Ναι γιατι οχι, ειπα τι σκεφτεται ο Χαρης, κι οχι ο καθενας..Το ξεκαθαρισα πιο πανω..Δεν ειπα οτι η δικη μου λογικη ειναι ασφαλτη 
...
και τρέφεται με είδη υγιεινής
Εγώ την είδα και προχθές σε συνέντευξη. "Με κατηγορούν ότι είμαι αμόρφωτη επειδή τελείωσα μόνον το δημοτικό". Εγώ την πάω, επειδή είναι γνήσια. Ας έκαναν τα μισά από αυτήν κάτι μορφωμένοι.
Στο θέμα τώρα, εγώ ξέρω ανθρώπους που αγοράζουν και ρόλεξ και τούντορ.
Τα ρόλεξ είπαμε έχουν κακοχαρακτηριστεί, και επείδή κάποιες νεόπλουτες πριμαντόνες και των τριών φύλλων τα έθεσαν ως στάτους σύμπολς, ξαφνικά, και όσοι τα έχουν ταμπελιάστηκαν σαν νεόπλουτοι και φιγουρατζήδες.
Αλλά δεν είναι έτσι. Αν οι νεόπλουτες πριμαντόνες είχαν την οιαδήποτε κοινωνική μόρφωση, πριν γίνουν νεόπλουτες και φύγουν από τις στάνες, θα έθεταν τα ΡΡ ως τον πήχυ, και όχι τα ρόλεξ.
Και τότε θα κλαίγανε μανούλες, αν η κάθε κότα ή κότος, έπρεπε να πάρει ναυτίλο ή καλατράβα για φιγούρα / κοινωνική άνοδο στον στενό κοινωνικό περίγυρο των υπόλοιπων νεόπλουτων.
Και εμείς οι ρολεξάκηδες, δεν θα είχαμε θέματα ( ....όχι ότι έχουμε τώρα-προσωπικά μιλώντας

)
Στην αυτή κατηγορία εμπίπτει και το τούντορ. Αν αρέσει ? Καλώς. Ειναι υποκατάστατο ? Κακώς. Ας βρεί κάποιος ένα "προϊδιόκτητο" ρόλεξ, και ας καλύψει την "ανάγκη" του.
Αλλιώς, ξοδεύεις χρήμα άδικα, χωρίς να φτάνει τον στόχο. Δηλαδή, πίθος των Δαναΐδων.