0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Δεκέμβριος 30, 2017, 14:17:05 μμΩραία η πανεροκουβέντα, μαθαίνουμε και πράγματα που δεν ξέραμε, αφού η αλήθεια δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ (και πολλοί από εμάς) με τόσες λεπτομέρειες!Σπύρο και το 112 μπαίνει στην εξίσωση, λοιπόν, λόγω open back αν και προσωπικά δεν κολλάω στο θέμα service. Όταν έρθει η ώρα ας γίνει κι έξω, αυτά εχουν οι in house και ειναι μέρος του χόμπι μας...Πιο πολύ με προβληματίζει αυτό που έγραψες για τα 8ήμερα αν και απ'όσο ξέρω δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής...Σίγουρα οι "σειρήνες" και οι γκρίνιες για το 1000 έχουν φτάσει στην OP (χθες διάβασα σε πολλά φόρουμ αρνητικές "αντιδράσεις") οπότε ίσως όντως θα έχουν ενδιαφέρον οι κινήσεις το 2018. Ίσως μειώσεις (δύσκολο το βλέπω), ίσως καινούργια μοντέλα με καλές τιμές (αυτό πιο πιθανό)... Εντύπωση πάντως μου έκανε και το 0% έκπτωση στα logo που μου είπε η κυρία στο κατάστημα που επισκέφτηκα χθες... Δεν επέμεινα, μην είμαι άδικος, αλλά ούτε για το 610 επέμεινα και έγινε 15%...Γενικά, πιστεύω ότι η κουβέντα δεν πρέπει να πάει στο τι λάθη έχει κάνει η Panerai ή πόσο γαμάτη ειναι η Tudor (συγκρίνουμε ομάζ ρόλεξ με ό,τι πιο πρωτότυπο και "αυθεντικό" κυκλοφορεί, μάλιστα...), αλλά στο τι λύσεις υπάρχουν με τα σημερινά δεδομένα, πόσο μας καλύπτει ή όχι η υπάρχουσα γκάμα και τι έχουμε να περιμένουμε.Δεν ιςχυει αυτο που λες Βαγγέλη ..... Το πέλαγος .... Σχεδιαστικά ειναι οτι ποιο πρωτότυπο, σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει και εχουν βγάλει εταιρείες του χώρου ..... Και βέβαιος δεν ειναι Ομάζ κανενός ρόλεξ .....!!!!Και βέβαια η Τουντορ πέρνει άριστα στο μάρκετινγκ και στο λανσάρισμα των ρολογιών της .... Τα τελευταία χρόνια !!!Φουλ επιθετική πολιτική ... Πληθώρα νέων μοντέλων .... Και μεγάλο μερίδιο αγοράς στην μεσα κατηγορεία ....!!!
Ωραία η πανεροκουβέντα, μαθαίνουμε και πράγματα που δεν ξέραμε, αφού η αλήθεια δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ (και πολλοί από εμάς) με τόσες λεπτομέρειες!Σπύρο και το 112 μπαίνει στην εξίσωση, λοιπόν, λόγω open back αν και προσωπικά δεν κολλάω στο θέμα service. Όταν έρθει η ώρα ας γίνει κι έξω, αυτά εχουν οι in house και ειναι μέρος του χόμπι μας...Πιο πολύ με προβληματίζει αυτό που έγραψες για τα 8ήμερα αν και απ'όσο ξέρω δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής...Σίγουρα οι "σειρήνες" και οι γκρίνιες για το 1000 έχουν φτάσει στην OP (χθες διάβασα σε πολλά φόρουμ αρνητικές "αντιδράσεις") οπότε ίσως όντως θα έχουν ενδιαφέρον οι κινήσεις το 2018. Ίσως μειώσεις (δύσκολο το βλέπω), ίσως καινούργια μοντέλα με καλές τιμές (αυτό πιο πιθανό)... Εντύπωση πάντως μου έκανε και το 0% έκπτωση στα logo που μου είπε η κυρία στο κατάστημα που επισκέφτηκα χθες... Δεν επέμεινα, μην είμαι άδικος, αλλά ούτε για το 610 επέμεινα και έγινε 15%...Γενικά, πιστεύω ότι η κουβέντα δεν πρέπει να πάει στο τι λάθη έχει κάνει η Panerai ή πόσο γαμάτη ειναι η Tudor (συγκρίνουμε ομάζ ρόλεξ με ό,τι πιο πρωτότυπο και "αυθεντικό" κυκλοφορεί, μάλιστα...), αλλά στο τι λύσεις υπάρχουν με τα σημερινά δεδομένα, πόσο μας καλύπτει ή όχι η υπάρχουσα γκάμα και τι έχουμε να περιμένουμε.
Αλλού σβήνεις φωτιές και αλλού υποδαυλιζεις καταλαγιασμενα πάθη...
φωτό απο WUS ...μπορεί να φορεθεί ένα μισο-μισο καζουαλ ...;;;;;;;; ορίστε η απαντηση ..... μια χαρά θα έλεγα ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και γω μαζι σας, αλλα η γυναικα οταν της το εδειξα μου ειπε «εσυ εισαι νιατο, τι τα θες αυτα τα βαρια χρυσα, το μπουργουδι θα παρεις, παει τελειωσε..» και καπου εκει απωθησα την επιθυμια μου στα βαθη του μυαλου μου..
Παράθεση από: harolagoha στις Ιανουάριος 04, 2018, 15:36:58 μμΚαι γω μαζι σας, αλλα η γυναικα οταν της το εδειξα μου ειπε «εσυ εισαι νιατο, τι τα θες αυτα τα βαρια χρυσα, το μπουργουδι θα παρεις, παει τελειωσε..» και καπου εκει απωθησα την επιθυμια μου στα βαθη του μυαλου μου.. Κι εγώ μαζί της...
Πάτα πόδι. Σου δινεται η ευκαιρια.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.