πάρτε ένα nokia απλό να βρείτε την υγειά σας !

Το έκανα πρόσφατα και την βρήκα!
Αυτά είναι τα σωστά τηλέφωνα για επαγγελματίες, τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια, γκόμενες και χαριεντιστές!
Δυστυχώς όπως σε όλα έτσι και στα κινητά ο Έλληνας δέχθηκε την πληγή του υπερκαταναλωτισμού.
Όσες φορές είχα συνομιλήσει με παιδιά της ηλικίας μου από Γερμανία, μου είχανε θίξει από παλιά το πρόβλημα.
μιλάμε για εποχές που είχανε αρχίσει να βγένανε τα έγχρωμα κινητά, οι κάμερες κ.λ.π.
Πάνπλουτα παιδιά που οι γονείς τους κυκλοφορούνε με mercedes cls+++ είχανε κινητά των 30 ευρώ στην τσέπη τους.
Συνομιλούσα τακτικά με ένα παιδί από Γερμανία. 2 πράγματα δεν μπορούσε να καταλάβει ποτέ για τους Έλληνες της ηλικίας μου. Γιατί πηγαίνουμε φροντιστήριο και γιατί έχουμε πανάκριβα κινητά.
Στο μόνο που χρησιμεύουνε τα smartphones είναι να είσαι μοδάτος, να μην σε έχουνε στο περιθώριο οι φίλοι και οι γκόμενες και να χαζολογάς παίζοντας παιχνιδάκια. Όλα τα 15χρονα, 20χρονα γίνανε μεγαλοστελέχη και τους έγινε απαραίτητο το ίντερνετ. Κατά τα άλλα όλοι οι συμφοιτητές μου το μόνο που κάνουνε με αυτά είναι να παίζουνε angry birds. και υποτίθεται είμαι και σε σχολή με 18000+ μόρια. Υπάρχει υψηλό επίπεδο δλδ...
Να έχεις κινητό αξίας 200ευρώ, στην χειρότερη περίπτωση, για να κατεβάζεις εφαρμογούλες και να κάνεις εν κινήσει πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν πας σπίτι σου στον υπολογιστή σου. Σε λίγο οι επεγεργαστές των κινητών θα είναι πιο δυνατοί από αυτούς των υπολογιστών. Έλεος δλδ.
Καταντήσαμε αντί να βγαίνουμε έξω για να γνωρίσουμε το γκομενάκι, να την ρωτάμε αν έχει facebook για να την κάνουμε poke και ότι πρέπει να μας κάτσει οπωσδήποτε γιατί έχουμε κινητό-σπαθί-ξίφος-όπλο με οθόνη 5,5 ίντσες που έτσι και το βάλεις στην τσέπη του τζην και μπείς μετά να οδηγήσεις στο αμάξι..δεν μπορείς να λυγίσεις το πόδι σου.
Είμαι ο Θοδωρής, 22χρονών και μόλις τελείωσα.