Αποστολέας Θέμα: Κινητα τηλεφωνα  (Αναγνώστηκε 254375 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Κινητα τηλεφωνα
« Απάντηση #105 στις: Μάρτιος 17, 2013, 17:46:03 μμ »
πάρτε ένα nokia απλό να βρείτε την υγειά σας !
 ;)
εχουμε,εχουμε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #106 στις: Μάρτιος 17, 2013, 18:11:21 μμ »
 ;)
εχουμε,εχουμε!
δε θελουμε υγεια
Δεν νομίζω πως μιλάμε απλά για μια ιδέα που θα πέσει στο κενό, (μιας και ήδη είναι προς κυκλοφορία στην γείτονα ήπειρο), ίδίως άμα έρθει Ελλάδα που ο κάθε υποψήφιος πελάτης πλέον μετράει και το παραμικρό ευρώ.

Από εκεί και πέρα όταν μιλάμε για κινητό 228 ευρώ που έχει τα ιδια και μάλιστα σε αρκετά σημεία ΚΑΛΥΤΕΡΑ χαρακτηριστικά από ένα samsung 19305 lte το οποίο έχει την διπλάσια και βάλε τιμή τότε μάλλον το δεύτερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ''πεταμένα λεφτά'' παρά το brand name που κουβαλάει, αν και βρίσκω την έκφραση αρκετά υποκειμενική η ακόμη καλύτερα προσωπική μιας και στον καθένα έχει διαφορετική εφαρμογή (ανάλογα το πάχος του πορτοφολιού που κουβαλάει στην τσέπη του και την μούρλα του για κάποιο γκατζετ είτε αυτό είναι κινητό η κάτι άλλο..)

Θα κρατήσω μια ''πισινή'' μόνο όσον αφορά τον τομέα υποστήριξη, κι αυτό γιατί αν δεν σκάσει μύτη στην Ελληνική αγορά και δεν κυκλοφορήσει στα χέρια του κόσμου δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα που να λένε το αντίθετο, εδώ βλέπεις εταιρίες που μεχρι πριν λίγο δεν τις ήξερε ούτε ο ιδιος ο Κινέζος-Κορεάτης (ZTE -HUAWEI κλπ) πλέον να έχουν πάρει ένα σεβαστό μερίδιο στην Ελληνική αγορά (στα low & mid level smartphones) και μάλιστα με αξιόλογη υποστήριξη σε κάθε τομέα, άσχετα αν λόγω περιορισμένου διαφημιστικού μπάτζετ δεν είναι ευρέως γνωστό σε όσους δεν ασχολούνται.

Πάμε τώρα και σε ένα ενδεικτικό συγκριτικό χαρακτηριστικών των 2 που ανέφερα παραπάνω (Galaxy 3 lte και Blue life lte) και ας μας πει ο οποιοσδήποτε αν η δεύτερη είχε ήδη έρθει στην Ελλάδα σε όλους τους πάροχους και είχε το εξουσιοδοτημένο service της οπως η πρώτη ποιο θα προτιμούσε....

Galaxy s3 lte
http://www.samsung.com/hk_en/consumer/mobile/mobile-phones/smartphone/GT-I9305TADTGY-spec

BLU LIFE View
http://techblog.gr/mobile/blu-life-view-android-smartphone-7098/

Πιστεύω πως η 12αρα πίσω κάμερα (5άρα μπροστά), η μεγαλύτερη μπαταρία, η πολύ καλή και μεγάλη οθόνη (που στον ήλιο είναι ότι καλύτερο...το ξέρω από το δικό μου lg με true ips..), το σώμα αλουμινίου και όλα τα λοιπά μόνο αμελητέα δεν είναι μπρος τον λίγο ταχύτερο επεξεργαστή του s3 και την διπλάσια+ τιμή του.

Ας έρθει με το καλό έστω και Ευρώπη να δούμε και κάποια αξιόλογα reviews και τότε ξαναμιλάμε με πιο πολλά και απτά συμπεράσματα.... ;)

με 80 ευρω ακομα αγοραζεις xperia s γιατι να μπλεχτεις με no name?
huawei κ zte δε βαζω στη τσεπη μου ξανα.. μετα απο 6 μηνες τ κιν δεν περνει update και 4 στα 10 ειναι προβληματικα
οτι δινεις περνεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #107 στις: Μάρτιος 17, 2013, 18:12:38 μμ »
 ;)

Το έκανα πρόσφατα και την βρήκα!
Αυτά είναι τα σωστά τηλέφωνα για επαγγελματίες, τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια, γκόμενες και χαριεντιστές!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μάρτιος 17, 2013, 18:15:53 μμ »
 ;)

Αυτά είναι τα σωστά τηλέφωνα για επαγγελματίες, τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια, γκόμενες και χαριεντιστές!
:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάρτιος 17, 2013, 18:42:59 μμ »
 ;)

Δυστυχώς όπως σε όλα έτσι και στα κινητά ο Έλληνας δέχθηκε την πληγή του υπερκαταναλωτισμού.
Όσες φορές είχα συνομιλήσει με παιδιά της ηλικίας μου από Γερμανία, μου είχανε θίξει από παλιά το πρόβλημα.
μιλάμε για εποχές που είχανε αρχίσει να βγένανε τα έγχρωμα κινητά, οι κάμερες κ.λ.π.
Πάνπλουτα παιδιά που οι γονείς τους κυκλοφορούνε με mercedes cls+++ είχανε κινητά των 30 ευρώ στην τσέπη τους.
Συνομιλούσα τακτικά με ένα παιδί από Γερμανία. 2 πράγματα δεν μπορούσε να καταλάβει ποτέ για τους Έλληνες της ηλικίας μου. Γιατί πηγαίνουμε φροντιστήριο και γιατί έχουμε πανάκριβα κινητά.

Στο μόνο που χρησιμεύουνε τα smartphones είναι να είσαι μοδάτος, να μην σε έχουνε στο περιθώριο οι φίλοι και οι γκόμενες και να χαζολογάς παίζοντας παιχνιδάκια. Όλα τα 15χρονα, 20χρονα γίνανε μεγαλοστελέχη και τους έγινε απαραίτητο το ίντερνετ. Κατά τα άλλα όλοι οι συμφοιτητές μου το μόνο που κάνουνε με αυτά είναι να παίζουνε angry birds. και υποτίθεται είμαι και σε σχολή με 18000+ μόρια. Υπάρχει υψηλό επίπεδο δλδ...
Να έχεις κινητό αξίας 200ευρώ, στην χειρότερη περίπτωση, για να κατεβάζεις εφαρμογούλες και να κάνεις εν κινήσει πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν πας σπίτι σου στον υπολογιστή σου. Σε λίγο οι επεγεργαστές των κινητών θα είναι πιο δυνατοί από αυτούς των υπολογιστών. Έλεος δλδ.

Καταντήσαμε αντί να βγαίνουμε έξω για να γνωρίσουμε το γκομενάκι, να την ρωτάμε αν έχει facebook για να την κάνουμε poke και ότι πρέπει να μας κάτσει οπωσδήποτε γιατί έχουμε κινητό-σπαθί-ξίφος-όπλο με οθόνη 5,5 ίντσες που έτσι και το βάλεις στην τσέπη του τζην και μπείς μετά να οδηγήσεις στο αμάξι..δεν μπορείς να λυγίσεις το πόδι σου.

Είμαι ο Θοδωρής, 22χρονών και μόλις τελείωσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2013, 18:53:51 μμ από ted »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #110 στις: Μάρτιος 17, 2013, 19:38:59 μμ »
 ;)

εγω πιστευω οτι για να εισαι επαγγελματιας πρεπει να εχεις μπλοκακι και να σημειώνεις. επισεις να μη χρησιμοποιεις email και internet γιατι ετσικαι αλιως  σου ειναι αχρηστο στο μπακαλικο που εχεις στο κολωκοτρονιτσι.
και προφανως προτιμω να ειμαι γκομενα παιδακι και χαριεντιστας, απο το να ειμαι ασχετος και να το παιζω χιπης

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #111 στις: Μάρτιος 17, 2013, 19:40:17 μμ »
 ;)

Δυστυχώς όπως σε όλα έτσι και στα κινητά ο Έλληνας δέχθηκε την πληγή του υπερκαταναλωτισμού.
Όσες φορές είχα συνομιλήσει με παιδιά της ηλικίας μου από Γερμανία, μου είχανε θίξει από παλιά το πρόβλημα.
μιλάμε για εποχές που είχανε αρχίσει να βγένανε τα έγχρωμα κινητά, οι κάμερες κ.λ.π.
Πάνπλουτα παιδιά που οι γονείς τους κυκλοφορούνε με mercedes cls+++ είχανε κινητά των 30 ευρώ στην τσέπη τους.
Συνομιλούσα τακτικά με ένα παιδί από Γερμανία. 2 πράγματα δεν μπορούσε να καταλάβει ποτέ για τους Έλληνες της ηλικίας μου. Γιατί πηγαίνουμε φροντιστήριο και γιατί έχουμε πανάκριβα κινητά.

Στο μόνο που χρησιμεύουνε τα smartphones είναι να είσαι μοδάτος, να μην σε έχουνε στο περιθώριο οι φίλοι και οι γκόμενες και να χαζολογάς παίζοντας παιχνιδάκια. Όλα τα 15χρονα, 20χρονα γίνανε μεγαλοστελέχη και τους έγινε απαραίτητο το ίντερνετ. Κατά τα άλλα όλοι οι συμφοιτητές μου το μόνο που κάνουνε με αυτά είναι να παίζουνε angry birds. και υποτίθεται είμαι και σε σχολή με 18000+ μόρια. Υπάρχει υψηλό επίπεδο δλδ...
Να έχεις κινητό αξίας 200ευρώ, στην χειρότερη περίπτωση, για να κατεβάζεις εφαρμογούλες και να κάνεις εν κινήσει πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν πας σπίτι σου στον υπολογιστή σου. Σε λίγο οι επεγεργαστές των κινητών θα είναι πιο δυνατοί από αυτούς των υπολογιστών. Έλεος δλδ.

Καταντήσαμε αντί να βγαίνουμε έξω για να γνωρίσουμε το γκομενάκι, να την ρωτάμε αν έχει facebook για να την κάνουμε poke και ότι πρέπει να μας κάτσει οπωσδήποτε γιατί έχουμε κινητό-σπαθί-ξίφος-όπλο με οθόνη 5,5 ίντσες που έτσι και το βάλεις στην τσέπη του τζην και μπείς μετά να οδηγήσεις στο αμάξι..δεν μπορείς να λυγίσεις το πόδι σου.

Είμαι ο Θοδωρής, 22χρονών και μόλις τελείωσα.
hipster
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μάρτιος 17, 2013, 20:29:24 μμ »
Από τότε που μπήκανε στην ζωή μας τα smartphone ξαφνικά γίνανε τρομερά απαραίτητα τα email και το ίντερνετ γενικότερα έτσι;
Τόσοι άνθρωποι άραγε τόσα χρόνια τί έκαναν; πώς διάβαζαν τα email; πώς επικοινωνούσανε εξ υποστάσεως; πώς χτίζονταν γέφυρες; εργοστάσια; γήπεδα ; πώς προχωρούσε ο κόσμος γενικότερα πριν το 2007 που πρωτοεμφανίστηκαν τα πρώτα smartphone από τις εταιρίες, βλέπε nokia N series, htc, iphone 1, κ.λ.π.

ΟΚ υπάρχουν κάποια-ελαχιστότατα επαγγέλματα στα οποία το να έχεις συνεχώς πρόσβαση στο internet βοηθάει. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας τα smartphone όχι μόνο δεν είναι απαραίτητα, αλλά κακό κάνουνε και το παραδέχονται οι περισσότεροι. Βγαίνουμε έξω παρέες να φάμε, πάμε σε μπαρ, πάμε σε κλαμπ και το μόνο που κάνουμε είναι να παίζουμε με το κινητό και να κάνουμε check in το πού είμαστε ή να τραβάμε φώτο για να δούνε όλοι το πού είμαστε. Μεταξύ μας δεν μιλάμε πλέον.

Φτάσαμε σε σημείο να βάλουμε ίντερνετ ακόμα και στις τηλεοράσεις ----> SMART TV.
Αυτό δεν είναι πρόοδος. Αλλά σηκώνει πολύ κουβέντα το θέμα..
Για δείτε λίγο αυτό το βιντεάκι. Σας αρέσει αυτή η ζωή;

Η τεχνολογία και η πρόοδος δεν είναι κακή. Αλλά με μέτρο.
ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ που λέγανε και οι πρόγονοί μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2013, 20:32:09 μμ από ted »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #113 στις: Μάρτιος 17, 2013, 23:00:54 μμ »
 ;)

εγω πιστευω οτι για να εισαι επαγγελματιας πρεπει να εχεις μπλοκακι και να σημειώνεις. επισεις να μη χρησιμοποιεις email και internet γιατι ετσικαι αλιως  σου ειναι αχρηστο στο μπακαλικο που εχεις στο κολωκοτρονιτσι.
και προφανως προτιμω να ειμαι γκομενα παιδακι και χαριεντιστας, απο το να ειμαι ασχετος και να το παιζω χιπης

τα παραπάνω syzo είναι συμπέρασμά μου μετά από συμβίωση με smartphones.
είμαι συνδρομητής στην cosmote από το 1997 και η χρήση που κάνω ξεπερνά τα 150-170 € τον μήνα.
internet κλπ ποτέ δεν χρειάστηκα στο κινητό μου για επαγγελματικούς λόγους παρά μόνο για να χαζολογήσω.
Όσα smartphones παράσαν από τα χέρια μου βγαλαν προβληματα, άσε δε που η οθονη αφης ειναι ακαταλληλη για "σκληροπυρηνικη" χρήση.
Πρωτόγονο Nokia λοιπόν κι εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Πραγματικό toolphone!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros_ch

• Sr. Member
  • Panerai PAM088
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάρτιος 17, 2013, 23:02:11 μμ »
Η τεχνολογια και τα κινητα ειναι και αυτα ενα χομπι. Οπως ειναι τα ρολογια οι
μινιατουρες κτλ.. Ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει και οτι τον εκφραζει. Αμα καποιος την βρισκει με ενα κινητο των 20€ το δεχομαι. Αμα καποιος αλλος με ενα τον 700€ παλι το δεχομαι.
Ανηκω στη δευτερη κατηγορια γιατι οπως μ' αρεσει να ψαχνω ενα ρολοι που γουσταρω και με εκφραζει και μου προσφερει τα χ-ψ πραγματα το ιδιο
κανω και με τα κινητα γιατι πολυ απλα EΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Οποτε μπορουμε να μην κρινουμε τους αλλους για κατι που εμεις βρισκουμε παραλογο. Εγω μπορει να θελω να κραταω κινητο 5 ιντσες και να εχω ιντερνετ παντου. Οποιος τα θεωρει υπερβολικα υπαρχουν εξαιρετικα ταχυδρομικα περιστερια και μπορει να κανει ανετα τη δουλεια του, να επιστρεψει στη φυση και στη παραδοση χωρις email κτλ και να αποκτησει ενα εξαιρετικο κατοικιδιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2013, 23:08:30 μμ από stavros_ch »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #115 στις: Μάρτιος 17, 2013, 23:04:56 μμ »
Η τεχνολογια και τα κινητα ειναι μερο

?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros_ch

• Sr. Member
  • Panerai PAM088
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάρτιος 17, 2013, 23:14:30 μμ »
Το διορθωσα Κωστα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #117 στις: Μάρτιος 17, 2013, 23:24:57 μμ »
καλα τα σμαρτ αλλα και τα απλα καλα.... ειχα σμαρτ το οποιο εσπασα πριν λιγο καιρο γιατι εκανε τα παντα εχτος απο το να μιλας!
πηρα ενα σαμσουγκ με 29.90 και ησύχασα.  μου λείπει το σμαρτ γιατι χρειάζομαι ιντερνετ σε μέρη που δεν εχει ουτε νερο να πιεις, αλλα πιο βασικο για μενα ειναι να εχω δύναμη στη μπαταρια και πολυ καλη ομιλια.
ιντερνετ εχει το σμαρτ. αλλά στα άλλα 2 ειναι πατάτα γιαχνί (ή μπλουμ). ο καιρος θα δείξει ποσο θα αντέξω χωρίς σμαρτ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μάρτιος 17, 2013, 23:40:18 μμ »
Ted,καθε γενεα θα λεει τα ιδια ,για καποια νεα τεχνολογια που θα μπει στη ζωη της.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #119 στις: Μάρτιος 17, 2013, 23:42:41 μμ »
καλα τα σμαρτ αλλα και τα απλα καλα.... ειχα σμαρτ το οποιο εσπασα πριν λιγο καιρο γιατι εκανε τα παντα εχτος απο το να μιλας!

Ακριβώς αυτό φίλε.
Προσωπικά αγοράζω τηλέφωνο γιατί θέλω ΤΗΛΕΦΩΝΟ και για να λέμε την αλήθεια τα smartphones είναι καλά σε όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions