Αποστολέας Θέμα: Seiko 5 Sports αξίζει η αγορά; Από που;  (Αναγνώστηκε 12418 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Seiko 5 Sports αξίζει η αγορά; Από που;
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 07, 2013, 20:58:07 μμ »
Ξανά μανά σας ενοχλώ για να ρωτήσω μιας και παρήγγειλα το ρολόι ψάχνω για λουράκια...τα Zulu με τα extreme Zulu και τα Nato τι διαφορές έχουν; Τα Extreme Zulu είναι λίγο πιο ακριβά...είναι ποιοτικότερα;
Καμιά ιδέα τίποτα κανείς για να μάθουμε και εμείς βρε παίδες;
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 07, 2013, 22:31:33 μμ από d7k9 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 08, 2013, 01:38:22 πμ »
Αν κατάλαβα όταν λέει extreme Zulu, εννοεί τα Zulu με τους 5 κρίκους ( ; )
Γενικά το ΝΑΤΟ θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να φορεθεί, σε ένα μέσο χέρι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 23, 2013, 12:57:47 μμ »
Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα έχω μια απορία σχετικά με το ρολόι που αγόρασα πρόσφατα...
είναι το http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-automatic-sports-snzg15j1-snzg15j-snzg15-mens-watch-2222.html?currency=EUR...
Βρε παιδιά αν το έχει κάποιος θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε πως μπορώ να αλλάξω την ημέρα στο ρολόι και από Αραβικά!!! ναι καλά διαβάσατε να μου την βγάζει στα Αγγλικά...το είδα ότι γυρίζοντας τους δείκτες για να αλλάξω την ώρα όταν περάσει τις 12 μμ πρώτα γυρνάει την ημέρα στα Αγγλικά όμως όταν συνεχίζω για να φτάσω στην ώρα που θέλω αυτό πάλι αλλάζει και την δείχνει στα Αραβικά!!! ::) ??? ::) ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 23, 2013, 13:05:15 μμ »
κανε ενα κυκλο απο ολες τις ημερες και αφησε το σε αυτην που θελεις στα Αγγλικα...  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 23, 2013, 13:08:21 μμ »
Πρέπει να τραβήξεις την κορώνα έξω λίγο για να μπορείς να αλλάξεις μόνο την ημέρα/ημερομηνία και όχι την ώρα. Η αλήθεια είναι ότι σην αρχή είναι λίγο περίεργο να το πετύχεις γιατί η πρώτη από τη δεύτερη θέση της κορώνας απέχει ελάχιστα, οπότε θέλει λίγο να το ψάξεις.
 Επίσης, πρόσεξε όταν θα αλλάζεις την ημερομηνία, ο ωροδείκτης να μην είναι μεταξύ 10:00(22:00) και 01:00 (13:00). Γυρνώντας την κορώνα προς τα επάνω αν θυμάμαι καλά, επιλέγεις την ημέρα στη γλώσσα που θες και προς τα κάτω την ημερομηνία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 23, 2013, 13:09:06 μμ »
κανε ενα κυκλο απο ολες τις ημερες και αφησε το σε αυτην που θελεις στα Αγγλικα...  ;)

Ευχαριστώ πολύ δεν είχα ιδέα ότι έχει δίγλωσσα ρολόγια η seiko...πολύ μπροστά λέμε... ??? ;D :D ;) :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 23, 2013, 13:11:57 μμ »
Πρέπει να τραβήξεις την κορώνα έξω λίγο για να μπορείς να αλλάξεις μόνο την ημέρα/ημερομηνία και όχι την ώρα. Η αλήθεια είναι ότι σην αρχή είναι λίγο περίεργο να το πετύχεις γιατί η πρώτη από τη δεύτερη θέση της κορώνας απέχει ελάχιστα, οπότε θέλει λίγο να το ψάξεις.
 Επίσης, πρόσεξε όταν θα αλλάζεις την ημερομηνία, ο ωροδείκτης να μην είναι μεταξύ 10:00(22:00) και 01:00 (13:00). Γυρνώντας την κορώνα προς τα επάνω αν θυμάμαι καλά, επιλέγεις την ημέρα στη γλώσσα που θες και προς τα κάτω την ημερομηνία.

Ευχαριστώ φίλτατε το βρήκα...χθες το βράδυ δηλαδή που έπαιζα με την ώρα γύρω γύρω και άλλαζε η ημερομηνία δεν έπαθε τίποτε; Σήμερα μόλις το άλλαξα περίπου στις 13.05...τυχερός ήμουν...ελπίζω χθες να μην πείραξα καμιά ημερομηνία και δεν το θυμάμαι και το τσάκισα το καλό μου... :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 23, 2013, 13:14:45 μμ »
Μη φοβάσαι. Δε χαλάει τόσο εύκολα. Απλά, σε όλα τα ρολόγια με ημέρα/ημερομηνία, λέει να προσέχεις μεταξύ ποιών ωρών να αποφεύγεις να αλλάξεις την ημέρα/ημερομηνία για αποφυγή μλποκαρίσματος του μηχανισμού.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 23, 2013, 13:17:43 μμ »
Ο οποίος μηχανισμός θα είχε μπλοκάρει άμεσα αν είχα κάνει πατάτα; Και μια άλλη ερώτηση στην αλλαγή της ώρας μπορούμε να γυρίζουμε τους δείκτες και αριστερόστροφα; Στο tag μου δεν έχει πρόβλημα στο seiko; Ξέρει κανείς...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 23, 2013, 13:23:57 μμ »
Αν είχε θέμα, θα είχε μπλοκάρει, αλλά καλού κακού, μην το ρισκάρεις :)
Ναι, μπορείς και αριστερόστροφα. Κανένα θέμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 23, 2013, 15:12:55 μμ »
Ευχαριστώ πολύ φίλτατε είσαι πολυ ευγενικός και εξυπηρετικός. Τα σέβη μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 23, 2013, 17:41:27 μμ »

Θα το χαρείς πάρα πολύ αυτό το ρολογάκι ;)
Είναι...εθισιτκό θα έλεγα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος d7k9

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 24, 2013, 01:42:53 πμ »
Ως τώρα το ευχαριστιέμαι από χθες που το πήρα δεν σταματάω να του ρίχνω κλεφτές ματιές όπου και αν είμαι, στη δουλειά, στο σπίτι...πολύ όμορφο μου φαίνεται...ανυπομονώ να παραλάβω και τα δύο λουράκια μου να το ντύσω και μετά να ανεβάσω φώτος...ακόμη και ο αδερφός μου που με έκραξε που λέει έδωσα 100 ευρώ για ρολόι τζάμπα παραδέχεται ότι είναι όμορφο και ότι τα 100 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή για τέτοιο ρολόι.... ;D...προσπάθησα να το εξηγήσω ότι όπως έχω μάθει εδώ μέσα μπορείς και με λιγότερα από 100 να πάρεις ρολόι μια χαρά και όχι αυτό το κονσερβοκούτι που έχει ο ίδιος για ρολόι (Calvin Clain λέει...κλαιν μάιν λέω εγώ!!!)
ένα όμως δεν κατάλαβα...έκανα όπως μου είπες και άλλαξα την μέρα σε αγγλικά...όμως πριν λίγο που άλλαξε η μέρα πάλι αυτό έχει γυρίσει στα αραβικά την νέα μέρα...τι έκανα λάθος;
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 24, 2013, 01:46:26 πμ από d7k9 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 24, 2013, 09:13:58 πμ »
12:00-18:00 κανε τις ρυθμισεις που θες στο ρολοι.
εγω γυρναω το ρολοι μονο προς τα μπροστα και ποτε προς τα πισω. δοκιμασε να το γυρισεις 1-2 μερες μπροστα με το χερι και μετα κανε τις ρυθμισεις που θες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 24, 2013, 21:11:14 μμ »
Ως τώρα το ευχαριστιέμαι από χθες που το πήρα δεν σταματάω να του ρίχνω κλεφτές ματιές όπου και αν είμαι, στη δουλειά, στο σπίτι...πολύ όμορφο μου φαίνεται...ανυπομονώ να παραλάβω και τα δύο λουράκια μου να το ντύσω και μετά να ανεβάσω φώτος...ακόμη και ο αδερφός μου που με έκραξε που λέει έδωσα 100 ευρώ για ρολόι τζάμπα παραδέχεται ότι είναι όμορφο και ότι τα 100 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή για τέτοιο ρολόι.... ;D...προσπάθησα να το εξηγήσω ότι όπως έχω μάθει εδώ μέσα μπορείς και με λιγότερα από 100 να πάρεις ρολόι μια χαρά και όχι αυτό το κονσερβοκούτι που έχει ο ίδιος για ρολόι (Calvin Clain λέει...κλαιν μάιν λέω εγώ!!!)
ένα όμως δεν κατάλαβα...έκανα όπως μου είπες και άλλαξα την μέρα σε αγγλικά...όμως πριν λίγο που άλλαξε η μέρα πάλι αυτό έχει γυρίσει στα αραβικά την νέα μέρα...τι έκανα λάθος;

Φίλε καλησπέρα,
Να υποθέσω πως δεν διάβασες το μάνιουαλ (όπως κάνω και εγώ σχεδόν πάντα?) ή πως δεν πήρες καν μάνιουαλ με το ρολόι?
Αν δεν το έχεις, διάβασέ το από εδώ.

Για να σε βοηθήσω τώρα και πιο ουσιαστικά (δηλαδή πως το κάνω εγώ) να ρυθμίσεις την ώρα και την ημερομηνία μια και καλή:

1. Τραβάς την κορώνα έξω στο πρώτο "κλικ" και την περιστρέφεις προς τα επάνω (προς το 12 του ρολογιού) για να ρυθμίσεις την ημερομηνία, και προς τα κάτω (προς το 6 δηλαδή) για να ρυθμίσεις την ημέρα.
Σημαντικό : Και τα δύο (δηλαδή ημέρα και ημερομηνία) τα αφήνεις μια ημέρα πριν από την κανονική, δηλαδή για σήμερα Τετάρτη 24, θα το αφήσεις να δείχνει TUE 23.

2. Στη συνέχεια τραβάς την κορώνα τελείως έξω (στο δεύτερο "κλικ") και από εκεί θα ρυθμίσεις την ώρα με δύο βασικά βήματα.
α. Θα γυρίσεις συνεχώς την ώρα μπροστά ώστε να αλλάξει η ημερομηνία και να πάει στη σωστή για σήμερα (η ημερομηνία θα άλλάξει αμέσως σχεδόν μόλις περάσεις το 12:00) η ημέρα θα αλλάξει σχεδόν μόλις φτάσεις την ώρα 3:00 (πρώτα θα αλλάξει στα αραβικά και στη συνέχεια θα γυρίσει κανονικά στα αγγλικά). Έτσι έχεις σωστή ημερομηνία και επίσης έχεις εντοπίσει και την διαφορά της 24ώρης ένδειξης (δηλαδή με το που θα γυρίσει η ημερομηνία ξέρεις πως η ώρα κανονικά είναι η 0:00 και όχι η 12:00 το μεσημέρι). Αυτό για να μην σου αλλάζει η ημερομηνία μεσημεριάτικα αντί για το βράδυ.
β. Το μόνο που έχεις να κάνεις ακόμα πλέον, είναι να βάλεις πια το ρολόι στην κανονική του ώρα, προσέχοντας πλέον πως αφού κάνεις την αλλαγή τώρα π.χ. να περάσεις την 12 μεσημέρι και να κάνεις ένα γύρισμα ακόμα μέχρι τις 9 το βράδυ π.χ.

Πλέον το ρολόι σου θα δείχει πάντα την ημέρα στα αγγλικά και θα αλλάζει και την σωστή ώρα (δηλαδή τα μεσάνυχτα και όχι το μεσημέρι).

Ελπίζω να είναι σαφείς και κατανοητές οι οδηγίες μου και πάλι να το χαρείς το νέο σου απόκτημα.

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.