Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 703348 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #390 στις: Αύγουστος 13, 2014, 23:58:23 μμ »

Την υπερβολή λίγοι την αγαπούν...

χαχαχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #391 στις: Αύγουστος 14, 2014, 00:19:15 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #392 στις: Αύγουστος 14, 2014, 00:25:22 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Αύγουστος 15, 2014, 19:38:28 μμ »

Πολυ ωραιο λουρακι αυτο... μαλλον θα παραγγειλω το ιδιο για το δικο μου military! επειδη το ειδα απο κοντα οκ φοβερο ρολοι ειναι tudor... εχει καλη μαμα (βλεπε rolex) αλλα να γινω κακος;;;; το δικο μου military δεν εχει να ζηλεψει πολλα... και το ενα κανει 2100 περιπου και το αλλο 85... την αγαπαω την tudor αλλα... μπορει να με πουν υπερβολικο αλλα ο μεσος κοσμος οπως εγω που δεν μπορεις να εχεις αρκετα ρολογια πανω των 1500... δεν θα ηταν στις επιλογες μου... αντιθετως με το black bay και το pelagos που πανε να ξεπερασουν και τη μαμα :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"The quieter you become, the more you are able to hear..."

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Αύγουστος 15, 2014, 19:42:13 μμ »
Αλλα επειδη αγαπαω tudor να της βγαλω το καπελο... δεν παιζεται η εταιρια... απολαυστε...

δεν βαζω του Πελαγος γιατι θα στειλω email να φτιαξουν ενα πιο καλο... :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #395 στις: Αύγουστος 15, 2014, 22:52:04 μμ »

Πολυ ωραιο λουρακι αυτο... μαλλον θα παραγγειλω το ιδιο για το δικο μου military! επειδη το ειδα απο κοντα οκ φοβερο ρολοι ειναι tudor... εχει καλη μαμα (βλεπε rolex) αλλα να γινω κακος;;;; το δικο μου military δεν εχει να ζηλεψει πολλα... και το ενα κανει 2100 περιπου και το αλλο 85... την αγαπαω την tudor αλλα... μπορει να με πουν υπερβολικο αλλα ο μεσος κοσμος οπως εγω που δεν μπορεις να εχεις αρκετα ρολογια πανω των 1500... δεν θα ηταν στις επιλογες μου... αντιθετως με το black bay και το pelagos που πανε να ξεπερασουν και τη μαμα :P
Καλά τα λες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #396 στις: Αύγουστος 16, 2014, 01:42:48 πμ »

τα δικό σου σε σχέση με το Ranger έχει να ζηλέψει πάρα πολλά!! Αν όπως είπες το έχεις δει από κοντά....
Όσο για τα Pelagos & BB, είτε δεν τα  έχεις δει, είτε δεν έχεις δει Rolex από κοντά....

« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 16, 2014, 01:44:59 πμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Αύγουστος 16, 2014, 02:52:23 πμ »

τα δικό σου σε σχέση με το Ranger έχει να ζηλέψει πάρα πολλά!! Αν όπως είπες το έχεις δει από κοντά....
Όσο για τα Pelagos & BB, είτε δεν τα  έχεις δει, είτε δεν έχεις δει Rolex από κοντά....

Ok δεν ξεκινήσαμε καλά... πάμε πάλι και με επιχείρηματα... Και χώρις προσωπική επίθεση... Έχω δει και ρολεξ και Tudor και όλα τα ρολόγια από κοντά! Αν έχεις διαφορετική άποψη μπορείς να την εκφράσεις όπως και γω τη δική μου σωστά; Αν διαφωνούμε διαφωνούμε... Keep walking...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Αύγουστος 16, 2014, 02:52:33 πμ »

Ok δεν ξεκινήσαμε καλά... πάμε πάλι και με επιχείρηματα... Και χώρις προσωπική επίθεση... Έχω δει και ρολεξ και Tudor και όλα τα ρολόγια από κοντά! Αν έχεις διαφορετική άποψη μπορείς να την εκφράσεις όπως και γω τη δική μου σωστά; Αν διαφωνούμε διαφωνούμε... Keep walking...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Αύγουστος 16, 2014, 10:19:15 πμ »
χαρη δεν καταλαβα λες για το pelagos οτι ειναι υποδεεστερο απο ενα ρολεξ ή το αντιθετο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #400 στις: Αύγουστος 16, 2014, 20:40:46 μμ »

αν και το συγκεκριμένο  μέρος δεν το πολυκατάλαβα, ας μιλήσουμε λοιπόν με επιχειρήματα!
Το κυριότερο επιχείρημα πάντα φίλε batman αφορά στην κατοχή και χρήση ενός ρολογιού!
Η παραπάνω άποψη μου (προσωπική επίθεση για σένα) προκύπτει και από κατοχή, αλλά και από χρήση ρολογιών των συγκεκριμένων εταιρειών.
Το να δει κάποιος σε ένα ρολογάδικο οποιοδήποτε ρολόι, είτε να διαβάσει οποιοδήποτε review, τον κάνει να έχει μια α´ γνώμη, αλλά επέτρεψε μου να θεωρώ ότι υστερεί σε σχέση με αυτήν του κατόχου.
Ο καθένας τα ρολόγια του τα ξέρει καλύτερα και σίγουρα πολύ καλύτερα από κάποιους που δεν τα έχουν στην κατοχή τους.
Φυσικότατα και ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά μέχρι εκεί.... Θα την πει, θα τη συζητήσει. αλλά φαντάζομαι δε θα προσπαθήσει να πείσει και αυτόν που έχει τα συγκεκριμένα ρολόγια.
Τα Tudor τα λατρεύω σα ρολόγια, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι Rolex!!
Οταν λες και συνεχίζεις να πιστεύεις, ότι το δικό σου military δεν έχει να ζηλέψει πολλά από το Ranger, είναι σα να λέω εγώ ο δικός μου ο Κινέζος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα Panerai!!! Απλά θα πρέπει κάτω από αυτήν μου την άποψη να μην ξεχάσω να βάλω και πολλά
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Είμαι πάντα στη διάθεση σου, να συζητησουμε το θέμα όσο θέλεις και σε όποια βάση θέλεις...
Να σου εξομολογηθώ ότι πολλά ρολόγια φίλων του φόρουμ μου αρέσουν, έχω διαβάσει τα πάντα,έχω τη γνώμη μου, αλλά πριν κάνω την κίνηση ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ!! Αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα!!
Και για να κλείσω. Στο συγκεκριμένο φόρουμ ούτε ποστάρουμε ρολόγια για να κάνουμε φιγούρα, ούτε το παίζουμε έξυπνάκηδες....ούτε βέβαια κάνουμε επίδειξη γνώσεων. Στόχος μας είναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες και τις τυχόν γνώσεις μας με ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλα με αμάς!! Όποιοι κι αν είναι αυτοί, όσα posts κι αν έχουν - όποια κι αν είναι η ιστορία τους!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #401 στις: Αύγουστος 16, 2014, 20:42:06 μμ »
χαρη δεν καταλαβα λες για το pelagos οτι ειναι υποδεεστερο απο ενα ρολεξ ή το αντιθετο?

λέω ότι τα Tudor δεν είναι Rolex. Μακάρι (χίλιες φορές) να ήταν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Αύγουστος 16, 2014, 20:50:46 μμ »
πρεπει να πιειτε καφε στη Θεσσαλονικη και να γνωριστειτε απο κοντα :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Αύγουστος 16, 2014, 23:27:18 μμ »
ok Δεχομαι τα λεγομενα σου αλλα να σου ξεκαθαρισω οτι τον τελευταιο καιρο συνηρπηξα με αρκετα μεγαλα ρολογια... λογω καλων φιλων... οποτε παμε παρακατω... ολες οι εταιριες το κανουν επειδη περα απο hobbie για μας ειναι εταιρια γι αυτους και θελουν χρηματα και επειδη οι μεγαλες εταιριες ειναι πιο ευκολο να κανουν την εξης μαγκια... που προσφατα (2002 αν θυμαμαι καλα) εκανε η mercedes οταν πρωτοκυκλοφορισε η Α class αρκετοι πηγαν και πηραν το αμαξι που εγραφε mercedes... ειχε καποιο Α κοστος που δεν το αξιζε... ετσι και λοιπον στην Ελλαδα μας αρκετοι την πηραν και νομιζαν οτι πηραν mercedes απο πανω ραφι... αλλα στην Σουηδια που εκει εχουν τα @@ πριν οποιδηποτε αμαξι κυκλοφορισει στους δρομους τους περναει και καποια τεστ και επειδη η mercedes A class δε τα περασε ποτε δε πατησε και ποτε το ποδι της στους δρομους εκει... τη πηγε να κανει η mercedes; με ελαχιστο κοστος πατησε στο ονομα της και εβγαλε ενα αμαξι που με χ πωλησεις θα εφερνε τεραστια ποσα στην εταιρια... επειδη οταν μπεις μεσα στον χωρο της βιομηχανιες και θα δεις πως εκμεταλευονται οι μεγαλες εταιριες το ονομα τους θα πεις καλα δε ντρεπονται; ποσες φορες εχεις παρει κατι επωνυμο και δεν εχεις μεινει ευχαριστημενως; αρκετες να υποθεσω... και επειδη οταν με ειχε πιασει τρελα να παρω το bb πηγα με φιλο απο το "διπλα χωριο" ο Νικολας τον ξερει και ειναι ατομο υψηλης γνωσεις σε τετοια θεματα... μου εδειξε πως το ranger απλα βγηκε για να μαζεψει μερικα καλα φραγκα για την εταιρια... τεσπα ο καθενας εχει τη γνωμη του! δεκτη και η δικη σου αλλα και η δικη μου... κανεις δεν εχει δικιο σε αυτα τα θεματα γι'αυτο υπαρχουν αλλωστε 2000000000 εταιριες για να διαλεγουμε ολοι οτι μας ευχαριστει!

αλλο η εταιρια parnis και αλλο η seiko... και η πανεραι αν δεν υπηρχε ο Stallone ακομα στο βυθο θα ηταν... δες PANERAI Sly-Tech
http://www.paneraisource.com/watch_details/Prev_195.html
http://www.network54.com/Forum/353390/thread/1394880834/last-1394880834/FS+-+Panerai+SUBMERSIBLE+SLYTECH+5218-205a+Pre-V
αν δεν ηταν αυτος το 1995 -94 δε θυμαμαι να την ξεθαψει... τεσπα

και αυτο που ειπα οτι οντως το δικο μου seiko δεν εχει να ζηλεψει αμα το παμε σημειο σημειο θα δεις οτι αμα η πραγματικη τιμη ειναι αυτη του seiko 85€ τοτε το ranger επρεπε να κανει το πολυ 200€... τεσπα!!

Have a nice day my friend Harry! :P

Λογικα θα σε πετυχω στο καφε που σαρεσει γιατι εκει δουλευει μια φιλη μου... αρα να κρατας οπλο... δε μαρεσει να σκοτωνω αοπλους :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Αύγουστος 16, 2014, 23:32:17 μμ »
την τελευταια την προταση δεν την καταλαβα.Για αυτο που λες για το ονομα εχεις πολυ δικαιο δεν συμβαινει παντα αλλα συμβαινει αρκετες φορες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions