Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 703183 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Apo_Zark

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #4125 στις: Ιούνιος 02, 2021, 07:39:05 πμ »
Πολύ όμορφο Βασίλη! Καλοφόρετο να είναι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #4126 στις: Ιούνιος 02, 2021, 08:08:34 πμ »
Καλοφόρετο Βασίλη !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4127 στις: Ιούνιος 02, 2021, 10:02:18 πμ »
Καλημέρα παιδιά
Απολογούμαι για τις σύντομες απαντήσεις χθες, αλλά ήταν δύσκολη μέρα.

Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές, αν και δεν πόσταρα τις φωτογραφίες στο σύνηθες νήμα. ;D

Έβαλα εδώ τις φωτογραφίες του ρολογιού, περισσότερο σαν αναφορά για τη συγκεκριμένη έκδοση του ΒΒ, καθώς γνωρίζω καλά ότι δεν θεωρείται δημοφιλής έκδοση και κατανοώ απόλυτα ότι σε πολλούς μάλλον δεν αρέσει και ότι οι περισσότεροι θα επέλεγαν μια πιο γνωστή έκδοση με μεγαλύτερη αποδοχή.

Ωστόσο, εγώ είχα εξ’ αρχής κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου γι’ αυτό και είχα επικεντρωθεί σε μία εταιρία (Breitling) και 2 μοντέλα της, εκ των οποίων, αυτό που κυρίως προτιμούσα, δεν μπορούσα να το βρω εύκολα στην Ελλάδα και είτε η τιμή ήταν ψηλά ή ο χρόνος αναμονής ήταν πολύ μεγάλος.

Στην πορεία όμως, προέκυψε η Tudor, λόγω συγκεκριμένου καταστήματος.
Από τα μοντέλα της Tudor ξεχώρισα από την αρχή το BB steel και το GMT. Δυστυχώς, το GMT απορρίφθηκε λόγω του θέματος με την ημερομηνία, που έχει συζητηθεί παραπάνω στο νήμα.
Μεταξύ των ΒΒ, προτίμησα αυτό γιατί ήθελα κάτι ήσυχο οπτικά, για καθημερινή χρήση, που να ταιριάζει με διάφορα ντυσίματα, να μην προκαλεί το βλέμμα και, πολύ βασικό, να θυμίζει όσο γίνεται λιγότερο Rolex.
Μια ακόμη επιλογή θα ήταν φυσικά το Pelagos. Βρήκα και δοκίμασα το μπλέ και είναι πραγματικά πολύ ωραίο ρολόι. Δυστυχώς, το LHD που θα προτιμούσα είναι επίσης δύσκολο να βρεθεί. Μιλάμε όμως για ένα εντελώς διαφορετικό ρολόι από το ΒΒ, κατά την προσωπική μου άποψη. Το ΒΒ ταίριαζε περισσότερο στη χρήση που θα ήθελα.

Φυσικά και είχα πολλούς ενδοιασμούς για το συγκεκριμένο ρολόι. Οι συμβουλές που μου έδωσαν φίλοι ήταν να προσέξω τον όγκο του ρολογιού και επίσης να έχω υπόψη ότι δείχνει να μην αξίζει τα λεφτά του. Η πιο σημαντική συμβουλή που είχα ήταν… μην τυχών και το παραγγείλω χωρίς πρώτα να το έχω δει από κοντά και να το έχω δοκιμάσει στο χέρι μου.

Τελικά, βρήκα να το δοκιμάσω και πρόσεξα ιδιαίτερα όλα αυτά. Σαν όγκος και στο πως κάθεται στο χέρι, δεν με ενόχλησε. Είναι όντως ψηλό, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε ενοχλητικό. Αντίθετα, έχω πιο λεπτά ρολόγια που νιώθω πολύ περισσότερο τον όγκο τους. Μεγάλο πλεονέκτημα ο τρόπος που δένει το μπρασελέ στην κάσα, αλλά και η ποιότητα του μπρασελέ που βοηθούν στο να είναι πολύ άνετο το ρολόι όταν το φοράς.

Επίσης, στο αν φαίνεται φτηνό το ρολόι, όπως ανέφερα και παραπάνω, μου φάνηκε ότι είχε ακριβώς την ίδια ποιότητα με τις άλλες εκδόσεις ΒΒ 41 (ΒΒ58 δεν δοκίμασα να πω την αλήθεια). Η βασική διαφορά του, όπως είπα, ήταν ότι οι χρωματιστές εκδόσεις έκαναν περισσότερο μπαμ στο μάτι. Το steel δεν εντυπωσιάζει τόσο και ίσως γι’ αυτό να δείχνει ότι δεν αξίζει τα λεφτά του. Απόλυτα κατανοητό να προβληματίζει τους περισσότερους αυτό, εμένα όμως δεν με πείραζε στη συγκεκριμένη επιλογή, για να μην πω ότι το επιζητούσα.
Μία λοιπόν που το δοκίμασα και μία που το παράγγειλα. :D

Ένα πράγμα πάντως που με χάλασε ήταν ότι έχουν καταργήσει το υφασμάτινο που έδιναν στη συσκευασία και απ’ ότι κατάλαβα το χρεώνουν αρκετά για να το αγοράσεις εξτρά. Ήταν μια ιδιαιτερότητα της εταιρίας και είναι κρίμα που το θυσίασαν στο βωμό του κέρδους. Η θήκη για το εξτρά λουράκι παραμένει στο κουτή, αλλά είναι άδεια! :(

Και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Και πάλι ευχαριστώ τους φίλους που με βοήθησαν στην αναζήτησή μου!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4128 στις: Ιούνιος 02, 2021, 10:54:17 πμ »
Καλημέρα παιδιά
Απολογούμαι για τις σύντομες απαντήσεις χθες, αλλά ήταν δύσκολη μέρα.

Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές, αν και δεν πόσταρα τις φωτογραφίες στο σύνηθες νήμα. ;D

Έβαλα εδώ τις φωτογραφίες του ρολογιού, περισσότερο σαν αναφορά για τη συγκεκριμένη έκδοση του ΒΒ, καθώς γνωρίζω καλά ότι δεν θεωρείται δημοφιλής έκδοση και κατανοώ απόλυτα ότι σε πολλούς μάλλον δεν αρέσει και ότι οι περισσότεροι θα επέλεγαν μια πιο γνωστή έκδοση με μεγαλύτερη αποδοχή.

Ωστόσο, εγώ είχα εξ’ αρχής κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου γι’ αυτό και είχα επικεντρωθεί σε μία εταιρία (Breitling) και 2 μοντέλα της, εκ των οποίων, αυτό που κυρίως προτιμούσα, δεν μπορούσα να το βρω εύκολα στην Ελλάδα και είτε η τιμή ήταν ψηλά ή ο χρόνος αναμονής ήταν πολύ μεγάλος.

Στην πορεία όμως, προέκυψε η Tudor, λόγω συγκεκριμένου καταστήματος.
Από τα μοντέλα της Tudor ξεχώρισα από την αρχή το BB steel και το GMT. Δυστυχώς, το GMT απορρίφθηκε λόγω του θέματος με την ημερομηνία, που έχει συζητηθεί παραπάνω στο νήμα.
Μεταξύ των ΒΒ, προτίμησα αυτό γιατί ήθελα κάτι ήσυχο οπτικά, για καθημερινή χρήση, που να ταιριάζει με διάφορα ντυσίματα, να μην προκαλεί το βλέμμα και, πολύ βασικό, να θυμίζει όσο γίνεται λιγότερο Rolex.
Μια ακόμη επιλογή θα ήταν φυσικά το Pelagos. Βρήκα και δοκίμασα το μπλέ και είναι πραγματικά πολύ ωραίο ρολόι. Δυστυχώς, το LHD που θα προτιμούσα είναι επίσης δύσκολο να βρεθεί. Μιλάμε όμως για ένα εντελώς διαφορετικό ρολόι από το ΒΒ, κατά την προσωπική μου άποψη. Το ΒΒ ταίριαζε περισσότερο στη χρήση που θα ήθελα.

Φυσικά και είχα πολλούς ενδοιασμούς για το συγκεκριμένο ρολόι. Οι συμβουλές που μου έδωσαν φίλοι ήταν να προσέξω τον όγκο του ρολογιού και επίσης να έχω υπόψη ότι δείχνει να μην αξίζει τα λεφτά του. Η πιο σημαντική συμβουλή που είχα ήταν… μην τυχών και το παραγγείλω χωρίς πρώτα να το έχω δει από κοντά και να το έχω δοκιμάσει στο χέρι μου.

Τελικά, βρήκα να το δοκιμάσω και πρόσεξα ιδιαίτερα όλα αυτά. Σαν όγκος και στο πως κάθεται στο χέρι, δεν με ενόχλησε. Είναι όντως ψηλό, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε ενοχλητικό. Αντίθετα, έχω πιο λεπτά ρολόγια που νιώθω πολύ περισσότερο τον όγκο τους. Μεγάλο πλεονέκτημα ο τρόπος που δένει το μπρασελέ στην κάσα, αλλά και η ποιότητα του μπρασελέ που βοηθούν στο να είναι πολύ άνετο το ρολόι όταν το φοράς.

Επίσης, στο αν φαίνεται φτηνό το ρολόι, όπως ανέφερα και παραπάνω, μου φάνηκε ότι είχε ακριβώς την ίδια ποιότητα με τις άλλες εκδόσεις ΒΒ 41 (ΒΒ58 δεν δοκίμασα να πω την αλήθεια). Η βασική διαφορά του, όπως είπα, ήταν ότι οι χρωματιστές εκδόσεις έκαναν περισσότερο μπαμ στο μάτι. Το steel δεν εντυπωσιάζει τόσο και ίσως γι’ αυτό να δείχνει ότι δεν αξίζει τα λεφτά του. Απόλυτα κατανοητό να προβληματίζει τους περισσότερους αυτό, εμένα όμως δεν με πείραζε στη συγκεκριμένη επιλογή, για να μην πω ότι το επιζητούσα.
Μία λοιπόν που το δοκίμασα και μία που το παράγγειλα. :D

Ένα πράγμα πάντως που με χάλασε ήταν ότι έχουν καταργήσει το υφασμάτινο που έδιναν στη συσκευασία και απ’ ότι κατάλαβα το χρεώνουν αρκετά για να το αγοράσεις εξτρά. Ήταν μια ιδιαιτερότητα της εταιρίας και είναι κρίμα που το θυσίασαν στο βωμό του κέρδους. Η θήκη για το εξτρά λουράκι παραμένει στο κουτή, αλλά είναι άδεια! :(

Και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Και πάλι ευχαριστώ τους φίλους που με βοήθησαν στην αναζήτησή μου!!!

Καλημέρα, καλό μήνα και ..........καλορίζικο !  :)

Επειδή, δεν μπαίνω συχνά στις επι μέρους εταιρίες, έχασα το όλο σκηνικό, αφού δεν έβαλες φωτό στις νέες αφίξεις  :(

Καλές ώρες να έχεις  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #4129 στις: Ιούνιος 02, 2021, 10:57:57 πμ »

Ειναι διακριτικό, δεν "φωνάζει", και σου κάθεται τέλεια.

Να το χαρείς.

Φυσικά, θα πρέπει να τα βρούν με τον .......Παναθηναϊκό, και να μην τσακώνονται στην διεκδίκησή σου  ;)

Πες μας, αν θες, και πως αποφάσισες να αποκτήσεις "ξαδέρφι" του ήδη υφιστάμενου κορυφαίου και συλλεκτικού.  :)

____________________-
Προσωπικά, ο ωροδείκτης με το snow flake, δεν μου "κάθισε" ποτέ  :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4130 στις: Ιούνιος 02, 2021, 11:18:49 πμ »
Πες μας, αν θες, και πως αποφάσισες να αποκτήσεις "ξαδέρφι" του ήδη υφιστάμενου κορυφαίου και συλλεκτικού.  :)

____________________-
Προσωπικά, ο ωροδείκτης με το snow flake, δεν μου "κάθισε" ποτέ  :(

Τα είπε όλα ο Βάιος, τι να πω περισσότερο?  :D :D :D

Τα χεις με την μανα , τωρα εχεις και επισημη σχεση με την κορη ...

Ουτε ο Παπακαλιατης να σουνα .

Γιώργο, σε ευχαριστώ.
Δεν το ανέφερα παραπάνω, αλλά το λέω τώρα με την ευκαιρία της ερώτησής σου και επειδή εσύ έχεις και ένα λόγο παραπάνω να νιώσεις τι εννοώ.
Πέρα από την συμπάθειά μου από παλιά για την εταιρία, την οποία γνωρίζεις, βασικός στόχος ήταν ένα ρολόι που θα μου αντικαθιστούσε αυτό που είχα κάποτε με το rolex, δλδ την καθημερινή χρήση, παντού και πάντα, χωρίς να έχω έγνοια ότι δίνει κανείς σημασία στο ρολόι που φοράω. Δυστυχώς, για διάφορους λόγους (που δε χρειάζεται να αναλυθούν εδώ) δεν αισθανόμουν πια άνετα με το rolex τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ο λόγος δεν έχει να κάνει ούτε με προστασία του ρολογιού, ούτε με επένδυση, ούτε με άλλα θέματα, αλλά με το πως αισθάνομαι εγώ να το φοράω.
Οπότε ήθελα κάτι που να μου αρέσει απ' όλες τις απόψεις, αλλά και να μπορώ να το ευχαριστιέμαι καθημερινά, όπως ευχαριστιόμουνα παλιά το rolex, χωρίς να δίνει κανείς ιδιαίτερη σημασία στο τι φοράω.
Ο δείκτης κι εμένα ποτέ δεν μου έκατσε. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη έκδοση δεν χτυπάει τόσο, ειδικά αν το δεις από κοντά. Πιστεύω έχει να κάνει και αυτό με τις επιλογές των χρωμάτων και φυσικά το ότι δεν είναι χρυσός, όπως σε κάποιές άλλες εκδόσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #4131 στις: Ιούνιος 02, 2021, 11:50:39 πμ »
.....................
Γιώργο, σε ευχαριστώ.
Δεν το ανέφερα παραπάνω, αλλά το λέω τώρα με την ευκαιρία της ερώτησής σου και επειδή εσύ έχεις και ένα λόγο παραπάνω να νιώσεις τι εννοώ.
Πέρα από την συμπάθειά μου από παλιά για την εταιρία, την οποία γνωρίζεις, βασικός στόχος ήταν ένα ρολόι που θα μου αντικαθιστούσε αυτό που είχα κάποτε με το rolex, δλδ την καθημερινή χρήση, παντού και πάντα, χωρίς να έχω έγνοια ότι δίνει κανείς σημασία στο ρολόι που φοράω. Δυστυχώς, για διάφορους λόγους (που δε χρειάζεται να αναλυθούν εδώ) δεν αισθανόμουν πια άνετα με το rolex τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ο λόγος δεν έχει να κάνει ούτε με προστασία του ρολογιού, ούτε με επένδυση, ούτε με άλλα θέματα, αλλά με το πως αισθάνομαι εγώ να το φοράω.
Οπότε ήθελα κάτι που να μου αρέσει απ' όλες τις απόψεις, αλλά και να μπορώ να το ευχαριστιέμαι καθημερινά, όπως ευχαριστιόμουνα παλιά το rolex, χωρίς να δίνει κανείς ιδιαίτερη σημασία στο τι φοράω.

Ο δείκτης κι εμένα ποτέ δεν μου έκατσε. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη έκδοση δεν χτυπάει τόσο, ειδικά αν το δεις από κοντά. Πιστεύω έχει να κάνει και αυτό με τις επιλογές των χρωμάτων και φυσικά το ότι δεν είναι χρυσός, όπως σε κάποιές άλλες εκδόσεις.

;D

Ακολουθείς τα "ίχνη" μου.  8)

Σε βλέπω, σε λίγα τέρμινα, να φοράς Casio Duro,  ???, και να το χαίρεσαι, απαλλαγμένος από κάθε σκέψη, ( όποια και να είναι αυτή ).

Σου εύχομαι ολόψυχα να το χαρείς, ποιότητα έχει, διακριτικότητα έχει, αντοχή έχει, και παίρνει και λουριά, ΝΑΤΟ, ότι επιθυμείς.

Καλορίζικο και πάλι.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4132 στις: Ιούνιος 02, 2021, 12:40:06 μμ »
Δεν θα ηταν η επιλογη μου σε αγορα, κυριως γιατι προτιμω χρωματιστο bezel που μαζευει το ρολοι. Αλλα αν αρεσει σε σενα, εμας η γνωμη μας περισσευει εν προκειμενω. Ουτως ή αλλως σου καθεται πολυ ωραια στον καρπο, ασχημο δεν το λες, για την χρηση που το προοριζεις νομιζω ειναι ο,τι πρεπει, οποτε με γεια και καλοφορετο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

arvac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4133 στις: Ιούνιος 03, 2021, 17:08:59 μμ »
:D :D :D

Πριν λίγο μπήκα σπίτι ρε σεις! ;D

Ρολοράρα, Βασίλη! Καλοφόρετο να είναι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #4134 στις: Ιούνιος 10, 2021, 00:22:53 πμ »

Tudor Pelagos “Qatar Watch Club” Edition 2020
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4135 στις: Ιούνιος 10, 2021, 08:01:46 πμ »
Το forum του Κατάρ παίζει πολύ δυνατά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος koyfos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4136 στις: Ιούνιος 10, 2021, 09:11:48 πμ »
Με την μουτζούρα που έκανε από κάτω;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #4137 στις: Ιούνιος 10, 2021, 09:13:07 πμ »
Με την μουτζούρα που έκανε από κάτω;
Σαν συνταγή γιατρού είναι..
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #4138 στις: Ιούνιος 10, 2021, 09:14:07 πμ »
Σαν συνταγή γιατρού είναι..
Προτιμώ την έκθεση 1000 φορές...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4139 στις: Ιούνιος 10, 2021, 09:22:12 πμ »
Βασιλη, παρα παρα πολυ ωραιο ! να το χαρεις με υγεια. Μονο καλες ωρες!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions