Αποστολέας Θέμα: Π.Γ.Δ.Μ  (Αναγνώστηκε 24186 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
Απ: Π.Γ.Δ.Μ
« Απάντηση #105 στις: Μάιος 14, 2015, 13:29:43 μμ »
Δώσε θάρρος στο χωριάτη....
Τόσα χρονια δεν κάναν( με) τίποτα...
Οι αστείοι Σκοπιανοί έγιναν με τα χρονια εριστικοι...
Οι εριστικοι Σκοπιανοί έγιναν πιεστικοι...
Οι πιεστικοι Σκοπιανοί έγιναν
Απαιτητικοί .
Οι απαιτητικοί Σκοπιανοί έγιναν επικυνδυνοι.... Με την σολούν για πρωτεύουσα τους...
Το ένα αυγό φιδιού...
Τα αλλα ειναι η αλβανοί με την μεγάλη Αλβανία ...κατεβαίνουν μέχρι και Άρτα....
Οι τούρκοι με το εξαμιλι....( όπα..!!)
Τα αυγουλακια σκασανε...
Τα φιδάκια μεγάλωσαν....και βγάζουν δηλητήριο..

Αγωνιστικοι χαιρετισμοί ...

ΝΤΟΥ ΡΕ...!!!!!
Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου. Ειδικά σε αυτό που λες με τους χάρτες...Οι αλβανοί βγάζουν χάρτη με τη μεγάλη αλβανία, όπου φτάνουν μέχρι τις παρυφές της Στερεάς Ελλάδος, οι σκοπιανοί καπηλεύονται τη Μακεδονία μας, οι βούλγαροι βγάζουν χάρτη με τη μεγάλη βουλγαρία, όπου μας έχουν πάρει Μακεδονία+Θράκη. Οι τούρκοι κάνουν τα κλασσικά τους σε όλο το μήκος των συνόρων μας...

Εμείς χάρτη με τη Μεγάλη Ελλάδα ακόμα δε βγάλαμε...που όντως υπήρξε κιόλας για αιωνιότητες και δεν είναι αποκύημα της φαντασίας, όπως κάνουν οι γείτονές μας...
Επίσης, θέλουν κρέμασμα όλοι οι πολιτικάντηδες που δεν άσκησαν το Νόμιμο Διεθνές Δικαίωμά μας για επέκταση ζώνης από 6 στα 12 μίλια! Εδώ είναι πραγματικά να τρελένεσαι...αλλά τί να περιμένουμε από άτομα που είπαν να φυσήξει αέρας να την πάρει την Σημαία μας και ευχαρίστησαν τους αμερικάνους ενώ χάσαμε Εθνικό μας έδαφος και 3 Έλληνες Αξιωματικούς...

Τώρα για τους...μυημένους...αντίπαλός μας είναι η τουρκία. Κανείς άλλος...οι 3 βόρειες γειτόνισσές μας είναι αμελητέα μεγέθη για εμάς (για όσους γνωρίζουν).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μάιος 14, 2015, 14:03:00 μμ »
απολυτως κανενα νοημα το παρόν νημα μονο εντασεις θα προκαλεσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μάιος 14, 2015, 14:14:05 μμ »
Στέλιο εάν για σένα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα το ότι καπηλεύονται τη Μακεδονία μας, τότε τί να πω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μάιος 14, 2015, 14:17:36 μμ »
Στέλιο εάν για σένα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα το ότι καπηλεύονται τη Μακεδονία μας, τότε τί να πω...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ναι αυτο το νημα θα αλλαξει την κατασταση...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάιος 14, 2015, 14:26:50 μμ »
Στέλιο εάν για σένα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα το ότι καπηλεύονται τη Μακεδονία μας, τότε τί να πω...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν είπα ότι θα αλλάξει την κατάσταση! Μπορεί όμως να ενημερώσει τον κόσμο!

Με αυτήν τη λογική πχ ότι γράφουμε εδώ πέρα για ρολόγια και μη, αφού δε θα αλλάξει τίποτα, δε θα έπρεπε να το γράφουμε καν. Δεν είμαστε ρομπότ όμως, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε συζητήση και λέμε τις απόψεις μας! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μάιος 14, 2015, 14:29:24 μμ »
Δεν είπα ότι θα αλλάξει την κατάσταση! Μπορεί όμως να ενημερώσει τον κόσμο!

Με αυτήν τη λογική πχ ότι γράφουμε εδώ πέρα για ρολόγια και μη, αφού δε θα αλλάξει τίποτα, δε θα έπρεπε να το γράφουμε καν. Δεν είμαστε ρομπότ όμως, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε συζητήση και λέμε τις απόψεις μας! :)
να ενημερωσει τον κοσμο που μπηκε σε ενα φορουμ για ρολογια? αυτο το νημα σε αλλο φορουμ εχει νοημα
τελοσπαντων οπως αγαπατε αδικως εγραψα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μάιος 14, 2015, 15:37:11 μμ »
Εδώ είναι Βαλκάνια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #112 στις: Μάιος 14, 2015, 16:32:49 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάιος 15, 2015, 17:52:25 μμ »
Λοιπον μιας και εχω λιγο χρονο και προσβαση σε υπολογιστη...

Θα παρακαλουσα τους διαχειριστες να καθαρισουν το θεμα ΑΛΛΑ να το μεταφερουν αυτο στο σχετικο Θεμα με τιτλο Π.Γ.Δ.Μ. που ισως ειναι και περισσοτερο σχετικο..

Στα των σχολιων σου τωρα... Η αναφορα την οποια χαρακτηριζεις <επιστημονικη ιστοριογραφια> ειναι το εργο ΕΝΟΣ ιστορικου που ερχεται σε αντιθεση με το εργο πολλων αλλων.

Με βαση αυτο λοιπον οι γνωμες οσων ειναι αντιθετες σε αυτο, αλλα και ολες οι γνωμες που δεν ακολουθουν τις δικες σου, ειναι γεωμηλα <ομορφη λεξη την χρησιμοποιεις καθε μερα?>, αστοιχειωτες αρλουμπες, και μια σειρα απο αλλους χαρακτηρισμους...

Το καλο με την περιπτωση σου βεβαια και στο αναγνωριζω αυτο ειναι οτι ξερεις ακριβως τι κανεις οταν γραφεις και σχολιαζεις.. Περιμενεις και θελεις τις αντιδρασεις..

Αφου λοιπον εχω χρονο σου απαντω...  Καθολου επιστημονικα, χωρις αναφορες αποδειξεως, προσωπικες αποψεις και μονο...

Στα παπακια μου αν οι ιστορικοι αποδειξουν οτι εισαι, ειμαι,ειμαστε απογονοι και 100% γονιδιακα συμβατοι με τον Αλεξανδρο <τον Μεγα>, τον Πλατων, τον Αριστειδη και τον καθε αρχαιο Ελληνα.... Στα παπακια μου επισης το ακριβως αντιθετο, αν δηλαδη αποδειξουν οτι δεν εχουμε τιποτε κοινο...

Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι τον πολιτισμο που γεννησε αυτος ο τοπος, την δημοκρατια <για τα δεδομενα της εποχης> που εφαρμοσε, τις τεχνες, τα γραμματα, την επιστημη κτλ κτλ την κανουμε σημαια μερικες χιλιαδες χρονια μετα γιατι απλα δεν εχουμε τιποτε να δειξουμε σαν κοινωνια και σαν κρατος στο σημερα....

Πες μου εσυ τι διαφορα νομιζεις οτι εχει ο νεοελληνας σε σταση, συμπεριφορα, αξιες και ιδανικα απο εναν Σκοπιανο.... Αν καταλαβεις τι ρωταω εδω ειμαστε να κανουμε οση κουβεντα θελεις....
Το μεταφέρω εδώ που αρμόζει. Λοιπόν το επιχείρημά σου, ότι είναι το έργο ενός και άρα έρχεται σε αντίθεση επειδή πολλοί άλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο, καταρρίπτεται με το πολύ απλό παράδειγμα που θα σου παραθέσω:
Εγώ και ''οι πολλοί άλλοι'' λέμε ότι 1+1=5
Εσύ λες ότι 1+1=2
Σύμφωνα με τη δική σου λογική, εγώ κι ''οι πολλοί άλλοι'' έχουμε δίκιο... :D
Όπως βλέπεις, αυτό δεν ισχύει όμως...γιατί η ποιότητα είναι αυτή που μετράει σε τέτοια θέματα, κι όχι η ποσότητα. ;)

Πάμε στο επόμενο...
Καθόλου επιστημονικό το έργο του Παπαρρηγόπουλου;

Ειλικρινά, κάνε τον κόπο να το διαβάσεις...νομίζω υπάρχει και σε e-book...δεν είναι κόπος δηλαδή.

Επίσης, αν είναι στα...παπάκια σου όπως λες το αν καταγόμαστε ή όχι, τότε γιατί είπες τα περί μπολσόι και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο;

Πάμε και στο τί γέννησε αυτό το έθνος...εν προκειμένω ανέφερες τη δημοκρατία...αν έχεις διαβάσει (ελπίζω ναι, γιατί αλλιώς τζάμπα συζητάμε) το πολίτευμα που όλοι σήμερα όπως είπες ευαγγελίζονται και ακούει στο όνομα δημοκρατία, απέχει παρασάγγας από τη αρχαιοελληνική εκδοχή του. Με ότι αυτό συνεπάγεται. ;)

Την τελευταία ερώτησή σου, τη θεωρώ ρητορική...γιατί πολύ απλά δεν συγκρίνονται η Q&Q με την PP. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ισοκράτους Πανηγυρικός

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάιος 15, 2015, 18:21:58 μμ »

Το μεταφέρω εδώ που αρμόζει. Λοιπόν το επιχείρημά σου, ότι είναι το έργο ενός και άρα έρχεται σε αντίθεση επειδή πολλοί άλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο, καταρρίπτεται με το πολύ απλό παράδειγμα που θα σου παραθέσω:
Εγώ και ''οι πολλοί άλλοι'' λέμε ότι 1+1=5
Εσύ λες ότι 1+1=2
Σύμφωνα με τη δική σου λογική, εγώ κι ''οι πολλοί άλλοι'' έχουμε δίκιο... :D
Όπως βλέπεις, αυτό δεν ισχύει όμως...γιατί η ποιότητα είναι αυτή που μετράει σε τέτοια θέματα, κι όχι η ποσότητα. ;)

Πάμε στο επόμενο...
Καθόλου επιστημονικό το έργο του Παπαρρηγόπουλου;

Ειλικρινά, κάνε τον κόπο να το διαβάσεις...νομίζω υπάρχει και σε e-book...δεν είναι κόπος δηλαδή.

Επίσης, αν είναι στα...παπάκια σου όπως λες το αν καταγόμαστε ή όχι, τότε γιατί είπες τα περί μπολσόι και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο;

Πάμε και στο τί γέννησε αυτό το έθνος...εν προκειμένω ανέφερες τη δημοκρατία...αν έχεις διαβάσει (ελπίζω ναι, γιατί αλλιώς τζάμπα συζητάμε) το πολίτευμα που όλοι σήμερα όπως είπες ευαγγελίζονται και ακούει στο όνομα δημοκρατία, απέχει παρασάγγας από τη αρχαιοελληνική εκδοχή του. Με ότι αυτό συνεπάγεται. ;)

Την τελευταία ερώτησή σου, τη θεωρώ ρητορική...γιατί πολύ απλά δεν συγκρίνονται η Q&Q με την PP. ;)
[/quote]

Αν διαβασες ειπα δημοκρατια με τα δεδομενα της εποχης.... Δεν αναφερομαι σε συγκριση δημοκρατιας του σημερα με το τοτε...

Το τι διδασκεσαι σε μεγαλο βαθμο οριζει και τι πιστευουν οι μαζες... Αν λοιπον 1+1 κανει 5 στο διδαξουν απο μικρο τοτε αυτο θα πιστευουν οι μαζες... Διαφωνεις σε αυτο... Κανε μια βολτα απο απολυταρχικα καθεστωτα με τραγικες ελευθεριες και ελα να μου πεις τι παραδεχονται (ακομη και αν μεσα τους πιστευουν αλλα)...

Δεν εχω διαβασει το εργο του... Δεν μπορω να το κρινω... Απο την αλλη δεν εχω διαβασει τα παντα και οτι εχει γραφει σε αυτο τον κοσμο..Απαγορευεται να μιλαω κατα την γνωμη σου?

Η ερωτηση μου οχι δεν ειναι ρητορικη... Και αφου θελεις παραδειγμα, να σου δωσω ενα.. Atlantis & Roamer οπως και πολλες αλλες.. Εχουν ιστορια πλεον των 100 χρονων... Θεωρητικα... Γιατι καπου το χασαν το πραγμα.. και στο βαθος των χρονων δεν μπορεσαν να σταθουν στο χωρο.. Οχι οπως θα επρεπε και με την αναγνωρισημοτητα που θα τους αξιζε ισως... Το αποτελεσμα ομως μετραει..και ειναι οτι δεν υπαρχουν στα ματια του κοσμου... σου λεει κατι αυτο? Εμενα μου λεει οτι τραγουδατε κυριοι της Ροαμερ για ετος ιδρυσης 1888...το αποτελεσμα μετραει....
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 15, 2015, 18:23:30 μμ από nostradamus »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μάιος 15, 2015, 19:42:41 μμ »
δεν κρατιεμαι θα γραψω...οι νεοελληνες ημαστε μια φάρα τουλαχιστον κατω του μετρίου παρταικιδες οσο δεν παει κλπ,τωρα αν ημαστε απογονοι ή  οχι του αριστοτελη δεν με ενδιαφερει ,ισα ισα καλυτερα να μην ημαστε ρεζιλι τον εχουμε κανει τον ανρθωπο,εκτιμω βαθυτατα την αρχαια ελλαδα και τους τοτε κατοικους της,τι σχεση εχουν με εμας δεν δυναμαι να κατανοησω,και παραθετω και το πολυ σωστο επισης
για το πγδμ και τα περι ονομασιας δηλωνω άγνοια και δεν τοποθετουμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος HELLAS

• Jr. Member
  • *
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάιος 15, 2015, 20:09:09 μμ »
Επειδη εχει γινει συνθημα το τι εχουν κανει οι νεοελληνες σε σχεση με τους αρχαιους ελληνες(για μενα η διαφορα ειναι μονο χρονολογικη και οχι γενετικη)ας αναλογιστουμε οτι εχουμε στην πλατη μας 400 χρονια υποδουλοι,σχεδον μονιμως σε εμπολεμη κατασταση εως το 1949.Εδω να ανφερω οτι η Μικρασιατικη Καταστροφη ηταν Απολυτη Καταστροφη,σκεφτητε με τα σημερινα δεδομενα να ερθουν εν μια νυκτι στην Ελλαδα 3 εκατομμυρια εξαθλιωμενοι και πεινασμενοι Ελληνες τι εχει να γινει.Εμφυλιος σπαραγμος,οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε ενα εθνος και αλλα πολλα που ολοι λιγο πολυ τα γνωριζουμε.Και παλι ανηκουμε ακομη  και αυτη την στιγμη που μιλαμε στις 30-40 πιο ανεπτυγμενες χωρες του κοσμου.Μπορει να μην ανταγωνιζομαστε τους προγονους μας αλλα ποιος μπορει να τους ανταγωνιστει???Δικαιωμα του καθενος ειναι το τι πιστευει για την καταγωγη του(μπορει και να γνωριζουν καποιοι οτι δεν εχουν ελληνικες ριζες)αυτο φυσικα δεν ειναι κακο.Ανεξαρτητες ερευνες ομως εδειξαν οτι εχουμε και μαλιστα μεγαλη σχεση με τους αρχαιους κατοικους του δυσμοιρου αυτου τοπου.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=4&aid=301623
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #117 στις: Μάιος 15, 2015, 20:21:14 μμ »
Μετά από τη χρόνια και συνεχή ενασχόληση μου με το φόρουμ έχω καταλάβει ότι στο φόρουμ έχουμε ένα πράγμα που μας ενώνει όλους, τα ρολόγια (εκτός των Rolex  :D ), και χιλιάδες πράγματα που μας χωρίζουν.
Αυτά που, ενδεχομένως, μας χωρίζουν είναι πολιτικά, θρησκευτικά, γεωπολιτικά, κοινωνικά, φιλοσοφικά κτλ.
Άποψή μου είναι ότι τέτοια θέματα καλό είναι να συζητιούνται από κοντά γιατί μέσα στο φόρουμ δεν έχουν ποτέ καλή κατάληξη...
Ως εκ τούτου επιλέγω να μην πάρω μέρος στο θέμα και τις προκλήσεις για γεώμηλα, ασυναρτησίες, ανέκδοτα κτλ. του φίλου Ελλάς, που έχουν προφανή σκοπό να προκαλέσουν όπως και άλλοι συμφορουμίτες παρατήρησαν...
Ο καθένας έχει την άποψή του και καλό είναι οι υπόλοιποι να τη σέβονται, όσο αιρετική ή ασυνάρτητη και αν είναι.

Το θέμα από πλευράς μου κλείνει εδώ, όποιος θέλει να μου απαντήσει στα παραπάνω παρακαλώ μόνο με πμ ή από κοντά με καφεδάκι :) .

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 15, 2015, 20:24:08 μμ από Vagelis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μάιος 15, 2015, 20:24:52 μμ »
Επειδη εχει γινει συνθημα το τι εχουν κανει οι νεοελληνες σε σχεση με τους αρχαιους ελληνες(για μενα η διαφορα ειναι μονο χρονολογικη και οχι γενετικη)ας αναλογιστουμε οτι εχουμε στην πλατη μας 400 χρονια υποδουλοι,σχεδον μονιμως σε εμπολεμη κατασταση εως το 1949.Εδω να ανφερω οτι η Μικρασιατικη Καταστροφη ηταν Απολυτη Καταστροφη,σκεφτητε με τα σημερινα δεδομενα να ερθουν εν μια νυκτι στην Ελλαδα 3 εκατομμυρια εξαθλιωμενοι και πεινασμενοι Ελληνες τι εχει να γινει.Εμφυλιος σπαραγμος,οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε ενα εθνος και αλλα πολλα που ολοι λιγο πολυ τα γνωριζουμε.Και παλι ανηκουμε ακομη  και αυτη την στιγμη που μιλαμε στις 30-40 πιο ανεπτυγμενες χωρες του κοσμου.Μπορει να μην ανταγωνιζομαστε τους προγονους μας αλλα ποιος μπορει να τους ανταγωνιστει???Δικαιωμα του καθενος ειναι το τι πιστευει για την καταγωγη του(μπορει και να γνωριζουν καποιοι οτι δεν εχουν ελληνικες ριζες)αυτο φυσικα δεν ειναι κακο.Ανεξαρτητες ερευνες ομως εδειξαν οτι εχουμε και μαλιστα μεγαλη σχεση με τους αρχαιους κατοικους του δυσμοιρου αυτου τοπου.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=4&aid=301623

Ωραια... Ακου λοιπον τι κραταω εγω απο ολο το κειμενο.... "Πρέπει να κατανοήσουμε ποιοι ήμαστε και που έχουμε καταλήξει.
Μόνο τότε θα επιστρέψει ο αυτοσεβασμός μας. Μόνο τότε ο Κλασικός Ελληνικός Πολιτισμός θα γίνει κτήμα των επόμενων Ελλήνων, πράγμα απαραίτητο για να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε από τον λασπώδη πάτο που έχουμε πιάσει από το 40 και ύστερα."

Ο Κλασικός Ελληνικός Πολιτισμός θα γινει κτήμα των επομενων ελληνων οχι ΑΝ αποδειξουμε οτι ειμαστε γενετικα αμεταβλητοι.. Αλλα ΑΝ διαμορφωσουμε την καταλληλη παιδεια...
Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι αν παω σε ενα μεσο νεοελληνα και του πω "εισαι 100% αρχαιος ελληνας απογονος" ξαφνικα σα να τον αγγιζει μαγικο ραβδι θα γεμισει αυτοσεβασμο, θα κλαψει για το χαλι μας, θα φουσκωσουν τα κακαλα του στο διπλασιο και θα αλλαξει νοοτροπια??
Αναποδα επισης, ενας φιλος και συνεργατης παντρευεται σε 3 μηνες Ρουμανα, να παω να του πω και να τον προλαβω οτι το παιδακι του (γερο να ειναι) θα πασχει γονιδιακα γιατι θα χασει το 100% του αρχαιου ελληνα οποτε ετοιμαζεις εναν μελλοντικο πιτσιρικά η πιτσιρίκα χωρις αυτοσεβασμο....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος HELLAS

• Jr. Member
  • *
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μάιος 15, 2015, 21:03:12 μμ »
Απο ολο το κειμενο αυτο κρατας?Καλως,κανεις δεν ισχυριστηκε οτι ειμαστε τελειοι,ουτε φυσικα οι αρχαιοι ηταν τελειοι.Ουτε φυσικα ειμαστε ανωτεροι απο τους Ρουμανους και πολλους αλλους λαους.Προσφεραμε ομως τα μεγιστα στην ανθρωποτητα.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειμαστε ο μονος λαος που πολεμαμε το εθνος μας(δεν αναφερομαι σε κανεναν γιατι μεσα απο τον γραπτο λογο δεν βγαινουν ασφαλη συμπερασματα),ακομη και οι γερμανοι που αιματοκυλισαν τον κοσμο 2 φορες ειναι υπερηφανοι για την καταγωγη τους.Δικαιωμα ειναι του καθενα μας να νοιωθει οτι θελει,ομως αν οι περισσοτεροι δεν νοιωθουμε Ελληνες αλλα κατι αλλο πως θα παει μπροστα αυτη η χωρα?Για να προκοψει ενα λαος και να συνεχισει το ενδοξο παρελθον πρεπει να υπαρχει ομοψυχια,μηπως αυτος ειναι ο λογος που κυριαρχουν τα λαμογια και καταντησαμε ετσι???Γιατι αν δεν νοιωθεις Ελληνας γιατι να μην κλεψεις την εφορια το ΙΚΑ,γιατι να μην παρεις μιζα αν εισαι πολιτικος?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions