Καλησπέρα σε όλους,
Καλώς σας βρήκα.
Από μικρός ένιωθα μια ιδιαίτερη έλξη για τα ρολόγια και κυρίως για τους χρονογράφους, ωστόσο αν και συλλέκτης διαφόρων αντικειμένων τα ρολόγια δεν είναι κάτι που μπήκα στην διαδικασία να συλλέξω ποτέ. Ίσως και να το έκανα ωστόσο αργότερα ήρθε και η κρίση η οποια εμένα τουλάχιστον με επηρέασε σε υπερβολικό βαθμό, οπότε και τα οικονομικά δεν το επέτρεπαν. To πιο ακριβό ρολόι που αγόρασα ποτέ ήταν το Velatura της Seico και πριν από αυτό ένα Citizen.
Κάποια στιγμή το 2015 νομίζω, έπεσε στα χερια μου ενας κατάλογος της Breitling, αυτό ήταν, το έβαλα τοτε στοχο ότι κάποια στιγμή θα πάρω ένα τέτοιο ρολοι.
Τελος πάντων, τα χρόνια πέρασαν, οικονομικά αρκετά καλυτέρα πλέον κλτ, οπότε άρχισα να ψάχνω σοβαρά το θέμα αγοράς ενός Breitling και κάπου εδώ αρχίσαν και οι προβληματισμοί.
Αγρικά να πω πως οι τιμες δεν έχουν σχέση εμ αυτές του 2015. Έχουν ξεφύγει αρκετά νομίζω, αλλα δεν είναι τόσο αυτό το θεμα.
Έψαξα να βρω reviews κτλ (ετσι βρήκα και το forum) και ήταν ειλικρινά αποκαρδιωτικά. Δεν περίμενα να δω τέτοια σχόλια για την συγκεκριμένη εταιρεία. (
https://www.trustpilot.com/review/www.breitling.com)
Οπότε ήθελα να ζητήσω τα φωτά σας και να ρωτήσω, αξίζει τον κόπο; Τα αξίζει τα λεφτά του; Αα το θέσω έτσι.
Απλά δεν θέλω να δώσω 6,7 χιλιάρικα και τελικά να απογοητευτώ.
Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως τις απόψεις σας.
Ευχαριστώ πολύ