Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 701261 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mike_46

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #5325 στις: Ιούλιος 13, 2022, 11:14:17 πμ »
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι πρεπει να φαινεται η Rolex ως η καλυτερη ολων στο φορουμ. Τι και αν τους εξηγεις οτι δεν ειναι, τι και αν τους ρωτας για συγκεκριμενα πραγματα, κανουν τον Κινεζο και απαντάνε αλλα απο αυτα που τους ρωτας. Με 15Κ που κανει το sub παιρνω 3-4 ρολογια καλυτερα απο το sub που θα με βγαλουν για 2 ζωες οσο σκληρη χρηση και να κανω. Ρε λες να εχουν συμφερον μερικοι απο τη Rolex και πρεπει σώνει και ντε οποιος μπαινει να διαβασει τι γραφουμε να φευγει με την εντυπωση οτι η R ειναι η καλυτερη ολων;

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5326 στις: Ιούλιος 13, 2022, 11:16:05 πμ »
Δεν είπε κανείς αυτό,μιλαγατε για σύγκριση με omega, αυτό θυμάμαι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5327 στις: Ιούλιος 13, 2022, 11:26:23 πμ »
Να σημειώσω ότι, μη ευμενή σχόλια για τα Rolex, κάνουν μόνον όσοι δεν τα έχουν φορέσει, και μάλιστα σε συνθήκες που τους πίνουν το αίμα.

Παρά την "ωραιοποίησή" τους, σαν κοσμήματα, το DNA της εταιρείας, είναι το tool watch.

Και έτσι τα κατασκεύαζαν, έτσι τα κατασκευάζουν. Ας έχει διαμάντια και και φρου-φρού, εξακολουθεί να παραμένει ένα αντικείμενο που επιβιώνει καταστάσεων, που άλλα, στις διαστάσεις και στην μορφή τους, απλώς, ΔΕΝ αντέχουν. Και ας λένε όλοι ότι συγκρίνονται με άλλα, επαναλαμβάνω, των αυτών διαστάσεων και βάρους, στην αντοχή στις ταλαιπωρίες. Εχω προσωπική εμπειρία, κι είναι ο λόγος που μιλάω.

Μόνον τα καψόνια που τους έχω κάνει εγώ, είναι αφάνταστα, αλλά, και σε άλλες συνθήκες, χειρότερες, έχουν αποδείξει την αξία τους.

Απλώς, πλέον, τα αγοράζουν οι "επιδειξίες", κατά τεράστιο ποσοστό, που τα φοράνε στο γραφείο, στην καφετέρια, κλπ, και μερικοί, ούτε βουτιά στα 2 μέτρα δεν κάνουν, ασε που δεν τα βάζουν ούτε στο νερό.

Οι παλαιότεροι των χρηστών, τα καταπίεζαν, χωρίς έννοιες, και λογικό ήταν όταν έκαναν 2.000, 3.000, 3.500 Ε.

Τώρα, με 10.000, 15.000 κλπ, φυσικό είναι ο άλλος να ΜΗΝ το χρησιμοποιεί στις δυνατότητές του.

Και εννοείται, ότι είμαι κάθετα αντίθετος στην τιμολογιακή πολιτική, αλλά όπως έλεγε και ο Henry Royce

The quality will remain long after the price is forgotten.

Δεν ξέρω αν τα τελευταία δημιουργήματα των Ω, Β και λοιπών, θα άντεχαν την ταλαιπωρία που τουλάχιστον εγώ έχω υποβαλει διάφορα μοντελα της μάρκας στην άγρια περίοδο της ζωής μου, αλλά, επιτρέψτε μου να διατηρώ επιφυλάξεις.

Και μια και λέμε για TUDOR, ακόμα κυκλοφορούν submariners 200 m, 50 ετών, που δουλεύουν και πιάνουν και λεφτά στην πιάτσα. Πόσα αντίστοιχα άλλων εταιρειών, αυτης της ηλικίας κυκλοφορούν και δουλεύουν ?

Να ξανα-αναφέρω, για τους νέους που δεν διαβάζουν παληά ποστς, ότι, εγώ, φανατικός της Rolex, από το 1971, το 1980, γνωρίζω και συνεργάζομαι με κοσμηματοπώλη, με κεντρικη αντιπροσωπεία σημαντικών ωρολογιακών οίκων.

Με έκπληξη, διαπιστώνω ότι η κυρία του, φορά ένα ολόχρυσο 18 κτ με διαμάντια, με President.

-Καλά, φοράει Rolex όταν έχεις τα .........................
-Με τρία παιδιά, μπάνια, καρότσια, κουζίνες , κλπ, επιζεί κανένα άλλο νομίζεις ?

Το μαγαζί υφίσταται, και το τρέχουν τα παιδιά του. ;)
Γιώργο έχω φορέσει όλες τις εκδόσεις των σπορ Rolex (sub, gmt, explorer) και μάλιστα τα είχα συγχρόνως με Seiko, Ω, Breitling, Tag, Panerai κ.α.
Το 5ψηφιο sub ( το ποθητό ντε το 16610LV πράσινο f series flat four) δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί πάνω αλλά μόνο δίπλα σε ρολόγια όπως το ΜΜ (sbdx001) και το Planet Ocean... Σε επιμέρους θέματα όπως bracelet θα σου έλεγα ότι ούτε καν δίπλα τους δε θα μπορούσε να σταθεί ...
Επειδή ρωτάς ποια άλλα ρολόγια αντέχουν τις κακουχίες του sub θα σου έλεγα με όλο το σεβασμό προς τη Rolex όλα τα Seiko 40-50 ετών χωρίς service και με τρομερή χρονομετρία σε όλη τη διάρκεια του βίου τους ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5328 στις: Ιούλιος 13, 2022, 11:34:49 πμ »
Γιώργο έχω φορέσει όλες τις εκδόσεις των σπορ Rolex (sub, gmt, explorer) και μάλιστα τα είχα συγχρόνως με Seiko, Ω, Breitling, Tag, Panerai κ.α.
Το 5ψηφιο sub ( το ποθητό ντε το 16610LV πράσινο f series flat four) δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί πάνω αλλά μόνο δίπλα σε ρολόγια όπως το ΜΜ (sbdx001) και το Planet Ocean... Σε επιμέρους θέματα όπως bracelet θα σου έλεγα ότι ούτε καν δίπλα τους δε θα μπορούσε να σταθεί ...
Επειδή ρωτάς ποια άλλα ρολόγια αντέχουν τις κακουχίες του sub θα σου έλεγα με όλο το σεβασμό προς τη Rolex όλα τα Seiko 40-50 ετών χωρίς service και με τρομερή χρονομετρία σε όλη τη διάρκεια του βίου τους ...

Πραγματικά όμως,Εντωμεταξύ τα rolex που έχουν αντέξει και δεν έχουν πάθει τίποτα είναι αυτά που τα μπρασελέ τους έχουν γίνει σαν ακορντεόν,η ένωση στα lugs έχει διαλυθεί και το μπρασελέ είναι στον αέρα,το μπεζελ έχει ξεβάψει,αν υπάρχει ακόμα,και έχει εξαφανιστεί το lume dot κτλπ κτλπ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5329 στις: Ιούλιος 13, 2022, 11:54:39 πμ »
Παιδιά σοβαρευτείτε σας παρακαλώ! Τι είναι αυτά που λέτε για την αντοχή των rolex?
Πείτε μου πραγματικά, με το χέρι στην καρδιά, ποιο άλλο ρολόι μπορεί να ανταπεξέλθει για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα, στις εξωπραγματικά δυσμενείς συνθήκες μιας… θυρίδας?
 ;D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Sagias,
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5330 στις: Ιούλιος 13, 2022, 12:41:06 μμ »
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι πρεπει να φαινεται η Rolex ως η καλυτερη ολων στο φορουμ. Τι και αν τους εξηγεις οτι δεν ειναι, τι και αν τους ρωτας για συγκεκριμενα πραγματα, κανουν τον Κινεζο και απαντάνε αλλα απο αυτα που τους ρωτας. Με 15Κ που κανει το sub παιρνω 3-4 ρολογια καλυτερα απο το sub που θα με βγαλουν για 2 ζωες οσο σκληρη χρηση και να κανω. Ρε λες να εχουν συμφερον μερικοι απο τη Rolex και πρεπει σώνει και ντε οποιος μπαινει να διαβασει τι γραφουμε να φευγει με την εντυπωση οτι η R ειναι η καλυτερη ολων;

Πες τα χρυσοστομέ!!! Άντε γιατί πολύ κούρασε αυτό με την ψυχομάνα και το παραπαίδι της, είπαμε καλά ρολόγια αλλά μέχρι εκεί. Το μόνο που μένει είναι να διαβάσουμε ότι Hans ανακάλυψε  και τον χρόνο... ;D :D :P ;)
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
Sagias,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5331 στις: Ιούλιος 13, 2022, 12:56:42 μμ »
Εντάξει, δεν νομίζω  :D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Beastaras,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5332 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:36:57 μμ »
Πες τα χρυσοστομέ!!! Άντε γιατί πολύ κούρασε αυτό με την ψυχομάνα και το παραπαίδι της, είπαμε καλά ρολόγια αλλά μέχρι εκεί. Το μόνο που μένει είναι να διαβάσουμε ότι Hans ανακάλυψε  και τον χρόνο... ;D :D :P ;)

Εγω ειμαι αντικειμενικός. Πολυ καλα ρολογια τα R, κορυφαία θα ελεγα αλλα εμειναν πισω γιατι το κερδος μιλαει και αφου μιλαει σταματησαν την εξελιξη. Δεν καταλαβαινω ομως μερικούς (ρολεξολαγνοι) που κανουν το ασπρο μαυρο λες και ανακαλυψαν την Αμερικη. Εγω προσωπικα μονο αν ειχα άμεσο συμφερον θα ελεγα αυτα που λενε. Αν το smp300m φτασει να εχει 15Κ, η πουλαω ρολογια της Ω τοτε ισως να λεω και γω αυτα που λενε, οποτε μονο εκ του πονηρού μπορω να ερμηνεύσω τις απαντησεις τους. Τους ρωτησα ποιος φτιαχνει καλυτερα ρολογια, η Lange η η R και η απαντηση που πηρα ηταν οτι επειδη ειναι πολύπλοκοι οι μηχανισμοί της L ειναι καλυτερα τα R, δηλαδη με τη λογικη τους τα quartz ειναι τα καλυτερα ρολογια που κυκλοφορούν. Μιλαμε για τρελα…
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5333 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:42:38 μμ »
Πάμε άλλη μια,η Lange ήταν ένα όνομα που αγόρασε μεγάλο γκρουπ,ξεκίνησαν από την αρχή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5334 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:43:54 μμ »
Στην Ανατολική Γερμανία,έτρωγαν με δελτίο,λες να τους ένοιαζε η Lange?!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5335 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:45:22 μμ »
Έχετε φαγωθεί κάποιοι με την R...!
 :D
Οκ...  Αφού το γνωρίζετε καλά εσείς πως και δεν είναι τα καλύτερα και δεν αξίζουν τα λεφτά τους...!
Τι σας ενδιαφέρει αν κάποιοι πιστεύουμε το αντίθετο...?
Sony και καλά πρέπει να συμφωνουμε σε όλα...?!
Πολύ εγωιστικό...!
   >:(
Για το τέλος θα αφήσω το κερασάκι στην τούρτα...
Η αγορά άλλα λέει...
Ξέρω..  όλοι χαζοί και θύματα του marketing...!
 ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5336 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:48:25 μμ »
Πάμε άλλη μια,η Lange ήταν ένα όνομα που αγόρασε μεγάλο γκρουπ,ξεκίνησαν από την αρχή

Παλι τα ιδια. Ρωτησα εγω που ανηκει η Lange η την ιστορια της; Ποιος φτιαχνει καλυτερα ρολογια ρωτησα. Συγκεντρωσου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5337 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:50:45 μμ »
Καλύτερα ρολόγια,αυτή που δε σπάνε, δε χαλάνε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5338 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:53:59 μμ »
Μιλάμε για μηχανικά ρολόγια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5339 στις: Ιούλιος 13, 2022, 13:54:24 μμ »
Έχετε φαγωθεί κάποιοι με την R...!
 :D
Οκ...  Αφού το γνωρίζετε καλά εσείς πως και δεν είναι τα καλύτερα και δεν αξίζουν τα λεφτά τους...!
Τι σας ενδιαφέρει αν κάποιοι πιστεύουμε το αντίθετο...?
Sony και καλά πρέπει να συμφωνήσουμε σε όλα...?!
Πολύ εγωιστικό...!
   >:(
Για το τέλος θα αφήσω το κερασάκι στην τούρτα...
Η αγορά άλλα λέει...
Ξέρω..  όλοι χαζοί και θύματα του marketing...!
 ;D

Εμεις εχουμε φαγωθεί; Εσεις ανοίγετε συζητηση ξανα και ξανα σχετικα με τη R, χωρις να σας μιλησει κανεις μπήκατε σε διαφορετικα νήματα και μιλατε για τη R, οποτε μη το παιζεις πονηρος.

Υπαρχει η αντικειμενικότητα λύκε. Δεν ειναι τι πιστευει ο καθενας. Δεν μπορω να πιστευω οτι ο Τοροσιδης ειναι καλυτερος απο τον Μεσι επειδη μου αρεσει ο Τοροσιδης.

Και η Hyundai περισσοτερες πωλήσεις κανει απο τη Ferrari. Βρες αλλο επιχείρημα εκτος και μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου. Και για να μιλησω στη γλωσσα σου και να σου λυσω την απορια γιατι ρωταω για τη Lange, η R περισσοτερες πωλήσεις κανει απο την L αλλα αυτα που φτιαχνει η L ουτε που τα εχει σκεφτει R.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions