Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 701299 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #5370 στις: Ιούλιος 14, 2022, 00:03:23 πμ »
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι πρεπει να φαινεται η Rolex ως η καλυτερη ολων στο φορουμ. Τι και αν τους εξηγεις οτι δεν ειναι, τι και αν τους ρωτας για συγκεκριμενα πραγματα, κανουν τον Κινεζο και απαντάνε αλλα απο αυτα που τους ρωτας. Με 15Κ που κανει το sub παιρνω 3-4 ρολογια καλυτερα απο το sub που θα με βγαλουν για 2 ζωες οσο σκληρη χρηση και να κανω. Ρε λες να εχουν συμφερον μερικοι απο τη Rolex και πρεπει σώνει και ντε οποιος μπαινει να διαβασει τι γραφουμε να φευγει με την εντυπωση οτι η R ειναι η καλυτερη ολων;

Δήλωσα ότι είμαι αντίθετος στην αύξηση των τιμών.

Αν και εσύ / εσείς, είχατε εμπειρίες, θα συμφωνούσατε, και όταν απόφοιτος της WOSTEP, φοράει , και σου δηλώνει ότι στην αξία του έιναι η καλύτερη κατασκευή, απλώς..........σιωπάς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #5371 στις: Ιούλιος 14, 2022, 00:07:52 πμ »
Γιώργο έχω φορέσει όλες τις εκδόσεις των σπορ Rolex (sub, gmt, explorer) και μάλιστα τα είχα συγχρόνως με Seiko, Ω, Breitling, Tag, Panerai κ.α.
Το 5ψηφιο sub ( το ποθητό ντε το 16610LV πράσινο f series flat four) δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί πάνω αλλά μόνο δίπλα σε ρολόγια όπως το ΜΜ (sbdx001) και το Planet Ocean... Σε επιμέρους θέματα όπως bracelet θα σου έλεγα ότι ούτε καν δίπλα τους δε θα μπορούσε να σταθεί ...
Επειδή ρωτάς ποια άλλα ρολόγια αντέχουν τις κακουχίες του sub θα σου έλεγα με όλο το σεβασμό προς τη Rolex όλα τα Seiko 40-50 ετών χωρίς service και με τρομερή χρονομετρία σε όλη τη διάρκεια του βίου τους ...

Αυτό που πάει Ιαπωνία για σέρβις, και όχι στην Σταδίου ?

Ποια SEIKO, ( τα ξέρω από το τέλος 60-αρχές 70 ), τα φοράς 24/7, σε θάλασσα, κλπ, και ζούνε ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #5372 στις: Ιούλιος 14, 2022, 00:12:57 πμ »
Παιδιά σοβαρευτείτε σας παρακαλώ! Τι είναι αυτά που λέτε για την αντοχή των rolex?
Πείτε μου πραγματικά, με το χέρι στην καρδιά, ποιο άλλο ρολόι μπορεί να ανταπεξέλθει για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα, στις εξωπραγματικά δυσμενείς συνθήκες μιας… θυρίδας?
 ;D

Βασίλη,

Γνωρίζεις προσωπικά την πολυετή σχέση μου με την μάρκα.

Και γνωρίζεις και τις συνθήκες που απεσύρθησαν από την κυκλοφορία και τους ουσιώδεις λόγους.

Εγώ, δεν έχω μετοχές. Μια απόψη εκφράζω, μετά από 50+χρόνια χρήσης.

Οποιος θέλει, ακούει. Οι υπόλοιποι, μπορούν να έχουν άλλη άποψη, απόλυτο δικαίωμά τους. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #5373 στις: Ιούλιος 14, 2022, 01:14:09 πμ »

Ποια SEIKO, ( τα ξέρω από το τέλος 60-αρχές 70 ), τα φοράς 24/7, σε θάλασσα, κλπ, και ζούνε ?

Αυτό:

Αυτό:

Αυτό:

Αυτό:

Αυτό:

Αυτά:

Αυτό:

Αυτό:

..... μερικά που μου έρχονται εύκολα στο μυαλό.
 ;) ;) ;) ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5374 στις: Ιούλιος 14, 2022, 01:18:39 πμ »
Γιωργο δεν αμφισβητει κανεις την εμπειρια σου και ουτε αυτα που λες ειναι λαθος. Απλα αυτα που λες ειχαν νοημα πριν καποια χρονια που η R κυριαρχούσε στην αξιοπιστια και στην ποιοτητα κατασκευής. Αυτο που λεω ομως ειναι οτι τα πραγματα εν ετει 2022 εχουν αλλαξει. Η σφαλιαρα που θα φαει η R θα ειναι βαρια και ασήκωτη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5375 στις: Ιούλιος 14, 2022, 01:32:31 πμ »
Χρόνια το  ακουμε αυτο.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5376 στις: Ιούλιος 14, 2022, 04:28:11 πμ »
Γιωργο δεν αμφισβητει κανεις την εμπειρια σου και ουτε αυτα που λες ειναι λαθος. Απλα αυτα που λες ειχαν νοημα πριν καποια χρονια που η R κυριαρχούσε στην αξιοπιστια και στην ποιοτητα κατασκευής. Αυτο που λεω ομως ειναι οτι τα πραγματα εν ετει 2022 εχουν αλλαξει. Η σφαλιαρα που θα φαει η R θα ειναι βαρια και ασήκωτη.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5377 στις: Ιούλιος 14, 2022, 04:48:51 πμ »
24x7 σε συνθήκες απλής καθημερινότητας  και τσαλαβουτήματος ΔΕΝ μου λένε τίποτα Σε συνθήκες που έχω περιγράψει αναλυτικά τότε να ανταλλάξουμε εμπειρίες.και θα χαρώ πολύ να διαβάσω αντίστοιχες καλές εμπειρίες.Τοποθετήσεις ότι με ρολόγια των €500 κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου κ.α. από R είναι απλώς αστείες.

Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία με τα R,  άλλα ρολόγια δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων (διαχρονικά) το R απλά άντεξε.
Τι να κάνουμε τώρα; (να μην αναφερθώ στην επάρκεια ανταλλακτικών/service γιατί εκεί έχει χαθεί σίγουρα το παιχνίδι).
Τοποθετούμαι ξανά, το θέμα έχει εξαντληθεί ως προς την ποιότητα και αξιοπιστία των R για εμένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5378 στις: Ιούλιος 14, 2022, 05:47:24 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5379 στις: Ιούλιος 14, 2022, 05:49:38 πμ »
24x7 σε συνθήκες απλής καθημερινότητας  και τσαλαβουτήματος ΔΕΝ μου λένε τίποτα Σε συνθήκες που έχω περιγράψει αναλυτικά τότε να ανταλλάξουμε εμπειρίες.και θα χαρώ πολύ να διαβάσω αντίστοιχες καλές εμπειρίες.Τοποθετήσεις ότι με ρολόγια των €500 κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου κ.α. από R είναι απλώς αστείες.

Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία με τα R,  άλλα ρολόγια δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων (διαχρονικά) το R απλά άντεξε.
Τι να κάνουμε τώρα; (να μην αναφερθώ στην επάρκεια ανταλλακτικών/service γιατί εκεί έχει χαθεί σίγουρα το παιχνίδι).
Τοποθετούμαι ξανά, το θέμα έχει εξαντληθεί ως προς την ποιότητα και αξιοπιστία των R για εμένα.

Δηλαδη κανεις καλυτερα τη δουλεια σου με το R απο οτι με ενα Garmin σε μια κατάδυση; Περιεργο μου φαινεται γιατι το Garmin μετραει πολυ περισσοτερα πραγματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5380 στις: Ιούλιος 14, 2022, 06:07:55 πμ »
Πηρες μερίδιο;
Ειρωνεία,δεν είναι η πρώτη φορά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5381 στις: Ιούλιος 14, 2022, 06:09:47 πμ »
Δηλαδη κανεις καλυτερα τη δουλεια σου με το R απο οτι με ενα Garmin σε μια κατάδυση; Περιεργο μου φαινεται γιατι το Garmin μετραει πολυ περισσοτερα πραγματα.
Να στο πω ξανά,καλό είναι να συγκρίνεις μηχανικά ρολόγια μεταξύ τους,προφανώς το Garmin είναι ένα εργαλείο τεχνολογίας,όχι μηχανικό ρολόϊ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5382 στις: Ιούλιος 14, 2022, 06:14:16 πμ »
Ειρωνεία,δεν είναι η πρώτη φορά

Μα δεν το χωραει ο νους μου να λες αυτα που λες τσαμπα. Στειλε μειλ να σου βγαλουν κατι σε μερίδιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5383 στις: Ιούλιος 14, 2022, 06:14:59 πμ »
ΜΗΝ συγκρίνεις τη λειτουργία του ρολογιού με όργανο πολαπλών ενδείξεων... διαφορετική χρηστικότητα. Με το ρολόι μετράς μόνο χρόνο τίποτε άλλο εν αντιθέση με συσκευές που παρέχουν πολαπλές πληροφορίες. Κάνω τη δουλειά μου με τον εξοπλισμό που με εξυπηρετεί καλύτερα και απροβλημάτιστα.
Τα dive computers δεν παθαίνουν νόσο, οι άνθρωποι παθαίνουν αλλά είναι απαραίτητα για την αυτόνομη κατάδυση και διενέργεια αποστολών.
Ανοίγουμε άλλο θέμα και το αναλύουμε εκτενώς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5384 στις: Ιούλιος 14, 2022, 06:15:34 πμ »
Να στο πω ξανά,καλό είναι να συγκρίνεις μηχανικά ρολόγια μεταξύ τους,προφανώς το Garmin είναι ένα εργαλείο τεχνολογίας,όχι μηχανικό ρολόϊ

Θα συγκεντρωθείς στη συζητηση η θα λες οτι σου κατεβει; Με ποιο θα κανει καλυτερα τη δουλεια του ρωτησα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions