Αποστολέας Θέμα: Απωθημένο...  (Αναγνώστηκε 17386 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Απωθημένο...
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 01:23:47 πμ »
Κοίταξε George_ δεν είμαστε όλοι ίδιοι και γι αυτό δε θέλουμε τα ίδια πράματα.
Άλλος αρέσκεται στο ωραίο φύλο, άλλος στα γρήγορα αμάξια, άλλος στα δημόσια αξιώματα και τις δόξες κοκ.
Τα χρήματα δεν μου κάνουν κάποια ιδιαίτερη αίσθηση παρά μόνο σαν αρνητική προϋπόθεση, ότι δηλαδή αν δεν τα έχεις, βασανίζεσαι να τα βρείς.
Δουλεύεις και μιζεριάζεις και τσιγκουνεύεσαι και ταλαιπωρείσαι.
Αυτό που μου κάνει κλίκ είναι η ελευθερία. Να πάς όπου θές, να κάνεις ό,τι θες, να μη χτυπήσεις κάρτα το πρωί, να μήν ψωνίσεις από τα Lidl, να μην πρέπει να είσαι στο σπίτι στις 3:00 για να πάρεις το παιδί από το σχολείο.
Αυτό μου βγάζει ο τύπος που κόβει βόλτες με το σκάφος και το γκομενάκι στο Μονακό, γιατί κατά τα άλλα τα σκάφη ούτε να τα δώ και τα γκομενάκια έχω ξεχάσει και τη μυρωδιά τους τόσα χρόνια στην οικογένεια.

Και για να έρθω στην ερώτησή σου, άν είναι ένας χοντρός φαλακρός που όλη μέρα μαζεύει φράγκα και το βράδι μασάει την πουράκλα και επιδεικνύει την trophy wife του χέσ...κα, αν φοράει και τί φοράει.
Τώρα αν είναι ένας πιτσιρικάς καμμιά δεκαετία πιο μικρότερός μου που τα λεφτά τα κληρονόμησε ξέρω γω και ζεί τη ζωάρα, ε, τότε θα ζηλεψω, όχι το ρολόι, την ελευθερία να κάνει ότι θέλει και να αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αλλά θα σου πώ ένα μυστικό: Αυτοί οι τύποι (και οι δύο) δε φοράνε Tudor, φοράνε rolex, γιατί δε φαντασιώνονται το όνειρο, το ζούν.
Οπως και ο Daniel Craig, δε φοράει το Ω του Τζέημς Μπόντ, αυτό το φοράμε εμείς, αυτός φοράει Rolex
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 01:26:32 πμ »
Να σου πω πως θα ενιωθα εγω?Αβολα,γιατι μπορει ο Κυριος αυτος απλα να μην ξερει και πολλα για την Ρολεξ και να σκεφτει,αυτος προσπαθει να αντιγραψει κατι απο εμας...λεμε τωρα

Και τί μας νοιάζει;
Όλο το μυστικό είναι γιατί αγοράζεις ένα ρολόι! Εγώ τουλάχιστον το αγοράζω καθαρά για μένα και όχι για να το βλέπουν οι άλλοι και να υποθέτουν, ή να μην υποθέτουν διάφορα!
Και είμαι σίγουρος το ίδιο κι εσύ φίλε Γιώργο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 01:26:50 πμ »
Οπως και ο Daniel Craig, δε φοράει το Ω του Τζέημς Μπόντ, αυτό το φοράμε εμείς, αυτός φοράει Rolex
και εχει μπολικα vintage
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 01:27:28 πμ »
Να σου πω πως θα ενιωθα εγω?Αβολα,γιατι μπορει ο Κυριος αυτος απλα να μην ξερει και πολλα για την Ρολεξ και να σκεφτει,αυτος προσπαθει να αντιγραψει κατι απο εμας...λεμε τωρα

Και τί μας νοιάζει;
Όλο το μυστικό είναι γιατί αγοράζεις ένα ρολόι! Εγώ τουλάχιστον το αγοράζω καθαρά για μένα και όχι για να το βλέπουν οι άλλοι και να υποθέτουν, ή να μην υποθέτουν διάφορα!
Και είμαι σίγουρος το ίδιο κι εσύ φίλε Γιώργο!
σου ειπα πως το βλεπω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 01:28:19 πμ »
Μήπως τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά; Ειδικά εδώ μέσα πάρα πολλοί αγοράζουν ένα ρολόι, απλά γιατί το γουστάρουν πολύ....
Δεν το παίρνουν για να περνιούνται άνθρωποι συγκεκριμένου life style, ούτε χρειάζεται να ζεις τη ζωή που επιτάσσει το ρολόι που φοράς!
Γιώργο για πες μας γιατί πήρες Rolex παλικάρι μου; Και επίσης απάντησε μας: Ζεις τη χλιδάτη καθημερινότητα ενός Rolexάκια;
Και όταν βλέπεις έναν με το ίδιο ρολόι, σίγουρα θα νιώθεις και περήφανος που κατάφερες να το πάρεις ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και όχι με την ευκολία που το πήρε αυτός!

Εντάξει Χάρη εγώ είπα απλά για το μάρκετινγκ της Tudor και της Ω.
Το βάρυνα πολύ το θέμα με τη φιλοσοφία μου και είναι βέβαιο ότι παίρνουμε αυτά που μας αρέσουν.
Απλά αυτό που έλεγα είναι ότι μαζί με το ρολόι αγοράζουμε και λίγο όνειρο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 01:34:44 πμ »
Μήπως τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά; Ειδικά εδώ μέσα πάρα πολλοί αγοράζουν ένα ρολόι, απλά γιατί το γουστάρουν πολύ....
Δεν το παίρνουν για να περνιούνται άνθρωποι συγκεκριμένου life style, ούτε χρειάζεται να ζεις τη ζωή που επιτάσσει το ρολόι που φοράς!
Γιώργο για πες μας γιατί πήρες Rolex παλικάρι μου; Και επίσης απάντησε μας: Ζεις τη χλιδάτη καθημερινότητα ενός Rolexάκια;
Και όταν βλέπεις έναν με το ίδιο ρολόι, σίγουρα θα νιώθεις και περήφανος που κατάφερες να το πάρεις ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και όχι με την ευκολία που το πήρε αυτός!

Εντάξει Χάρη εγώ είπα απλά για το μάρκετινγκ της Tudor και της Ω.
Το βάρυνα πολύ το θέμα με τη φιλοσοφία μου και είναι βέβαιο ότι παίρνουμε αυτά που μας αρέσουν.
Απλά αυτό που έλεγα είναι ότι μαζί με το ρολόι αγοράζουμε και λίγο όνειρο...

Στράτο μου δεν έχεις άδικο και τα τμήματα marketing όλων αυτών των εταιρειών είναι πολύ σημαντικά!
Είναι όμως τί φιλοσοφία έχεις για τη ζωή! Ζεις για τον εαυτό σου, ή ζεις για τους άλλους;
Αν κάνεις το πρώτο θα είσαι ευτυχισμένος και θα απολαμβάνεις την κάθε στιγμή!!
(άσε που ο τύπος με το tudor είναι ψιλοαπάτη! Δες το τριμμένο του παντελόνι και θα καταλάβεις!! :D :D :D :D
καλύτερα με seiko και καινούργιο παντελόνι, παρά με Tudor και φθαρμένο!!)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 28, 2013, 01:42:50 πμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 01:43:29 πμ »
Στράτο μου δεν έχεις άδικο και τα τμήματα marketing όλων αυτών των εταιρειών είναι πολύ σημαντικά!
Είναι όμως τί φιλοσοφία έχεις για τη ζωή! Ζεις για τον εαυτό σου, ή ζεις για τους άλλους;
(άσε που ο τύπος με το tudor είναι ψιλοαπάτη! Δες το τριμμένο του αντελόνι και θα καταλάβεις!! :D :D :D :D

Χαρη θα σε στεναχωρήσω...
Ζω για το αφεντικό μου, ζω για τη γυναίκα μου, ζω για τη μάνα μου, ζω για ένα κούτελο (που λέγαν στις ελληνικές ταινίες παλιά),
και ίσως μία-δύο ώρες τη μέρα ή την εβδομάδα ζω για τον εαυτό μου.
Αλλιώς μην πάς στη δουλειά μια βδομάδα, μην ξυριστείς, πήγαινε σε ένα σημαντικό ραντεβού με μια ώρα καθυστέρηση επειδή βαριόσουν!
Δε γίνεται, υπαρχουν υποχρεώσεις και συμβάσεις κοινωνικές που σε βάζουν στο λούκι.

Τώρα το τριμμένο παντελόνι του τύπου είναι επίτηδες τριμμένο, για να σου δείξει πόσο άνετος είναι, σαν τα σκισμένα τζιν των ροκ σταρς που κοστίζουν μια περιουσία. Σου λέω το site της Tudor είναι textbook μαρκετινγκ και λογικό είναι αφού έχουν τα φράγκα και το know how της μαμας Ρόλεξ από πίσω.

¨
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #82 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 01:59:09 πμ »
(άσε που ο τύπος με το tudor είναι ψιλοαπάτη! Δες το τριμμένο του αντελόνι και θα καταλάβεις!! :D :D :D :D

Χαρη θα σε στεναχωρήσω...
Ζω για το αφεντικό μου, ζω για τη γυναίκα μου, ζω για τη μάνα μου, ζω για ένα κούτελο (που λέγαν στις ελληνικές ταινίες παλιά),
και ίσως μία-δύο ώρες τη μέρα ή την εβδομάδα ζω για τον εαυτό μου.
Αλλιώς μην πάς στη δουλειά μια βδομάδα, μην ξυριστείς, πήγαινε σε ένα σημαντικό ραντεβού με μια ώρα καθυστέρηση επειδή βαριόσουν!
Δε γίνεται, υπαρχουν υποχρεώσεις και συμβάσεις κοινωνικές που σε βάζουν στο λούκι.

Τώρα το τριμμένο παντελόνι του τύπου είναι επίτηδες τριμμένο, για να σου δείξει πόσο άνετος είναι, σαν τα σκισμένα τζιν των ροκ σταρς που κοστίζουν μια περιουσία. Σου λέω το site της Tudor είναι textbook μαρκετινγκ και λογικό είναι αφού έχουν τα φράγκα και το know how της μαμας Ρόλεξ από πίσω.

¨

Φαντάζομαι ότι κάνεις λογοπαίγνιο...
Φυσικά και είμαι πλήρως κοινωνικοποιημένος...αυτό που εννοούσα είναι ότι ό,τι αγοράζω το αγοράζω είτε γιατί μου αρέσει, ή με εξυπηρετεί και όχι για τους άλλους.
Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που δε βάζω προτεραιότητα να πάρω Rolex,αλλά έχω πάρει ένα κάρο άλλα χαζορολόγια για κάποιους εδώ μέσα!
Χαίρομαι για όσους τους αρέσουν αυτά που πήρα, αλλά δε δίνω δεκάρα για αυτούς που δεν...
᾽Εχω τα χρήματα να πάρω το εν λόγω ρολόι, αλλά δεν έχει ωριμάσει η σκέψη μέσα μου να έχω ένα ρολόι τόσο ακριβό...γιατί θα με κάνει να μη φοράω τίποτα άλλο! Κι επειδή βαριἐμα αφόρητα μετά από λίγο καιρό όλα τα πράγματα (εκτός από τη γυναίκα μου) τελικά ίσως να μην το κάνω ποτέ!
Αν καιγόμουν για τη γνώμη των άλλων θα το έπαιρνα με τη μία, θα έμενα σλλού και θα είχα άλλο αυτοκίνητο - ρούχα πάντως θα είχα τα ίδια!!! :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 02:23:10 πμ »
Χάρη χαίρομαι που κάνεις το κέφι σου.
Κι εγώ το κέφι μου κάνω, και ό,τι κάνω το κάνω για τον εαυτό μου.

Το κλίμα πρεπει να ελαφρύνει λίγο και είμαι εγώ υπεύθυνος για τη βαριά φιλοσοφία οπότε να πώ
Πρώτον:
Αφού τρώγεσαι και σε τρώει, πάρτο το ρημάδι το σαμπ που θέλεις.
Κακώς το έχεις συνδέσει με ένα συγκεκριμένο στυλ ανθρώπων.
Ένα σωρό το έχουν και είναι μια χαρά άτομα και το πήραν γιατί το γουστάρουν και μόνο.
Και είναι και ρολογάρα και δε θα το βγάζεις από το χέρι σου και όσο παλιώνει τόσο πιο ωραίο θα γίνεται.

Και δεύτερον:
Πάρε άλλη ρολογάρα απωθημένο και έχω κι άλλες:

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 02:39:53 πμ »
Memovox Tribute to Deep Sea

Τρώει τα Legent Diver και τα Fifty Fathoms για πρωινό.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 28, 2013, 02:41:31 πμ από lakib0i »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 11:11:17 πμ »
Memovox Tribute to Deep Sea

Τρώει τα Legent Diver και τα Fifty Fathoms για πρωινό.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
το ff του πεφτει λιγο βαρυ ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 11:12:12 πμ »
Κοίταξε George_ δεν είμαστε όλοι ίδιοι και γι αυτό δε θέλουμε τα ίδια πράματα.
Άλλος αρέσκεται στο ωραίο φύλο, άλλος στα γρήγορα αμάξια, άλλος στα δημόσια αξιώματα και τις δόξες κοκ.
Τα χρήματα δεν μου κάνουν κάποια ιδιαίτερη αίσθηση παρά μόνο σαν αρνητική προϋπόθεση, ότι δηλαδή αν δεν τα έχεις, βασανίζεσαι να τα βρείς.
Δουλεύεις και μιζεριάζεις και τσιγκουνεύεσαι και ταλαιπωρείσαι.
Αυτό που μου κάνει κλίκ είναι η ελευθερία. Να πάς όπου θές, να κάνεις ό,τι θες, να μη χτυπήσεις κάρτα το πρωί, να μήν ψωνίσεις από τα Lidl, να μην πρέπει να είσαι στο σπίτι στις 3:00 για να πάρεις το παιδί από το σχολείο.

+απειρο φιλτατε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 12:22:19 μμ »
Χάρη χαίρομαι που κάνεις το κέφι σου.
Κι εγώ το κέφι μου κάνω, και ό,τι κάνω το κάνω για τον εαυτό μου.

Το κλίμα πρεπει να ελαφρύνει λίγο και είμαι εγώ υπεύθυνος για τη βαριά φιλοσοφία οπότε να πώ
Πρώτον:
Αφού τρώγεσαι και σε τρώει, πάρτο το ρημάδι το σαμπ που θέλεις.
Κακώς το έχεις συνδέσει με ένα συγκεκριμένο στυλ ανθρώπων.
Ένα σωρό το έχουν και είναι μια χαρά άτομα και το πήραν γιατί το γουστάρουν και μόνο.
Και είναι και ρολογάρα και δε θα το βγάζεις από το χέρι σου και όσο παλιώνει τόσο πιο ωραίο θα γίνεται.

Και δεύτερον:
Πάρε άλλη ρολογάρα απωθημένο και έχω κι άλλες:
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στράτο μου ούτε καίγομαι ούτε το έχω συνδέσει με συγκεκριμένους ανθρώπους - αν διαβάσεις τί έχω γράψει παραπάνω, θα το καταλάβεις.
Φυσικά και έκανα πλάκα με το πού θα κατοικούσα και τί αυτοκίνητο θα είχα :D :D Μόλις παραπάνω έγραφα ότι τα ρολόγια τα παίρνω καθαρά επειδή μου αρέσουν και για κανέναν άλλο λόγο...
Δεν έχω απωθημένα ούτε με κανένα  ρολόι (το έγραψα καθαρά), ούτε πουθενά...εννοώ σε άλλα πράγματα!!!
Τώρα για άλλα απωθημένα.... μάλλον δεν είναι η κατάλληλη ώρα να συζητηθεί το θέμα...μας παρακολουθούν και μικρά παιδιά!!! :D :D :D

Προτάσεις αγοράς είναι πάντα ευπρόσδεκτες!!
Άλλωστε εδώ μέσα γνώρισα ρολόγια που έχω ήδη στην κατοχή μου και έχω ευχαριστήσει τα παιδιά κατ᾽επανάληψη..
Καλή σου μέρα και ελπίζω τις επόμενες μέρες να τα πούμε από κοντά!!
Προτείνω ΑΝΤΙσυνάντηση κόντρα στη συνάντηση των Αθηναίων, την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη!!!
 :D :D :D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 28, 2013, 12:27:00 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 13:05:04 μμ »
Προτείνω ΑΝΤΙσυνάντηση κόντρα στη συνάντηση των Αθηναίων, την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη!!!
 :D :D :D :D

Off topic

αλλά ποτέ δεν κατάλαβα, όταν όλη η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη downtown γιατί οι Θεσσαλονικιοί μαζεύονται μια φορά τον χρόνο και αν !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δεκέμβριος 28, 2013, 14:16:54 μμ »
αλλά ποτέ δεν κατάλαβα, όταν όλη η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη downtown γιατί οι Θεσσαλονικιοί μαζεύονται μια φορά τον χρόνο και αν !

Γιατί δουλεύουμε και δεν προλαβαίνουμε!
Τι είμαστε εμείς χαλλλαροί Αθηναίοι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions