Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 702967 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #5595 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:12:05 πμ »
Με χαρά θα ανέλυα την νομική προσέγγιση των πολυεθνικών στο θέμα αυτό, γιατί δηλαδή υπογράφεις παράδοση με ......."ζημίες", αλλά, εδώ δεν γίνεται αποδεκτή ούτε καν η έννοια του service από τους ............αρνητές της πραγματικότητας.  :-[

Θα βγάλω τα μάτια μου, να γράφω το πως κατοχυρώνονται απέναντι σε κάθε καοπροαίρετο ( ....όπως εδώ δηλαδή ) για να αντιμετωπίζω ειρωνείες και συμπεριφορές κοκόρου ? ή να αναλύω το πως μπορεί ο πελάτης να κατοχυρωθεί απέναντί τους ?

Υπαρχουν μέλη εδώ, που καταθέτουν ψυχή και γνώση πχ @Tangerine Dream με παρουσιάσεις από την άλλη άκρη του κόσμου, @Gnl1977 με σελίδες τεχνικών αναλύσεων, για να αναφέρω μόνον δύο, απολογούμενος για όσους δεν αναφέρω, και τα κοκόρια, που ανάθεμα αν μπορούν να περιγράψουν την λειτουργία ενός μηχανικού ρολογιού και τα εξαρτήματά του, έχουν άποψη για όλα, και τυχαίως, αυτή η άποψη είναι πάντα ειρωνική και εξευτελιστική για τα αναφερόμενα.

Εδώ, είναι τόπος ανταλλαγής απόψεων και γνώσης. Και ο χρόνος που αφιερώνουμε πρέπει να είναι εποικοδομητικός, είτε από άποψη γνώσης, είτε ψυχαγωγικώς.

Το να αναλωνόμαστε στο να εξηγούμε θέματα, που λόγω πολύχρονης εμπλοκής τυχαίνει να γνωρίζουμε, και να αντιμετωπίζουμε το

νομίζω είναι σπατάλη χρόνου. Λυπάμαι.

Ειμαι απο χωριο ρε Γιωργο, συγγνωμη που σερβις λεμε την επισκευή. Τον χρονο σου ομως οικειοθελώς τον τρως, δεν στον τρωει κανεις αλλος ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5596 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:17:39 πμ »
Με χαρά θα ανέλυα την νομική προσέγγιση των πολυεθνικών στο θέμα αυτό, γιατί δηλαδή υπογράφεις παράδοση με ......."ζημίες", αλλά, εδώ δεν γίνεται αποδεκτή ούτε καν η έννοια του service από τους ............αρνητές της πραγματικότητας.  :-[

Θα βγάλω τα μάτια μου, να γράφω το πως κατοχυρώνονται απέναντι σε κάθε καοπροαίρετο ( ....όπως εδώ δηλαδή ) για να αντιμετωπίζω ειρωνείες και συμπεριφορές κοκόρου ? ή να αναλύω το πως μπορεί ο πελάτης να κατοχυρωθεί απέναντί τους ?

Υπαρχουν μέλη εδώ, που καταθέτουν ψυχή και γνώση πχ @Tangerine Dream με παρουσιάσεις από την άλλη άκρη του κόσμου, @Gnl1977 με σελίδες τεχνικών αναλύσεων, για να αναφέρω μόνον δύο, απολογούμενος για όσους δεν αναφέρω, και τα κοκόρια, που ανάθεμα αν μπορούν να περιγράψουν την λειτουργία ενός μηχανικού ρολογιού και τα εξαρτήματά του, έχουν άποψη για όλα, και τυχαίως, αυτή η άποψη είναι πάντα ειρωνική και εξευτελιστική για τα αναφερόμενα.

Εδώ, είναι τόπος ανταλλαγής απόψεων και γνώσης. Και ο χρόνος που αφιερώνουμε πρέπει να είναι εποικοδομητικός, είτε από άποψη γνώσης, είτε ψυχαγωγικώς.

Το να αναλωνόμαστε στο να εξηγούμε θέματα, που λόγω πολύχρονης εμπλοκής τυχαίνει να γνωρίζουμε, και να αντιμετωπίζουμε το

νομίζω είναι σπατάλη χρόνου. Λυπάμαι.
Γιώργο, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ τώρα, το ποστ μου τι σχέση έχει με τα γραφόμενά σου;
Τι εννοείς με το '' αναλύω το πως μπορεί ο πελάτης να κατοχυρωθεί απέναντί τους ?'';
Η πραγματικότητα είναι οτι ο ftir πήγε ένα ρολόι άψογο, όπως είπε, και αυτοί τον έβαλαν να υπογράψει ΚΑΙ ανακρίβειες. Το γιατί είναι η ερώτησή μου και εάν εσύ το θεωρείς σπατάλη χρόνου να μου απαντήσεις δεν πειράζει.
Πάντως καμία ειρωνεία ή λάδι στην φωτιά δεν είχα πρόθεση να ρίξω και σταματάω εδώ.-
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5597 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:19:26 πμ »
Ειμαι απο χωριο ρε Γιωργο, συγγνωμη που σερβις λεμε την επισκευή. Τον χρονο σου ομως οικειοθελώς τον τρως, δεν στον τρωει κανεις αλλος ;)

Εδώ είναι χώρος διεθνών εμπειριών και πολυπολιτισμικών επιρροών. Προσαρμόσου.

Τον χρόνο μου τον αφιερώνω σε αυτούς που τον σέβονται και εκτιμούν την προσφορά μου. Χωρίς ειρωνίες και ένα μόνιμο "....ναι μεν αλλά".

Στο χωριό σου, το συγνώμη το φυτέψατε και δεν φύτρωσε , ε ?
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5598 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:20:10 πμ »
Τι εννοείς με το '' αναλύω το πως μπορεί ο πελάτης να κατοχυρωθεί απέναντί τους ?'';
Η πραγματικότητα είναι οτι ο ftir πήγε ένα ρολόι άψογο, όπως είπε, και αυτοί τον έβαλαν να υπογράψει ΚΑΙ ανακρίβειες. Το γιατί είναι η ερώτησή μου και εάν εσύ το θεωρείς σπατάλη χρόνου να μου απαντήσεις δεν πειράζει.
Πάντως καμία ειρωνεία ή λάδι στην φωτιά δεν είχα πρόθεση να ρίξω και σταματάω εδώ.-

Σε μενα πηγαιναν αυτα που γραφει. Δειξε κατανοηση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5599 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:23:09 πμ »
Εδώ είναι χώρος διεθνών εμπειριών και πολυπολιτισμικών επιρροών. Προσαρμόσου.

Τον χρόνο μου τον αφιερώνω σε αυτούς που τον σέβονται και εκτιμούν την προσφορά μου. Χωρίς ειρωνίες και ένα μόνιμο "....ναι μεν αλλά".

Στο χωριό σου, το συγνώμη το φυτέψατε και δεν φύτρωσε , ε ?

Ρε τον Γιωργο τον κοσμογυρισμένο. Χωρις ειρωνίες λεει αλλα πεταει και την ειρωνια του στο τελος. Το φασκεις και αντιφάσκεις το ξερετε στις πολυπολιτισμικές επιρροές;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5600 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:23:24 πμ »
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριοι! Ο παρωπισμός όπως είπα σκοτώνει τα φόρουμ… αλλά εδώ τον χαβά μας. Τα τελευταία γεγονότα δεν μας έβαλαν μυαλό. Βρήκαμε έναν που ορθώς είπε αυτά που είπε και τον πετροβολάμε διαρκώς, γιατί; Γιατί έγραψε κάτι αρνητικό για την Τ. Και διαβάζω αναλύσεις επί των αναλύσεων για το σέρβις και τα σχετικά… ενώ η ουσία (το δάσος) ήταν ότι ο μηχανισμός, η ψυχή του ρολογιού δλδ, είναι για τον γάιδαρο καβάλα. Όποτε με αυτά και αυτά, χώρος για εμάς τους μη Hansoφίλους δεν υπάρχει, όποτε η λύση είναι μια… μείνετε να γράφετε μεταξύ σας πόσο μαματες εταιρίες είναι η ψυχομάνα με το παραπαιδι και τι υπέροχο σέρβις εχουν. Να είστε καλά και να χαίρεστε τα ρολόγια σας.

Υ.Γ κρίμα, κρίμα, κρίμα.
friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
Ευρυάναξ,
No reactions
Members reacted like:
Ευρυάναξ,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #5601 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:26:23 πμ »
Δεν υπάρχει "άψογο" ρολόι 2 ετών (ακόμα και αν έχει φορεθεί ελάχιστα)......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5602 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:28:34 πμ »
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριοι! Ο παρωπισμός όπως είπα σκοτώνει τα φόρουμ… αλλά εδώ τον χαβά μας. Τα τελευταία γεγονότα δεν μας έβαλαν μυαλό. Βρήκαμε έναν που ορθώς είπε αυτά που είπε και τον πετροβολάμε διαρκώς, γιατί; Γιατί έγραψε κάτι αρνητικό για την Τ. Και διαβάζω αναλύσεις επί των αναλύσεων για το σέρβις και τα σχετικά… ενώ η ουσία (το δάσος) ήταν ότι ο μηχανισμός, η ψυχή του ρολογιού δλδ, είναι για τον γάιδαρο καβάλα. Όποτε με αυτά και αυτά, χώρος για εμάς τους μη Hansoφίλους δεν υπάρχει, όποτε η λύση είναι μια… μείνετε να γράφετε μεταξύ σας πόσο μαματες εταιρίες είναι η ψυχομάνα με το παραπαιδι και τι υπέροχο σέρβις εχουν. Να είστε καλά και να χαίρεστε τα ρολόγια σας.

Υ.Γ κρίμα, κρίμα, κρίμα.

Συμφωνω με αυτα που γραφεις αλλα δεν συμφωνω με αυτο που αφηνεις να υπονοηθεί στο τελος. Αφου σου αρεσουν τα ρολογια δεν χρειαζεται να εγκαταλείψεις το αντικειμενο που σου αρεσει και σε διασκεδάζει και μεινε εδω να βαλουμε μυαλο στις παρωπίδες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5603 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:34:07 πμ »

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα.

Καμμιά ειρωνεια εκ μέρους σου, δεδομένο αυτό. Σε ξέρω. Απλώς "πάτησα" επάνω σου, που ρώτησες, και είπα θα απαντούσα, αλλά με τέτοιο πνεύμα άδικα θα πάνε τα λόγια μου. Και όχι για εσένα και το υπόλοιπο πλήθος, αλλά για ελαχιστα άτομα.

Και εσύ, αν διαβάσεις τα "ψιλά" στα χαρτιά της τράπεζας, σε δάνειο ή κάρτα, ή στο ασφαλιστήριο του οχήματος, θα ανακαλύψεις ότι αντίστοιχα υπογράφεις, και αν θέλουν σε ..........δέσανε.

Δεν μπορεί το ατομο να σταθεί απέναντί τους αν δεν έχει γνώση.

'' αναλύω το πως μπορεί ο πελάτης να κατοχυρωθεί απέναντί τους ?'

Αν πρίν πας εκεί, βγάζεις 10 φωτό τις υπογράψει νομικός, και πας με "εξώδικο", με τι φωτό σε επισύναψη, το πήρα τότε, εγγύηση τόση, έχει βλάβη, να και η όλη εικόνα του, παρακαλώ να παραλάβετε και να μου απαντήσετε εντός ευλόγου διαστήματος 10 ημερών, όχι χαρτιά δεν υπογράφεις, αλλά σου πληρώνουν και τις διακοπές στην Σαντορίνη.

Τα νομικά τμήματα, έχουν συντάξει συνθήκες, ώστε να μπορούν να σου χρεώσουν "...φθορά λόγω μη ενδεδειγμένης / συνιστώμενης χρήσης".

Και αυτή φαίνεται από την εξωτερική εμφάνιση του ρολογιού. Αρα, λες "...ναι εγώ το χάλασα", και μετά αυτοί λένε "....ήταν βλάβη κατασκευαστική".

Πιο κάτω θα έλεγε και πόση είναι η αξια του σε περίπτωση ολοκληρωτικής απώλειας ή καταστροφής, αλλά αυτό, δεν το είδε κανείς.

Οι φίρμες αυτές, έχουν στρατούς δικηγόρων, από πολλά κράτη, και κάνουν τα χαρτιά μέσα στα πλαίσια διεθνών υποχρεώσεων. Δεν το έκανε το τοπικο κατάστημα. Μετάφραση των διεθνών είναι. Και εδώ, είναι ένα τσίγκινο τούντορ, αλλού, μιλάμε για ολόχρυσα, με πέτρες, διαμάντια, μπριλάντια, κλπ. Για δαύτα είναι τα χαρτιά. Καλύπτουν τα ψηλά, με τα χαμηλά να συμπεριλαμβάνονται.

Αρα. Υποτίθεται παραδίδεις ένα "σε κατάσταση φυσιολογικών φθορών" ώστε και η αξία του να είναι απομειωμένη, αλλά και να σου χρεώσουν εύκολα μια ζημιά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #5604 στις: Αύγουστος 07, 2022, 01:43:09 πμ »

Υ.Γ κρίμα, κρίμα, κρίμα.

Παναγιώτη, με όλον τον σεβασμό, σε βρίσκω λίγο "άδικο" στην αξιολόγηση σου, στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο φίλος ftir παρέθεσε την εμπειρία του με το ρολόι του (απογοητευτικό να χαλάει κάτι, αλλά -οπως έχει επισημανθεί για μηχανισμούς που μπορεί να παρουσιάσουν βλάβες - μέσα στα πλαίσια των πιθανοτήτων) , και την αντιμετώπιση του προβλήματος από την κατασκευάστρια. (Η οποία ήταν υποδειγματική) .
Γιατί να γίνει αφορμή αυτή η αντιμετώπιση για "κράξιμο" της εταιρείας?
Εξ'ου και το "πετροβολημα"......... ;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5605 στις: Αύγουστος 07, 2022, 07:27:10 πμ »
ΔΕΝ σέβεσαι το χρόνο και τον κόπο μελών. Τέλος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5606 στις: Αύγουστος 07, 2022, 09:22:01 πμ »
Παναγιώτη, με όλον τον σεβασμό, σε βρίσκω λίγο "άδικο" στην αξιολόγηση σου, στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο φίλος ftir παρέθεσε την εμπειρία του με το ρολόι του (απογοητευτικό να χαλάει κάτι, αλλά -οπως έχει επισημανθεί για μηχανισμούς που μπορεί να παρουσιάσουν βλάβες - μέσα στα πλαίσια των πιθανοτήτων) , και την αντιμετώπιση του προβλήματος από την κατασκευάστρια. (Η οποία ήταν υποδειγματική) .
Γιατί να γίνει αφορμή αυτή η αντιμετώπιση για "κράξιμο" της εταιρείας?
Εξ'ου και το "πετροβολημα"......... ;)

Καλημερα! Να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Ανέφερε ο ftir οτι το προβλημα που παρουσιάστηκε στο ρολοι του λύθηκε με αντικατάσταση της μηχανης απο την εταιρια και ο george απανταει οτι «ολα καλα». Δεν γινεται να ειναι ολα καλα οταν χαλαει μια μηχανη και μαλιστα οταν στο δικο μας φορουμ δεν ειναι το μονο περιστατικό και γενικοτερα στην παγκοσμια αγορα υπαρχουν πολλες αστοχίες απο την Tudor. Δεν ειναι ολα καλα γιατι θα μπει καποιος υποψηφιος αγοραστής να συγκεντρώσει πληροφοριες πριν την αγορα του και πρεπει να εχει οσο το δυνατον πιο ολοκληρωμένη εικονα γινεται. Ξαναλεω οτι τα παιδια που παρουσιάστηκε προβλημα με τα ρολογια τους ηταν «τυχερα» που συνεβει εντος εγγύησης, τι γινεται ομως σε περιπτωση που συμβει εκτος εγγύησης; Θα χρειαστει να πληρωσει αρκετα χρηματα ο οποιοσδήποτε. Οποτε δεν μπορει να ειναι ολα καλα επειδη η εταιρια εκανε αυτου που όφειλε να κανει.

Ουδέποτε εκραξα την T αλλα πρεπει να λεμε και του στραβού το δικιο. Το οτι σε ενοχλει ομως η δικη μου αντιδραση στο ολο θεμα που δικαιολογημένα γινεται γιατι υπαρχουν αστοχίες απο την εταιρια και δεν σε ενοχλει η αναφορα σε αστοχίες αλλων εταιριών σε ακατάλληλο μαλιστα νημα και χωρις να θιχτούν απο μενα, πρεπει να σε προβληματίσει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5607 στις: Αύγουστος 07, 2022, 09:37:07 πμ »
Όλα καλά ως προς τη λύση του προβλήματος!
Τι θα γίνει όταν το πρόβλημα παρουσιαστεί εκτός εγγύησης;Ο,τι γίνεται με όλα τα ρολόγια που παρουσιάζουν πρόβλημα εκτός εγγύησης.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5608 στις: Αύγουστος 07, 2022, 09:40:51 πμ »
Sagias,μιλάω για τη συμπεριφορά της εταιρίας,αν μια μηχανή είναι προβληματική,το πρόβλημα θα το βγάλει πριν την εγγύηση των 5 ετών
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5609 στις: Αύγουστος 07, 2022, 09:44:16 πμ »
Όλα καλά ως προς τη λύση του προβλήματος!
Τι θα γίνει όταν το πρόβλημα παρουσιαστεί εκτός εγγύησης;Ο,τι γίνεται με όλα τα ρολόγια που παρουσιάζουν πρόβλημα εκτός εγγύησης.
Έλα,ντε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions