Γιώργο, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ τώρα, το ποστ μου τι σχέση έχει με τα γραφόμενά σου;
Τι εννοείς με το '' αναλύω το πως μπορεί ο πελάτης να κατοχυρωθεί απέναντί τους ?'';
Η πραγματικότητα είναι οτι ο ftir πήγε ένα ρολόι άψογο, όπως είπε, και αυτοί τον έβαλαν να υπογράψει ΚΑΙ ανακρίβειες. Το γιατί είναι η ερώτησή μου και εάν εσύ το θεωρείς σπατάλη χρόνου να μου απαντήσεις δεν πειράζει.
Πάντως καμία ειρωνεία ή λάδι στην φωτιά δεν είχα πρόθεση να ρίξω και σταματάω εδώ.-
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα.
Καμμιά ειρωνεια εκ μέρους σου, δεδομένο αυτό. Σε ξέρω. Απλώς "πάτησα" επάνω σου, που ρώτησες, και είπα θα απαντούσα, αλλά με τέτοιο πνεύμα άδικα θα πάνε τα λόγια μου. Και όχι για εσένα και το υπόλοιπο πλήθος, αλλά για ελαχιστα άτομα.
Και εσύ, αν διαβάσεις τα "ψιλά" στα χαρτιά της τράπεζας, σε δάνειο ή κάρτα, ή στο ασφαλιστήριο του οχήματος, θα ανακαλύψεις ότι αντίστοιχα υπογράφεις, και αν θέλουν σε ..........δέσανε.
Δεν μπορεί το ατομο να σταθεί απέναντί τους αν δεν έχει γνώση.
'' αναλύω το πως μπορεί ο πελάτης να κατοχυρωθεί απέναντί τους ?'
Αν πρίν πας εκεί, βγάζεις 10 φωτό τις υπογράψει νομικός, και πας με "εξώδικο", με τι φωτό σε επισύναψη, το πήρα τότε, εγγύηση τόση, έχει βλάβη, να και η όλη εικόνα του, παρακαλώ να παραλάβετε και να μου απαντήσετε εντός ευλόγου διαστήματος 10 ημερών, όχι χαρτιά δεν υπογράφεις, αλλά σου πληρώνουν και τις διακοπές στην Σαντορίνη.
Τα νομικά τμήματα, έχουν συντάξει συνθήκες, ώστε να μπορούν να σου χρεώσουν "...φθορά λόγω μη ενδεδειγμένης / συνιστώμενης χρήσης".
Και αυτή φαίνεται από την εξωτερική εμφάνιση του ρολογιού. Αρα, λες "...ναι εγώ το χάλασα", και μετά αυτοί λένε "....ήταν βλάβη κατασκευαστική".
Πιο κάτω θα έλεγε και πόση είναι η αξια του σε περίπτωση ολοκληρωτικής απώλειας ή καταστροφής, αλλά αυτό, δεν το είδε κανείς.
Οι φίρμες αυτές, έχουν στρατούς δικηγόρων, από πολλά κράτη, και κάνουν τα χαρτιά μέσα στα πλαίσια διεθνών υποχρεώσεων. Δεν το έκανε το τοπικο κατάστημα. Μετάφραση των διεθνών είναι. Και εδώ, είναι ένα τσίγκινο τούντορ, αλλού, μιλάμε για ολόχρυσα, με πέτρες, διαμάντια, μπριλάντια, κλπ. Για δαύτα είναι τα χαρτιά. Καλύπτουν τα ψηλά, με τα χαμηλά να συμπεριλαμβάνονται.
Αρα. Υποτίθεται παραδίδεις ένα "σε κατάσταση φυσιολογικών φθορών" ώστε και η αξία του να είναι απομειωμένη, αλλά και να σου χρεώσουν εύκολα μια ζημιά.