Πολυ ωραιο λουρακι αυτο... μαλλον θα παραγγειλω το ιδιο για το δικο μου military! επειδη το ειδα απο κοντα οκ φοβερο ρολοι ειναι tudor... εχει καλη μαμα (βλεπε rolex) αλλα να γινω κακος;;;; το δικο μου military δεν εχει να ζηλεψει πολλα... και το ενα κανει 2100 περιπου και το αλλο 85... την αγαπαω την tudor αλλα... μπορει να με πουν υπερβολικο αλλα ο μεσος κοσμος οπως εγω που δεν μπορεις να εχεις αρκετα ρολογια πανω των 1500... δεν θα ηταν στις επιλογες μου... αντιθετως με το black bay και το pelagos που πανε να ξεπερασουν και τη μαμα 
τα δικό σου σε σχέση με το Ranger έχει να ζηλέψει πάρα πολλά!! Αν όπως είπες το έχεις δει από κοντά....
Όσο για τα Pelagos & BB, είτε δεν τα έχεις δει, είτε δεν έχεις δει Rolex από κοντά....
Ok δεν ξεκινήσαμε καλά... πάμε πάλι και με επιχείρηματα... Και χώρις προσωπική επίθεση... Έχω δει και ρολεξ και Tudor και όλα τα ρολόγια από κοντά! Αν έχεις διαφορετική άποψη μπορείς να την εκφράσεις όπως και γω τη δική μου σωστά; Αν διαφωνούμε διαφωνούμε... Keep walking...
αν και το συγκεκριμένο μέρος δεν το πολυκατάλαβα, ας μιλήσουμε λοιπόν με επιχειρήματα!
Το κυριότερο επιχείρημα πάντα φίλε batman αφορά στην κατοχή και χρήση ενός ρολογιού! Η παραπάνω άποψη μου (προσωπική επίθεση για σένα) προκύπτει και από κατοχή, αλλά και από χρήση ρολογιών των συγκεκριμένων εταιρειών.
Το να δει κάποιος σε ένα ρολογάδικο οποιοδήποτε ρολόι, είτε να διαβάσει οποιοδήποτε review, τον κάνει να έχει μια α´ γνώμη, αλλά επέτρεψε μου να θεωρώ ότι υστερεί σε σχέση με αυτήν του κατόχου.
Ο καθένας τα ρολόγια του τα ξέρει καλύτερα και σίγουρα πολύ καλύτερα από κάποιους που δεν τα έχουν στην κατοχή τους.
Φυσικότατα και ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά μέχρι εκεί.... Θα την πει, θα τη συζητήσει. αλλά φαντάζομαι δε θα προσπαθήσει να πείσει και αυτόν που έχει τα συγκεκριμένα ρολόγια.
Τα Tudor τα λατρεύω σα ρολόγια, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι Rolex!!
Οταν λες και συνεχίζεις να πιστεύεις, ότι το δικό σου military δεν έχει να ζηλέψει πολλά από το Ranger, είναι σα να λέω εγώ ο δικός μου ο Κινέζος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα Panerai!!! Απλά θα πρέπει κάτω από αυτήν μου την άποψη να μην ξεχάσω να βάλω και πολλά

Είμαι πάντα στη διάθεση σου, να συζητησουμε το θέμα όσο θέλεις και σε όποια βάση θέλεις...
Να σου εξομολογηθώ ότι πολλά ρολόγια φίλων του φόρουμ μου αρέσουν, έχω διαβάσει τα πάντα,έχω τη γνώμη μου, αλλά πριν κάνω την κίνηση
ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ!! Αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα!!
Και για να κλείσω. Στο συγκεκριμένο φόρουμ ούτε ποστάρουμε ρολόγια για να κάνουμε φιγούρα, ούτε το παίζουμε έξυπνάκηδες....ούτε βέβαια κάνουμε επίδειξη γνώσεων. Στόχος μας είναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες και τις τυχόν γνώσεις μας με ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλα με αμάς!! Όποιοι κι αν είναι αυτοί, όσα posts κι αν έχουν - όποια κι αν είναι η ιστορία τους!