Αποστολέας Θέμα: Seiko 5 Sports αξίζει η αγορά; Από που;  (Αναγνώστηκε 12403 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Seiko 5 Sports αξίζει η αγορά; Από που;
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 24, 2013, 21:30:29 μμ »
Ως τώρα το ευχαριστιέμαι από χθες που το πήρα δεν σταματάω να του ρίχνω κλεφτές ματιές όπου και αν είμαι, στη δουλειά, στο σπίτι...πολύ όμορφο μου φαίνεται...ανυπομονώ να παραλάβω και τα δύο λουράκια μου να το ντύσω και μετά να ανεβάσω φώτος...ακόμη και ο αδερφός μου που με έκραξε που λέει έδωσα 100 ευρώ για ρολόι τζάμπα παραδέχεται ότι είναι όμορφο και ότι τα 100 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή για τέτοιο ρολόι.... ;D...προσπάθησα να το εξηγήσω ότι όπως έχω μάθει εδώ μέσα μπορείς και με λιγότερα από 100 να πάρεις ρολόι μια χαρά και όχι αυτό το κονσερβοκούτι που έχει ο ίδιος για ρολόι (Calvin Clain λέει...κλαιν μάιν λέω εγώ!!!)
ένα όμως δεν κατάλαβα...έκανα όπως μου είπες και άλλαξα την μέρα σε αγγλικά...όμως πριν λίγο που άλλαξε η μέρα πάλι αυτό έχει γυρίσει στα αραβικά την νέα μέρα...τι έκανα λάθος;

Φίλε καλησπέρα,
Να υποθέσω πως δεν διάβασες το μάνιουαλ (όπως κάνω και εγώ σχεδόν πάντα?) ή πως δεν πήρες καν μάνιουαλ με το ρολόι?
Αν δεν το έχεις, διάβασέ το από εδώ.

Για να σε βοηθήσω τώρα και πιο ουσιαστικά (δηλαδή πως το κάνω εγώ) να ρυθμίσεις την ώρα και την ημερομηνία μια και καλή:

1. Τραβάς την κορώνα έξω στο πρώτο "κλικ" και την περιστρέφεις προς τα επάνω (προς το 12 του ρολογιού) για να ρυθμίσεις την ημερομηνία, και προς τα κάτω (προς το 6 δηλαδή) για να ρυθμίσεις την ημέρα.
Σημαντικό : Και τα δύο (δηλαδή ημέρα και ημερομηνία) τα αφήνεις μια ημέρα πριν από την κανονική, δηλαδή για σήμερα Τετάρτη 24, θα το αφήσεις να δείχνει TUE 23.

2. Στη συνέχεια τραβάς την κορώνα τελείως έξω (στο δεύτερο "κλικ") και από εκεί θα ρυθμίσεις την ώρα με δύο βασικά βήματα.
α. Θα γυρίσεις συνεχώς την ώρα μπροστά ώστε να αλλάξει η ημερομηνία και να πάει στη σωστή για σήμερα (η ημερομηνία θα άλλάξει αμέσως σχεδόν μόλις περάσεις το 12:00) η ημέρα θα αλλάξει σχεδόν μόλις φτάσεις την ώρα 3:00 (πρώτα θα αλλάξει στα αραβικά και στη συνέχεια θα γυρίσει κανονικά στα αγγλικά). Έτσι έχεις σωστή ημερομηνία και επίσης έχεις εντοπίσει και την διαφορά της 24ώρης ένδειξης (δηλαδή με το που θα γυρίσει η ημερομηνία ξέρεις πως η ώρα κανονικά είναι η 0:00 και όχι η 12:00 το μεσημέρι). Αυτό για να μην σου αλλάζει η ημερομηνία μεσημεριάτικα αντί για το βράδυ.
β. Το μόνο που έχεις να κάνεις ακόμα πλέον, είναι να βάλεις πια το ρολόι στην κανονική του ώρα, προσέχοντας πλέον πως αφού κάνεις την αλλαγή τώρα π.χ. να περάσεις την 12 μεσημέρι και να κάνεις ένα γύρισμα ακόμα μέχρι τις 9 το βράδυ π.χ.

Πλέον το ρολόι σου θα δείχει πάντα την ημέρα στα αγγλικά και θα αλλάζει και την σωστή ώρα (δηλαδή τα μεσάνυχτα και όχι το μεσημέρι).

Ελπίζω να είναι σαφείς και κατανοητές οι οδηγίες μου και πάλι να το χαρείς το νέο σου απόκτημα.

Παναγιώτης

Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, manual πήρα αλλά κλασσικός Έλληνας δεν του έδωσα σημασία...έβγαλα άκρη με τις πολύ κατατοπιστικές οδηγίες σου και το ρολογάκι μου πάει πρίμα...  :)
Και πάλι ευχαριστώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 24, 2013, 21:45:50 μμ »
Ως τώρα το ευχαριστιέμαι από χθες που το πήρα δεν σταματάω να του ρίχνω κλεφτές ματιές όπου και αν είμαι, στη δουλειά, στο σπίτι...πολύ όμορφο μου φαίνεται...ανυπομονώ να παραλάβω και τα δύο λουράκια μου να το ντύσω και μετά να ανεβάσω φώτος...ακόμη και ο αδερφός μου που με έκραξε που λέει έδωσα 100 ευρώ για ρολόι τζάμπα παραδέχεται ότι είναι όμορφο και ότι τα 100 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή για τέτοιο ρολόι.... ;D...προσπάθησα να το εξηγήσω ότι όπως έχω μάθει εδώ μέσα μπορείς και με λιγότερα από 100 να πάρεις ρολόι μια χαρά και όχι αυτό το κονσερβοκούτι που έχει ο ίδιος για ρολόι (Calvin Clain λέει...κλαιν μάιν λέω εγώ!!!)
ένα όμως δεν κατάλαβα...έκανα όπως μου είπες και άλλαξα την μέρα σε αγγλικά...όμως πριν λίγο που άλλαξε η μέρα πάλι αυτό έχει γυρίσει στα αραβικά την νέα μέρα...τι έκανα λάθος;

Φίλε καλησπέρα,
Να υποθέσω πως δεν διάβασες το μάνιουαλ (όπως κάνω και εγώ σχεδόν πάντα?) ή πως δεν πήρες καν μάνιουαλ με το ρολόι?
Αν δεν το έχεις, διάβασέ το από εδώ.

Για να σε βοηθήσω τώρα και πιο ουσιαστικά (δηλαδή πως το κάνω εγώ) να ρυθμίσεις την ώρα και την ημερομηνία μια και καλή:

1. Τραβάς την κορώνα έξω στο πρώτο "κλικ" και την περιστρέφεις προς τα επάνω (προς το 12 του ρολογιού) για να ρυθμίσεις την ημερομηνία, και προς τα κάτω (προς το 6 δηλαδή) για να ρυθμίσεις την ημέρα.
Σημαντικό : Και τα δύο (δηλαδή ημέρα και ημερομηνία) τα αφήνεις μια ημέρα πριν από την κανονική, δηλαδή για σήμερα Τετάρτη 24, θα το αφήσεις να δείχνει TUE 23.

2. Στη συνέχεια τραβάς την κορώνα τελείως έξω (στο δεύτερο "κλικ") και από εκεί θα ρυθμίσεις την ώρα με δύο βασικά βήματα.
α. Θα γυρίσεις συνεχώς την ώρα μπροστά ώστε να αλλάξει η ημερομηνία και να πάει στη σωστή για σήμερα (η ημερομηνία θα άλλάξει αμέσως σχεδόν μόλις περάσεις το 12:00) η ημέρα θα αλλάξει σχεδόν μόλις φτάσεις την ώρα 3:00 (πρώτα θα αλλάξει στα αραβικά και στη συνέχεια θα γυρίσει κανονικά στα αγγλικά). Έτσι έχεις σωστή ημερομηνία και επίσης έχεις εντοπίσει και την διαφορά της 24ώρης ένδειξης (δηλαδή με το που θα γυρίσει η ημερομηνία ξέρεις πως η ώρα κανονικά είναι η 0:00 και όχι η 12:00 το μεσημέρι). Αυτό για να μην σου αλλάζει η ημερομηνία μεσημεριάτικα αντί για το βράδυ.
β. Το μόνο που έχεις να κάνεις ακόμα πλέον, είναι να βάλεις πια το ρολόι στην κανονική του ώρα, προσέχοντας πλέον πως αφού κάνεις την αλλαγή τώρα π.χ. να περάσεις την 12 μεσημέρι και να κάνεις ένα γύρισμα ακόμα μέχρι τις 9 το βράδυ π.χ.

Πλέον το ρολόι σου θα δείχει πάντα την ημέρα στα αγγλικά και θα αλλάζει και την σωστή ώρα (δηλαδή τα μεσάνυχτα και όχι το μεσημέρι).

Ελπίζω να είναι σαφείς και κατανοητές οι οδηγίες μου και πάλι να το χαρείς το νέο σου απόκτημα.

Παναγιώτης

Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, manual πήρα αλλά κλασσικός Έλληνας δεν του έδωσα σημασία...έβγαλα άκρη με τις πολύ κατατοπιστικές οδηγίες σου και το ρολογάκι μου πάει πρίμα...  :)
Και πάλι ευχαριστώ.
δεν εισαι ο μονος! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 25, 2013, 21:09:46 μμ »
Να είσαι καλά φίλε μου,
και εγώ στην αρχή που δεν διάβασα το μάνιουαλ παιδεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια, αλλά μετά αποφάσισα να το διαβάσω και κατάλαβα έτσι τι παίζει με τις ρυθμίσεις τελικά.
Και πάλι να το χαρείς το ρολογάκι σου.
Και εις άλλα με υγεία!

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 25, 2013, 22:58:06 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ και σε σένα ότι επιθυμείς να το έχεις έυχομαι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 05, 2013, 02:23:54 πμ »
τη σουβλα τη ρυθμισες για αυριο η θα εχουμε ντραβαλα?
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 05, 2013, 02:55:09 πμ »
τη σουβλα τη ρυθμισες για αυριο η θα εχουμε ντραβαλα?
 :D

Άπαντα ρυθμισμένα και το κατσίκι και το κοκορέτσι...στις 6.30 εγερτήριο για να ετοιμαστούμε σιγά σιγά να τα ρίξουμε κατά τις 7.30 στα κάρβουνα...τα πρώτα αποτελέσματα θα τα έχουμε κατά τις 12 περίπου...τσιπουράκι, οικογενειακή παρέα, χαβαλές και χαλαρό ρολόι...το μόνο που λείπει είναι κάποιος από την οικογένεια να καταλαβαίνει την πετριά μου με τα ρολογάκια...3 έχω ο καημένος, τα δύο φθηνά και ταπεινά και νομίζουν ότι έχω πολλά...ποτέ δεν είναι αρκετά!!! Κάτι σαν το φαγητό για μένα δηλαδή  :D ;) :) ;D ???
Εσύ όλα εντάξει με το αρνί; Φαντάζομαι εκτός από αυτό που θα φάτε θα φοράς και ένα αύριο ε; Περιμένω φωτογραφίες! Και από τα δύο αρνιά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
Seiko 5 Sports αξίζει η αγορά; Από που;
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 05, 2013, 15:33:34 μμ »
Ριξτε φωτο με τα αρνια για μας του εξωτερικου παιδια!!!

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 05, 2013, 18:35:08 μμ »
Έλα αφιερωμένες στο εξωτερικό από το σημερινό φαγοπότι:

Μια το ταπεινό μας ρολογάκι:

Και μια το καθόλου ταπεινό μας κατσικάκι στα ξεκινήματά του...όταν αδειάσω την φωτογραφική θα ρίξω και μερικές ψημένο να σας ανοίξω την όρεξη!  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
Seiko 5 Sports αξίζει η αγορά; Από που;
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 05, 2013, 18:45:31 μμ »
Έλα αφιερωμένες στο εξωτερικό από το σημερινό φαγοπότι:

Μια το ταπεινό μας ρολογάκι:

Και μια το καθόλου ταπεινό μας κατσικάκι στα ξεκινήματά του...όταν αδειάσω την φωτογραφική θα ρίξω και μερικές ψημένο να σας ανοίξω την όρεξη!  :)

Ετσι αυτα ειναι!!!! Δωσε πραμα!!!

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 05, 2013, 18:50:46 μμ »
Τελικά τα κατσίκια και τα αρνιά πάντα εντυπωσιάζουν περισσότερο από τα "ξενέρωτα ρολόγια που δεν τρώγονται" !!!  :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 05, 2013, 19:23:32 μμ »
Κοντά στα τελειώματά του "πουδραρισμένο" κόκκινο κόκκινο έτοιμο να επιτελέσει το έργο του:

;D ;D ;D :D :D :D ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions