Αποστολέας Θέμα: Invicta  (Αναγνώστηκε 200965 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
Απ: Invicta
« Απάντηση #180 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 01:17:49 πμ »
Σαν κάτοχος συνολικά 9 Invicta από τα οποία τα 7 είναι από τις σειρές άνω των 300 euro (χωρίς να υπολογίζω μεταφορικά και έξοδα εκτελωνισμού) μπορώ να πω με τα βεβαιότητας, ότι είναι μια χαρά.

Για το θέμα της ποιότητας:
Σε καμιά περίπτωση δεν θα υιοθετούσα ότι διαβάζω στα φόρα του εξωτερικού. Προτιμώ να εκφράζω γνώμη για κάτι που εχω στα χέρια μου και όχι να αναπαράγω ότι διαβάζω χωρίς να εχω την παραμικρή προσωπική εμπειρία.

Πολλές φορές η υπερβολή από την βλακεία απέχει ελάχιστα. Και εξηγούμαι αμέσως για να μην παρεξηγηθώ:
- Περιστατικό στο οποίο ήμουν παρών: Ένας φίλος που δεν είχε καθόλου εμπειρία από ρολόγια είχε την κακή συνήθεια να τραβά με όλη του την δύναμη την κορώνα από το festina του. Ασκούσε δε τόση δύναμη που έβλεπες τα χέρια του να τρεμοπαίζουν.... το έκανε τόσο συχνά όπου κάποια στιγμή η κορώνα δεν άντεξε τον συνεχή "βιασμό" και του έμεινε στα χέρια! Τότε γυρνά με ένα ύφος και μου λέει... "είδες;;; στο έλεγα ότι δεν είναι της προκοπής, ούτε δυο μήνες δεν άντεξε!!!" και το ποιο γελοίο είναι ότι ήθελε κιόλας να απευθυνθεί σε forum για να μοιραστεί την εμπειρία του και να διαμαρτυρηθεί για την εταιρεία που δεν το έκανε "αθάνατο"!!!

Εντάξει... τι να πει κανείς!!!  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Vangelis (aka IronHawk)

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #181 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 01:58:09 πμ »
δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτά που γράφεις!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ανδρέας

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 17:22:21 μμ »
καλησπερα
ενα ειναι σιγουρο, οτι τα invicta εχουν ποιοτητα .
ειδα πολλα μοντελα απο κοντα και προσφατα αγορασα  το hydromax , και ναι οντως εχουν σχεδον αψογο φινιρισμα που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε σχεση με τα υπολοιπα ρολογια της ιδιας κατηγοριας και με ενα ευρος τιμων απο 200-600 ευρω. :) :)

+1000000000000000
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Πρόσφατα έγινα κάτοχος του pro diver 8926 (100€ ) για αυτά τα χρήματα είναι πολύ μπροστά από ρολόγια ίσης αξίας εκτός απο (σεικο και σιτιζεν φυσικα)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tolis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:13:00 μμ »
χρησιμοποιουν για παραδειγμα ατσαλι 316 L  οτι δηλαδη και αλλες εταιριες, ενταξει δεν χρησιμοποιει και γυαλι με αυξημενη ποσοτητα μολυβδου για να αντεχει πανω απο 50 χρονια γιατι αυτο θα ειχε ενα κοστος.
φοραει σε αρκετα μοντελα μηχανες ροντα , οτι δηλαδη και αλλα ελβετικα  που επειδη ειναι μπραντ νειμ  τα πουλανε 700 με 800 ευρω.
ενταξει οι μηχανες που εχουν παροτι ειναι ελβετικες δεν εχουν επιροδιωμενες γεφυρες  αλλα αυτο δεν σημαινει μειωμενη ποιοτητα αλλα επιλογη της εταιριας σε αυτο το grade μηχανων.
θα μπορουσε σιγουρα τα ακρα απο τα pinion gears να ειναι εχουν επικαλυψη βολφραμιου αλλα δεν χρειαζονται υπερβολες σε μια τετοια κλιμακα τιμων ρολογιων.
επιπλεον σιγουρα θα μπορουσε να επιλεξει η εταιρια μηχανες με φυσικο κρυσταλλο quartz ο  οποιος εχει και μεγαλυτερη αντοχη στο παλμικο μαγνητικο πεδιο.
αλλα τωρα εγω επειδη δεν ξερω και πολλα στο θεμα ποιοτητα  σκεφτομαι και ρωταω αν δοκιμασε κανενας μας  καμια μαρκα ελβετικου ρολογιου της ιδιας ταξης τιμης  για παραδειγμα στο βουνο.
δηλαδη εκει που σκαρφαλωνει για παραδειγμα να ξυθει η κασα σε γρανιτη κατα λαθος ή να πεσει απο τον καρπο του απο υψος  15 μετρα.....εαν  τοτε αυτος που εχει δωσει 10.000 ευρω για παραδειγμα για ενα ελβετικο μπρασελατο και γνωστο με "κορωνα" στο κατραν που διαφημιζονται σαν σκληροτραχηλο, διαλυσει και αντεξει ενα ινβικτα  των 200 ευρω τοτε τι εχετε να πειτε???
και αν δεν αντεξει ή χανει 1 ωρα μετα τι θα πουμε??
αρα λοιπον δεν ειναι μονο θεμα φινιρισματος,επιλογης μεταλλων , ποιοτητα στο μονταρισμα κλπ αλλα και θεμα χειρισμου του ρολογιου...
οταν φορας ρολοι οποιασδηποτε χρηματικης κλιμακας και το εχεις μονο για το γραφειο τοτε δεν μπορεις να λες οτι ειναι αντοχης...διοτι δεν εχει δοκιμαστει σε αντιξοες συνθηκες.
και ο καλυτερος δοκιμαστης ειναι μονο ο πελατης διοτι οι αλλες μπορει να διαφημιζουν οτι πηγε μεχρι και στον πλανητη κρονο.
και το κουαλιτι κοντρολ ειναι μια μεγαλη ιστορια....
εγω εαν εφτιαχνα ρολογια και ειχα εταιρια θα νοικιαζα ελικοπτερο και θα εριχνα απο το ελικοπτερο τα ρολογια μου απο υψος 400 μετρα  για να λεω οτι εχουν τεραστια αντοχη.....αλλωστε ποιος δεν θα το πιστευε αφου θα το διαφημιζα στα καλυτερα περιοδικα και εφημεριδες... :D οπως κανουν ολοι δηλαδη :D :D
ολα στο μαρκετινγκ στηριζονται μη γελιομαστε
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:18:30 μμ από tolis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:24:25 μμ »
καλα τα ειπες αλλα προτιμω ενα g shock για τρελες συνθηκες δεν νιωθει απολυτως τιποτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tolis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:30:32 μμ »
στελιο σαυτο που ειπες συμφωνω απολυτα... και καλα που το θυμισες τα gshock ειναι τα ποιο αντοχης απο ολες τις πλευρες  ;) ;) ;) ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #186 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:41:16 μμ »
υπάρχουν ρολόγια κοσμήματα και ρολόγια εργαλεία....το G-Shock σίγουρα δεν ανήκει στα κοσμήματα....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #187 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:43:34 μμ »
υπάρχουν ρολόγια κοσμήματα και ρολόγια εργαλεία....το G-Shock σίγουρα δεν ανήκει στα κοσμήματα....
Ό,τι δείχνει την ωρα, είναι και ρολόι?  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:45:05 μμ »
κοσμηματα ειναι λιγα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:45:29 μμ »
εγω στο εβερεστ δεν θα ανεβαινε με omega παντως
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #190 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:46:10 μμ »

όχι....υπάρχουν τα cellphones, οι indicators.....υπάρχουν και τα ρολόγια  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #191 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:46:47 μμ »

με Lange?
 ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #192 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:47:30 μμ »
εγω δεν θα ανεβαινα γενικα....να γινει καμια μαλακια με καμια χιονοστοιβαδα και να μεινουμε εκει πανω..... 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:48:03 μμ »

με Lange?
 ;D ;D
καθε ρολοι εχει τον χωρο του! τωρα αν τα εχουμε κανει εμεις ... ειναι αλλη μεγαλη ιστορια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Φεβρουάριος 06, 2015, 22:48:21 μμ »
εγω δεν θα ανεβαινα γενικα....να γινει καμια μαλακια με καμια χιονοστοιβαδα και να μεινουμε εκει πανω..... 8)
ασχημα ειναι ? :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions