Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα!
Απευθύνομαι σε σας που γνωρίζετε πολλά γύρω από το θέμα της αγοράς ρολογιού, καθώς έχω ένα πρόβλημα.
Οι γονείς μου αγόρασαν ένα ρολόι για δώρο γάμου σε ένα συγγενή μας από ένα κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να κάνουν καμία έρευνα αγοράς και χωρίς να ρωτήσουν έστω κάποιον που να γνωρίζει περισσότερα περί του θέματος. Κοινώς, την πάτησαν για τα καλά....! Το ρολόι που πήραν είναι ένα Sector πολύ παλιό μοντέλο, το οποίο χρυσοπληρώσαν 650€ (αρχική είχε 850€ και καλά). Τώρα το θέμα είναι ότι πήγα στο μαγαζί, χωρίς να πω οτι θέλω να κάνω κάποια αλλαγή, γιατί ήθελα να δω τι θα μου δείξουν και σε ποιες τιμές, γιατί υποψιάζομαι οτι τους είδαν αδαείς και τους εκμεταλλεύτηκαν. (σημ. ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη εταιρία και οικογένεια, απλά δε θέλω να εκθέσω δημόσια το όνομα - οι Θεσσαλονικείς πιστεύω ότι κατάλαβαν) Διαπιστώνω λοιπόν ότι είναι ένα πολύ παλιό και "παρατημένο" κατάστημα, καθόλου προσεγμένο χωρίς ποικιλία και με πολύ παλιά ρολόγια παλιομοδίτικα και φθαρμένα από το χρόνο σε υπερβολικές τιμές... Οι πωλήτριες δε.. τραγικές!! Μου λέγαν οτι όλες οι εταιρίες πλεον βγάζουν ρολόγια σε τέτοιες γραμμές, οτι έχει γυρίσει και καλά στη μόδα το παλιομοδίτικο!! Ότι να 'ναι. Τώρα όμως τι μπορώ να κάνω... Υπήρχε ενα ρολόι που μου άρεσε κάπως, είναι της Louis Erard το μοντέλο 73255ΑΑ01 το οποίο από 1140€ το δίναν με 50% έκπτωση στα 570€. Έφυγα λέγοντας οτι θα το αγοράσω αν μου αλλάξουν το λουράκι γιατί ήταν μαύρο (βρώμικο) από μέσα, και είπαν οτι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν αν γίνεται. Ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο ρολόι? Αν γινόταν θα έπαιρνα πίσω τα χρήματα ασυζητητί αλλά εφόσον έχει κοπεί και απόδειξη δε νομίζω να γίνεται. Να πάρω τηλέφωνο στο ινστιτούτο καταναλωτή, το σκέφτηκα αλλά δε μπορείς να τους κατηγορήσεις γιατί δεν έχουν καινούργια ρολόγια ή γιατί τα πουλάνε ακριβά, γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις, το φταίξιμο είναι δικό μας καθαρά... Βοήθεια Please..!!!