Το μεταφέρω εδώ που αρμόζει. Λοιπόν το επιχείρημά σου, ότι είναι το έργο ενός και άρα έρχεται σε αντίθεση επειδή πολλοί άλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο, καταρρίπτεται με το πολύ απλό παράδειγμα που θα σου παραθέσω:
Εγώ και ''οι πολλοί άλλοι'' λέμε ότι 1+1=5
Εσύ λες ότι 1+1=2
Σύμφωνα με τη δική σου λογική, εγώ κι ''οι πολλοί άλλοι'' έχουμε δίκιο...

Όπως βλέπεις, αυτό δεν ισχύει όμως...γιατί η ποιότητα είναι αυτή που μετράει σε τέτοια θέματα, κι όχι η ποσότητα.

Πάμε στο επόμενο...
Καθόλου επιστημονικό το έργο του Παπαρρηγόπουλου;

Ειλικρινά, κάνε τον κόπο να το διαβάσεις...νομίζω υπάρχει και σε e-book...δεν είναι κόπος δηλαδή.
Επίσης, αν είναι στα...παπάκια σου όπως λες το αν καταγόμαστε ή όχι, τότε γιατί είπες τα περί μπολσόι και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο;
Πάμε και στο τί γέννησε αυτό το έθνος...εν προκειμένω ανέφερες τη δημοκρατία...αν έχεις διαβάσει (ελπίζω ναι, γιατί αλλιώς τζάμπα συζητάμε) το πολίτευμα που όλοι σήμερα όπως είπες ευαγγελίζονται και ακούει στο όνομα δημοκρατία, απέχει παρασάγγας από τη αρχαιοελληνική εκδοχή του. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Την τελευταία ερώτησή σου, τη θεωρώ ρητορική...γιατί πολύ απλά δεν συγκρίνονται η Q&Q με την PP.

[/quote]
Αν διαβασες ειπα δημοκρατια με τα δεδομενα της εποχης.... Δεν αναφερομαι σε συγκριση δημοκρατιας του σημερα με το τοτε...
Το τι διδασκεσαι σε μεγαλο βαθμο οριζει και τι πιστευουν οι μαζες... Αν λοιπον 1+1 κανει 5 στο διδαξουν απο μικρο τοτε αυτο θα πιστευουν οι μαζες... Διαφωνεις σε αυτο... Κανε μια βολτα απο απολυταρχικα καθεστωτα με τραγικες ελευθεριες και ελα να μου πεις τι παραδεχονται (ακομη και αν μεσα τους πιστευουν αλλα)...
Δεν εχω διαβασει το εργο του... Δεν μπορω να το κρινω... Απο την αλλη δεν εχω διαβασει τα παντα και οτι εχει γραφει σε αυτο τον κοσμο..Απαγορευεται να μιλαω κατα την γνωμη σου?
Η ερωτηση μου οχι δεν ειναι ρητορικη... Και αφου θελεις παραδειγμα, να σου δωσω ενα.. Atlantis & Roamer οπως και πολλες αλλες.. Εχουν ιστορια πλεον των 100 χρονων... Θεωρητικα... Γιατι καπου το χασαν το πραγμα.. και στο βαθος των χρονων δεν μπορεσαν να σταθουν στο χωρο.. Οχι οπως θα επρεπε και με την αναγνωρισημοτητα που θα τους αξιζε ισως... Το αποτελεσμα ομως μετραει..και ειναι οτι δεν υπαρχουν στα ματια του κοσμου... σου λεει κατι αυτο? Εμενα μου λεει οτι τραγουδατε κυριοι της Ροαμερ για ετος ιδρυσης 1888...το αποτελεσμα μετραει....