Istar, τα αισθητικά σου κριτήρια είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πως να το κάνουμε δηλαδή.. Οπότε ότι έχει να κάνει από τα σχόλια σου για αισθητική ναι είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
Μια αγγελία πάλι δεν αποδεικνύει τίποτα.
Μια αύξηση στα ποστ μετά το "άλμα" πάλι δεν λέει τίποτα. Με αυτό το σκεπτικό η Casio στο φόρουμ πάει εκπληκτικά σε σχέση με την Zenith και τα ποστ στην MARANEZ διπλασιαστήκαν σε 2 μέρες. και αν συνεχίσουν έτσι θα φτάσουν της ΖΕΝΙΤΗ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?
Αν πάλι σε ενδιαφέρει από την πρώτη στιγμή η μεταπωλητή αξία αυτού που αγοράζεις, τότε κακώς το συζητάμε, δες τι εμπορικότερο κυκλοφορεί και ασχολήσου μόνο με αυτά. Αλλιώς προφανώς χαμένος θα βγαίνεις.
1 ) Είναι υποκειμενικά οκ έχεις δίκιο. Εσύ το έχεις δει απο κοντά το Seiko και το προτείνεις, γιατί εγώ το Zenith που προτείνω το έχω φορέσει πολλές φορές στο χέρι άσχετα αν προτιμώ το απλό Elprimero 36000vhp για το οποίο δεν μου ζητείται να πω γνώμη.
2 ) Τo άλμα είναι ιστορικό γεγονός, έχει καταγραφεί για πάντα, το ίδιο και το ρολόι που πλέον σχετίζεται με 4 παγκόσμια ρεκόρ ( δεν είναι και λίγα ).
3)
Αν πάλι σε ενδιαφέρει από την πρώτη στιγμή η μεταπωλητή αξία αυτού που αγοράζεις, τότε κακώς το συζητάμε, δες τι εμπορικότερο κυκλοφορεί και ασχολήσου μόνο με αυτά. Αλλιώς προφανώς χαμένος θα βγαίνεις.
Ο vlasis είναι πραγματικό πρόσωπο που θα δώσει 4K euros χωρίς να ξέρω αν έχει βάλει καν το GS στον καρπό ενώ το Zenith το βρίσκει έυκολα για δοκιμή.
Eδώ συμβουλεύεις
πραγματικό πρόσωπο για αγορά τον λένε Βλάσση, δεν είναι ούτε υποθετικό vs ούτε κλικ στο Fbook "σας αρέσει η μάρκα Seiko?" " Θα αγοράζατε το Astron?"
Aν ήξερες τις αγγελίες του μάλλον θα καταλάβαινες ότι τον ενδιαφέρει η μεταπωλητηκή αξία.
Αλλιώς εύκολα: Πάρε όποιο σ'αρέσει φιλαράκι ειδικά αυτό το GS που όλοι θέλουμε από περιέργεια να δούμε καθώς δεν το έχει κανείς στο forum. Άντε καλή αγορά!!