Αποστολέας Θέμα: Τατουάζ  (Αναγνώστηκε 43462 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

nicolasg

• Επισκέπτης
Απ: Τατουάζ
« Απάντηση #165 στις: Ιούνιος 08, 2015, 16:16:41 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Ιούνιος 08, 2015, 17:18:53 μμ »
Ε όχι και να μ αρέσουν οι παπαριες και ειδικά τα εθνικιστικα καλύτερα να μου πάρουν το δερμα
Το δέρμα στο παίρνουν ούτως ή άλλως τα τατουάζ... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Ιούνιος 08, 2015, 17:20:46 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

POSO BLAKAS MPOREI NA EISAI?
Το σχόλιο όλα τα λεφτά και στην κατάλληλη γλώσσα ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Ιούνιος 08, 2015, 17:30:06 μμ »
Ε όχι και να μ αρέσουν οι παπαριες και ειδικά τα εθνικιστικα καλύτερα να μου πάρουν το δερμα
ναι και αφηνουν ενα τατουαζ αντι για δερμα,απο το να εχω κατι εθνικιστικο πανω μου καλυτερα να μην εχω καν δερμα αυτο ηθελα να πω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Ιούνιος 08, 2015, 17:32:42 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Ιούνιος 08, 2015, 17:38:39 μμ »
ναι και αφηνουν ενα τατουαζ αντι για δερμα,απο το να εχω κατι εθνικιστικο πανω μου καλυτερα να μην εχω καν δερμα αυτο ηθελα να πω
Γιατί τόση ντροπή και μίσος;

''Ο εθνικισμός : Το πρόβλημα των σχέσεων του ανθρώπου με τους γύρω του ανθρώπους απασχόλησε και τη φιλόσοφη διανόηση και τον κοινό νου από τ' αρχαία χρόνια ως τα σήμερα.

Πρώτος ο Αριστοτέλης διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του «ζῶον πολιτικόν», δηλαδή κοινωνικό και γι' αυτό αποστρέφεται το μονήρη και πλάνητα βίο κι επιθυμεί το συγχρωτισμό, την επικοινωνία, την κοινή μ' άλλους ανθρώπους διαβίωση. Από αυτή την έμφυτη ροπή για κοι­νωνία και την από λόγους αντικειμενικούς δημιουργούμενη ανάγκη για συνεργασία, προέκυψε η ιδέα της εθνότητας, που εκφράζει ένα σύνολο αν­θρώπων συνδεομένων μεταξύ τους με ισχυρούς συνεκτικούς δεσμούς.

Για να σφυρηλατηθεί το πνεύμα της ενότητας ανάμεσα στα μέλη μιας εθνότητας, είναι απαραίτητο αυτά να εμφορούνται από μια ιδεολογία. Την ιδεολογία αυτή ονομάζουμε εθνισμό ή εθνικισμό. Ο καλώς εν­νοούμενος εθνικισμός έχει σαν πρώτο βασικό γνώρισμα τη φιλοπατρία, δηλαδή την αγάπη προς τη γενέθλια γη και προς την εθνότητα. Από την αγάπη αυτή απορρέουν κι άλλα γνωρίσματα, όπως η επιδίωξη για αποκατά­σταση εθνικών δικαίων, η επιδίωξη της εθνικής αυτοτέλειας και η άρνηση κάθε μορφής υποτέλειας, η πίστη και η προσήλωση στις ιστορικές παρα­δόσεις, ο σεβασμός των μνημείων και των παραδόσεων και η διαφύλαξη με θρησκευτική ευλάβεια όλων των εκδηλώσεων, στις οποίες το έθνος απο­τύπωσε με τρόπο ανάγλυφο την ψυχή του.''

Σαράντος Καργάκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Ιούνιος 08, 2015, 17:44:34 μμ »
Πω πω βρε παιδί μου, γράψε μας για τατουάζ ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Ιούνιος 08, 2015, 17:45:26 μμ »
Στην υπογραφή σου ,λείπει ένα Η
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Ιούνιος 08, 2015, 17:52:57 μμ »
Πω πω βρε παιδί μου, γράψε μας για τατουάζ ;D
Έχω γράψει νομίζω, ότι δεν πρόκειται να κάνω τατουάζ γιατί δεν θέλω να χαρακώσω μόνιμα το δέρμα μου. Επιπλέον, το θεωρώ μία ''μόδα'' της δήθεν επαναστατικής γενιάς μου, του fb και του twitter()και άρα όντας αντισυστημικός, πάω ενάντια στο ρεύμα! :D :D

Παρόλα αυτά, καναδυό σχεδιάκια απολαμβάνω να τα βλέπω σε άλλους, αλλά εννοείται ΠΟΤΕ στο σώμα μου! :)

Στην υπογραφή σου ,λείπει ένα Η
Πού; Πες μου να το διορθώσω... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #174 στις: Ιούνιος 08, 2015, 18:09:19 μμ »
τραγικά...

G.K
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Ιούνιος 08, 2015, 18:38:53 μμ »
Δεν είναι δύσκολο, για δες καλύτερα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Ιούνιος 08, 2015, 19:07:37 μμ »
Γιατί τόση ντροπή και μίσος;

''Ο εθνικισμός : Το πρόβλημα των σχέσεων του ανθρώπου με τους γύρω του ανθρώπους απασχόλησε και τη φιλόσοφη διανόηση και τον κοινό νου από τ' αρχαία χρόνια ως τα σήμερα.

Πρώτος ο Αριστοτέλης διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του «ζῶον πολιτικόν», δηλαδή κοινωνικό και γι' αυτό αποστρέφεται το μονήρη και πλάνητα βίο κι επιθυμεί το συγχρωτισμό, την επικοινωνία, την κοινή μ' άλλους ανθρώπους διαβίωση. Από αυτή την έμφυτη ροπή για κοι­νωνία και την από λόγους αντικειμενικούς δημιουργούμενη ανάγκη για συνεργασία, προέκυψε η ιδέα της εθνότητας, που εκφράζει ένα σύνολο αν­θρώπων συνδεομένων μεταξύ τους με ισχυρούς συνεκτικούς δεσμούς.

Για να σφυρηλατηθεί το πνεύμα της ενότητας ανάμεσα στα μέλη μιας εθνότητας, είναι απαραίτητο αυτά να εμφορούνται από μια ιδεολογία. Την ιδεολογία αυτή ονομάζουμε εθνισμό ή εθνικισμό. Ο καλώς εν­νοούμενος εθνικισμός έχει σαν πρώτο βασικό γνώρισμα τη φιλοπατρία, δηλαδή την αγάπη προς τη γενέθλια γη και προς την εθνότητα. Από την αγάπη αυτή απορρέουν κι άλλα γνωρίσματα, όπως η επιδίωξη για αποκατά­σταση εθνικών δικαίων, η επιδίωξη της εθνικής αυτοτέλειας και η άρνηση κάθε μορφής υποτέλειας, η πίστη και η προσήλωση στις ιστορικές παρα­δόσεις, ο σεβασμός των μνημείων και των παραδόσεων και η διαφύλαξη με θρησκευτική ευλάβεια όλων των εκδηλώσεων, στις οποίες το έθνος απο­τύπωσε με τρόπο ανάγλυφο την ψυχή του.''

Σαράντος Καργάκος

το εχω ξαναπει το γεγονος οτι γεννηθηκα στην ελλαδα ειναι ΤΥΧΑΙΟ και δεν ευθυνομαι στο παραμικρο για αυτο,για κατι τυχαιο και οχι κατι που εχω πετυχει με δικη μου προσπαθεια περηφανος δεν μπορω να ειμαι,μου αρεσει η ελλαδα και θελω να παει μπροστα αλλα μεχρι εκει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions