Αποστολέας Θέμα: Louis Erard  (Αναγνώστηκε 6722 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Marina

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Louis Erard
« στις: Μάιος 02, 2013, 17:12:20 μμ »
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα!

Απευθύνομαι σε σας που γνωρίζετε πολλά γύρω από το θέμα της αγοράς ρολογιού, καθώς έχω ένα πρόβλημα.
Οι γονείς μου αγόρασαν ένα ρολόι για δώρο γάμου σε ένα συγγενή μας από ένα κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να κάνουν καμία έρευνα αγοράς και χωρίς να ρωτήσουν έστω κάποιον που να γνωρίζει περισσότερα περί του θέματος. Κοινώς, την πάτησαν για τα καλά....! Το ρολόι που πήραν είναι ένα Sector πολύ παλιό μοντέλο, το οποίο χρυσοπληρώσαν 650€ (αρχική είχε 850€ και καλά). Τώρα το θέμα είναι ότι πήγα στο μαγαζί, χωρίς να πω οτι θέλω να κάνω κάποια αλλαγή, γιατί ήθελα να δω τι θα μου δείξουν και σε ποιες τιμές, γιατί υποψιάζομαι οτι τους είδαν αδαείς και τους εκμεταλλεύτηκαν. (σημ. ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη εταιρία και οικογένεια, απλά δε θέλω να εκθέσω δημόσια το όνομα - οι Θεσσαλονικείς πιστεύω ότι κατάλαβαν) Διαπιστώνω λοιπόν ότι είναι ένα πολύ παλιό και "παρατημένο" κατάστημα, καθόλου προσεγμένο χωρίς ποικιλία και με πολύ παλιά ρολόγια παλιομοδίτικα και φθαρμένα από το χρόνο σε υπερβολικές τιμές... Οι πωλήτριες δε.. τραγικές!! Μου λέγαν οτι όλες οι εταιρίες πλεον βγάζουν ρολόγια σε τέτοιες γραμμές, οτι έχει γυρίσει και καλά στη μόδα το παλιομοδίτικο!! Ότι να 'ναι. Τώρα όμως τι μπορώ να κάνω... Υπήρχε ενα ρολόι που μου άρεσε κάπως, είναι της Louis Erard το μοντέλο 73255ΑΑ01 το οποίο από 1140€ το δίναν με 50% έκπτωση στα 570€. Έφυγα λέγοντας οτι θα το αγοράσω αν μου αλλάξουν το λουράκι γιατί ήταν μαύρο (βρώμικο) από μέσα, και είπαν οτι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν αν γίνεται. Ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο ρολόι? Αν γινόταν θα έπαιρνα πίσω τα χρήματα ασυζητητί αλλά εφόσον έχει κοπεί και απόδειξη δε νομίζω να γίνεται. Να πάρω τηλέφωνο στο ινστιτούτο καταναλωτή, το σκέφτηκα αλλά δε μπορείς να τους κατηγορήσεις γιατί δεν έχουν καινούργια ρολόγια ή γιατί τα πουλάνε ακριβά, γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις, το φταίξιμο είναι δικό μας καθαρά... Βοήθεια Please..!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
Απ: Louis Erard
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 02, 2013, 17:21:10 μμ »
αν θεωρεις αναξιο το σεκτορ, επεστρεψε το και παρε οτι θεωρεις καλυτερο απο το συγκεκριμένο καταστημα.
απο τη στιγμη που χτυπησε αποδειξη,ειναι 100% νομιμος!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 02, 2013, 17:22:30 μμ »
ξεχασα, καλως ηρθες!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 02, 2013, 17:23:18 μμ »
Κοινώς, την πάτησαν για τα καλά....! Το ρολόι που πήραν είναι ένα Sector πολύ παλιό μοντέλο, το οποίο χρυσοπληρώσαν 650€ (αρχική είχε 850€ και καλά).

παλιο μοντελο,ισως μπορουσε να κανει καλυτερη εκτωση,γιατι δεν το αλλαζεις με καποιο αλλο ρολοι,απο το μαγαζι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Marina

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 02, 2013, 17:26:02 μμ »
Καλώς σας βρήκα!

Γιατί το μόνο που μου άρεσε είναι το Louis Erard αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα χρήματά του. Τι λέτε κι εσείς?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 02, 2013, 17:37:48 μμ »
Καλώς σας βρήκα!

Γιατί το μόνο που μου άρεσε είναι το Louis Erard αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα χρήματά του. Τι λέτε κι εσείς?

προσωπικη εμπειρία δεν εχω με τη συγκεκριμένη εταιρεία, οποιος ξερει θα σε βοηθησει!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 02, 2013, 17:56:21 μμ »
Καλώς σας βρήκα!

αυτο που σου αρεσει να παρεις!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 02, 2013, 18:07:06 μμ »
αν η αγορα εγινε εντος 8 ημερων το επιστρεφεις χωρις να πουν κουβεντα, αν εχει 8-15 μερες το κανεις με εγγραφο οπου λες τους λογους της επιστροφης. αποψη μου. μην αγορασεις κατι που δεν σου αρεσει 100%
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Marina

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 03, 2013, 10:37:44 πμ »
Το θέμα είναι οτι έχει ήδη αγοραστεί και δεν έχω πολλές επιλογές.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 03, 2013, 11:31:12 πμ »
Το θέμα είναι οτι έχει ήδη αγοραστεί και δεν έχω πολλές επιλογές.

Καλημέρα και καλως ήρθες, είναι εύκολο να μας πεις το μοντέλο του sector η έστω να βάλεις μια φώτο να δούμε ποιό είναι;;;

Στις τελευταίες σειρές που κυκλοφορεί η secτor τα τελευταία χρόνια δεν είχε ούτε ένα μοντέλο που να υπερβαίνει (αρχική τιμή) τα 650 ευρώ, οπότε μου κάνει εντύπωση η αρχική τιμή που αναφέρεις.

Όσον αφορά το D.O.A. που ανεφέρθη, ισχύει σε όλα τα καταστήματα-εταιρίες εντός της Ευρωζώνης και εφόσον ένα προιόν δεν σε ικανοποιεί μετά την αγορά του για τον οποιονδήποτε λόγο εφόσον έχεις διατηρήσει αρχική συσκευασία και προιόν άθικτο μπορείς εντός 8 ημερών να το επιστρέψεις στο κατάστημα προς αλλαγή με κάποιο άλλο η ακόμη και με ολοκληρωτική επιστροφή χρημάτων, αμα googlareis σχετικά θα πάρεις περισσότερες πληροφορίες..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Marina

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 03, 2013, 12:16:56 μμ »
To sector είναι το εξής:

http://www.itstimeforwatches.com/sector-975-series-chronograph-men-s-watch-2653992035.html

Το Louis Erard είναι το εξής:

http://www.isozaki-tokei.com/le-73255aa01.htm

Ευχαριστώ για τον κόπο σας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 03, 2013, 12:32:14 μμ »
Προσωπικά θα το άλλαζα με το louis erard ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!
Δες όμως μήπως μπορούν να σου φέρουν κάτι άλλο που έχεις δεί αλλά δεν έχουν ετοιμοπαράδοτο. Και προσοχή στις τιμές, μου φαίνεται βαράνε πολύ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Marina

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 03, 2013, 12:59:22 μμ »
Ευχαριστώ πολύ!
Κι εγώ μετά από λίγη έρευνα που έκανα είδα οτι το Erard είναι μακράν καλύτερο και ¨value for money¨γιατί είναι κατ'αρχάς αυτόματο, είναι κατηγορία heritage, χειροποίητο, σε αντίθεση με το άλλο που είναι ένα απλό quarz και τίποτε το ιδιαίτερο από θέμα καλαισθησίας. Για το Erard 570€ που μου είπε νομίζω είναι καλά. Με τα υπόλοιπα 80€ θα βρώ να πάρω κάτι για μένα, ή κανένα δωράκι.

Σημ: Το ίδιο sector το βρήκα και στο Hondos Center στα ίδια περίπου χρήματα που το πήραν απο κεί (620€ για την ακρίβεια) επομένως τουλάχιστον δεν τους κορόιδεψαν...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 03, 2013, 15:38:51 μμ »
Αν σε "παίρνει" χρονικά τότε όπως είπαν και άλλα μέλη, ίσως θα έπρεπε να ζητήσεις πίσω τα χρήματα σου βάση νόμου (ρωτά και κανένα φίλο δικηγόρο για λεπτομέρειες) και πολύ απλά να πάρεις κάτι που θα θέλεις πραγματικά.

Αν όχι τότε απλώς προχώρα με την αλλαγή και πάρε το συγκεκριμένο που αναφέρεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Marina

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 03, 2013, 16:05:20 μμ »
Μακάρι να γίνεται! Θα πάω από κεί το απόγευμα, ελπίζω να μην έχουμε ντράβαλα μέρα που είναι.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions