40:40 μμ »
Κοίτα να δεις.....

ειδικά οι Έλληνες που έχουμε και φιλότιμο  ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #142 στις: Μάιος 19, 2015, 15:42:58 μμ »
Στέλιο ακόμα περιμένω να μου πεις προς τί το respect
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Μάιος 19, 2015, 15:52:53 μμ »
http://www.lifo.gr/team/gnomes/46371
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος typos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Μάιος 19, 2015, 16:03:20 μμ »

Ωραια συνεντευξη. Δεν τον ηξερα τον Τζιμη! Πλακα εχει διαβαζοντας το στορυ. Εχει και τον Μητσοτακη τατουαζ...δακρυσα!

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #145 στις: Μάιος 19, 2015, 16:06:16 μμ »

αν και πάλι δεν κατάλαβα, δεν επιμένω περισσότερο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος typos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Μάιος 19, 2015, 16:10:07 μμ »
Πιθανολογω πως ρισπεκτιαζει το στορυ του Τζιμακου του δερματοστικτη! Ατιθαση νεολαια που εκτιμα την αναρχια της πρωτυπιας!!

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Μάιος 19, 2015, 16:12:53 μμ »

διαβασες το αρθρο? τον θεωρω ""μαγκα""
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #148 στις: Μάιος 19, 2015, 16:17:14 μμ »

επειδη εδώ μπαίνει θέμα άποψης του καθένα  για τη ζωή, σέβομαι την άποψη σου, αλλά δεν την ασπάζομαι...μια χαρά όμως!
Πάμε παρακάτω...δεν απάντησες στο pm που δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Μάιος 19, 2015, 16:18:26 μμ »

επειδη εδώ μπαίνει θέμα άποψης του καθένα  για τη ζωή, σέβομαι την άποψη σου, αλλά δεν την ασπάζομαι...μια χαρά όμως!
Πάμε παρακάτω...δεν απάντησες στο pm
;)
ερχεται η απαντηση!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions