Αποστολέας Θέμα: Κυριακες και εμπορικα  (Αναγνώστηκε 26556 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Κυριακες και εμπορικα
« Απάντηση #75 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 20:15:08 μμ »
Θα συμφωνησω να ειναι ανοιχτα και τις κυριακες ΤΑ ΠΑΝΤΑ(Τραπεζες,εφοριες,δημοσιες υπηρεσιες).ΕΚΕΙ θα μας εξυπηρετησει πραγματικα.αλλα αντε πες το σε εναν τραπεζιτη η ενα εφοριακο αυτο.για αυτο σκεψου αυτο που σου ειπα για την εξοντωση των μικρομεσαιων επιχειρησεων και γενικα της μικρομεσαιας ταξης.τιποτα δεν γινεται τυχαια.ειναι ολα σχεδιασμενα απο χρονια

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Όταν θα είναι ανοιχτά τα πάντα, θα σταματήσει να σε βολεύει γιατί θα είσαι κι εσύ στη δουλειά.

ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!

Και το παιδί σου θα το έχεις ταπετσαρία στο κινητό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 20:18:13 μμ »
Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου έχοντας δουλέψει αρκετά ΣΚ μέχρι στιγμής. Πολλά άνευ πληρωμής, πολλά με πληρωμή. Αδρή κιόλας.
Στα 24 μου, δε με πείραζε να εργάζομαι ΣΚ όταν χρειαζόταν για να βγει ένα έργο και μάλιστα άνευ πληρωμής, ως υπάλληλος που μάθαινε και έχτιζε καριέρα. Μικρό το διακύβευμα επίσης του να μην αντέξω να βγω το Σάββατο το βράδυ. Μεγαλώνοντας, ως ελεύθερος επαγγελματίας πια και μάλιστα με γερή αμοιβή ανά ημέρα, το να δουλέψω ΣΚ με χαλάει πλέον. Έχω κι άλλα πράγματα να κάνω στη ζωή μου και δεν έχω και οικογένεια ακόμα, με ό,τι υποχρεώσεις αυτό επιφέρει.

Ως εργαζόμενο, προφανώς με συμφέρει να μπορώ να αγοράσω κάτι οποιαδήποτε ώρα της μέρας, οποιαδήποτε μέρα, αλλά δεν αποτελώ μόνος μου την κοινωνία, ούτε όλα στρέφονται γύρω από το δικό μου συμφέρον. Το ίντερνετ που αναφέρθηκε νομίζω ότι οι περισσότεροι το χρησιμοποιούμε κυρίως για λόγους κόστους και μετά για λόγους χρόνου. Τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις που ούτως ή άλλως έχουμε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε μεγάλα καταστήματα, όπου συνήθως παίζουν καλές τιμές.

Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να ανοίγουν κάποια καταστήματα και Κυριακές ή να έχουν διευρυμένα ωράρια λειτουργίας, αρκεί αυτό να γινόταν με σεβασμό σε μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων, οι οποίοι κατά γενική ομολογία και πρακτική αμοίβονται ελάχιστα και ιδίως πλέον με την κρίση όπου τα δήθεν part-time καταντούν να ξεχειλώνουν σε full-time εργασία με part-time πληρωμή. Και δεν πιστεύω ότι θα πληρωθούν όπως πρέπει, όταν ήδη κεκτημένα δεκαετιών καταρρέουν με απλά διατάγματα που περνάνε νύχτα. Άπειρα και τα παραδείγματα εξάλλου μεγάλων εταιριών που δεν πλήρωναν ούτε τα νόμιμα.

Προσωπικά, δε μπορώ να σεβαστώ περισσότερο την ανάγκη κάποιου να αγοράσει ρούχα στις 10 το βράδυ από την ανάγκη ενός εργαζόμενου να γυρίσει σπίτι του μια λογική ώρα έχοντας αμοιφθεί αξιοπρεπώς. Συγγνώμη, δεν έχουν το ίδιο βάρος, ό,τι και να λέμε.

Το ότι όλο αυτό δε, είναι εις βάρος των μικρομεσαίων μαγαζιών, νομίζω είναι αυταπόδεικτο από τη στιγμή που στις προσωπικές επιχειρήσεις είναι αδύνατον ο επιχειρηματίας να είναι όλη μέρα, κάθε μέρα σε ένα μαγαζί. Και να προσλάβει πώς; Με 300€ το μήνα; Και γιατί είναι δεδομένο ότι θα τα βγάλει; Αντίθετα, μια μεγάλη αλυσίδα μπορεί να το αντέξει. Τουλάχιστον μέχρι να πετάξει εκτός αγοράς τους μικρότερους παίκτες. Αλλά ξέχασα. Θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός. Και η επιτροπή που τον επιβλέπει  :D :D

Good night and good luck
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #77 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 20:36:25 μμ »
Δουλευω σχεδον παντα δυο ΣΚ το μηνα ,δεν ειναι κατι τοσο τραγικο να δουλεψεις δεκα Κυριακες το χρονο ,εγω δουλευω 25 ,ειναι τετοια η φυση της δουλειας μου .Σχεδον η μιση Ελλαδα δουλευει τις Κυριακες ,Ξενοδοχεια ,εστιατορια ,καφε , σωματα ασφαλειας ,οδηγοι σε μεταφορες και συγκοινωνιες  ,παπάδες  :D κτλ κτλ.
Για το εαν αυτο θα ανεβασει τους τζιρους ομως εχω αμφιβολιες ,χρημα δεν υπαρχει ,οχι χρονος.

Θα καλέσω το ΠΑΜΕ.

με το μυαλο που κουβαλαμε να ΠΑΜΕ να πνιγούμε. τα τελευταία 15 χρόνια δούλευα Κυριακές, Χριστούγεννα πασχα κλπ.

τωρα οχι, αλλα ψαχνω να βρω 2η δουλεια (στην πρωτη δεν μπορω) για να δουλευω σαββατοκυριακα.

μακαρι να μπορουσα να βρω για ΣΚ.

και αν ειναι κανενας εξυπνακιας και απιστος Θωμας, ας ερθει να του δειξω τις μισθοδοσίες μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 20:39:38 μμ »

με το μυαλο που κουβαλαμε να ΠΑΜΕ να πνιγούμε. τα τελευταία 15 χρόνια δούλευα Κυριακές, Χριστούγεννα πασχα κλπ.

τωρα οχι, αλλα ψαχνω να βρω 2η δουλεια (στην πρωτη δεν μπορω) για να δουλευω σαββατοκυριακα.

και αν ειναι κανενας εξυπνακιας και απιστος Θωμας, ας ερθει να του δειξω τις μισθοδοσίες μου.

Το ζητούμενο είναι να αμοίβεσαι σωστά για τις υπόλοιπες ημέρες. Όχι να παρακαλάς να δουλέψεις ΣΚ για να επιβιώσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 20:47:38 μμ »

Το ζητούμενο είναι να αμοίβεσαι σωστά για τις υπόλοιπες ημέρες. Όχι να παρακαλάς να δουλέψεις ΣΚ για να επιβιώσεις.

αμείβομαι σωστότατα στην πρωτη δουλεια και δε χρειαζεται να δουλευω ουτε καν σαββατο, απλα εχω θεμα με τη δουλεια, ειμαι εργασιομανής, θελω να παράγω εργο καθε μερα.

ενδεικτικά, στην προηγούμενη δουλεια μου (σε πολυεθνική) δουλεβα καποιο διαστημα μονο ΣΚ, επαιρνα πανω απο 900 ευρο το μηνα.

υ.γ καθαρα και ξαστερα λεφτα, ουτε μαυρα ουτε τιποτα, με ένσημα κλπ κλπ το ξερει και η εφορία!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 04, 2013, 20:51:16 μμ από time_ keeper »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 20:51:36 μμ »

αμείβομαι σωστότατα στην πρωτη δουλεια και δε χρειαζεται να δουλευω ουτε καν σαββατο, απλα εχω θεμα με τη δουλεια, ειμαι εργασιομανής, θελω να παράγω εργο καθε μερα.

ενδεικτικά, στην προηγούμενη δουλεια μου (σε πολυεθνική) δουλεβα καποιο διαστημα μονο ΣΚ, επαιρνα πανω απο 900 ευρο το μηνα.

το ό,τι είσαι εργασιομανής όμως δεν αφορά τους υπόλοιπους που θέλουν και να ξεκουραστούν λίγο!! Μη γίνεις μάνατζερ σε παρακαλώ, θα πηδάνε από τα παράθυρα οι υπάλληλοι :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #81 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 20:53:01 μμ »

το ό,τι είσαι εργασιομανής όμως δεν αφορά τους υπόλοιπους που θέλουν και να ξεκουραστούν λίγο!! Μη γίνεις μάνατζερ σε παρακαλώ, θα πηδάνε από τα παράθυρα οι υπάλληλοι :D :D

δεν ειμαι για τετοια εγω!!!    :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 20:54:07 μμ »

έχεις γυναίκα; να σου βρούμε κανά κορίτσι από τον Διπλό Πειρασμό να παράξεις έργο μέχρι να κάψεις κινητήρα;  :D :D :D
(ελπίζω να μην προσβάλεσαι, φιλική πλάκα κάνω, ε :) )
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #83 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 20:58:08 μμ »

απλα εχω θεμα με τη δουλεια, ειμαι εργασιομανής, θελω να παράγω εργο καθε μερα.
[quote/]
Να μπαίνεις στο φόρουμ να εκτονωνεσαι :D

Sent from my Xperia T using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 21:00:23 μμ »

έχεις γυναίκα; να σου βρούμε κανά κορίτσι από τον Διπλό Πειρασμό να παράξεις έργο μέχρι να κάψεις κινητήρα;  :D :D :D
(ελπίζω να μην προσβάλεσαι, φιλική πλάκα κάνω, ε :) )

εχω, γι'αυτο με παντρεύτηκε (δεν παταω ποτε σπιτι)  :D :D :D :D

ο κινητήρας ειναι χρονια τωρα καμένος, δεν παει αλλο!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #85 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 21:01:39 μμ »

απλα εχω θεμα με τη δουλεια, ειμαι εργασιομανής, θελω να παράγω εργο καθε μερα.
[quote/]
Να μπαίνεις στο φόρουμ να εκτονωνεσαι :D

με τον κατωπαυλα εχετε συγγένεια ή απλα τα ιδια βιτσια?? :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #86 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 21:07:15 μμ »
Εσείς έχετε τα ίδια βιτσια, θέλετε να δουλευετε Κυριακές :D :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 21:15:21 μμ »
Εσείς έχετε τα ίδια βιτσια, θέλετε να δουλευετε Κυριακές :D :D

εργασία και χαρά!!!   ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #88 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 21:35:56 μμ »
Έχω να αντιπροτείνω να καταργήσουμε την Δευτέρα από εργάσιμη.
(Χωρίς να προσθέσουμε την Κυριακή)  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pugman

• Sr. Member
  • Στο μεθαύριο ! ! !
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 22:33:22 μμ »
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους εδω μέσα. Εώς το 2008 δούλευα 10 ώρες τη μέρα κ κάθε δεύτερο Σάββατο 7 ώρες. Το σ/κ που δούλευα Σάββατο πέρναγε τόσο γρήγορα που ένιωθα ότι δεν ξεκουράστηκα αρκέτα. Πάρόλα αυτά οταν ήθελα να ψωνίσω κ χρόνο έβρισκα κ χρήματα είχα. Τώρα τα χρήματα είναι οριακά κ ο χρόνος περισσότερος (λιγότερές ώρες δουλειάς) οπότε ψωνίζω ΜΟΝΟ τα απαραίτητα. ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ - ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Ή για να το θέσω ακόμα καλύτερα η αυξημένη φορολογία ΠΑΝΤΟΥ! Δεν θέλω να δουλεύω 500 ώρες τη μέρα 70 μέρες την έβδομάδα για να έχω χρήματα. Θέλω η δουλειά μου να μου παρέχει έναν αξιοπρεπή μισθό για αυτό που προσφέρω( κ το προσφέρω με τον ΙΔΡΩΤΑ ΜΟΥ!!!) για να μπορώ να χαίρομαι τη ζωη. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ - ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!

Φιλικά,
Αντώνης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions