Αποστολέας Θέμα: Breitling  (Αναγνώστηκε 451623 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Breitling
« Απάντηση #2400 στις: Ιούλιος 09, 2022, 17:05:45 μμ »

Επειδη οι τιμες αυξάνονται σε ολα τα ρολογια νομιζω πως καθε γκρουπ προσπαθει να καλυψει το κενο που αφηνει καποια αλλη εταιρια, δηλαδη το swatch group προσπαθει να ανεβασει την Ω και να καλυψει το κενο με την Breitling και το κενο που θα αφησει η Β να το καλυψει με τη Longines η καποια αλλη και παει λεγοντας. Οπως εκανε η Rolex με την Tudor. Ολες οι εταιριες κανουν το παιχνιδι τους με σκοπο το κερδος τους και εμεις καθομαστε και τρωγόμαστε.

Όπως ήδη είπε ο Παναγιώτης,η Breitling δεν ανήκει στο swatch group.Ουσιαστικά είναι ανεξάρτητη.
Η breitling ήταν απέναντι στην omega,το έχασε τα τελευταία χρόνια και με τη νέα ηγεσία ξανα τοποθετείται σε αυτό το επίπεδο.
Με το καιρό θα έρθει και ο inhouse 3ων δεικτών αλλά αυτό που προείχε ήταν να αλλαχτεί το παλιό με το νέο superocean για να αναβαθμιστεί ο κατάλογος και να φτάσει σιγά σιγά στην τελική του συνολικά αναβαθμισμένη  μορφή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2401 στις: Ιούλιος 09, 2022, 17:14:05 μμ »
Αν όντως βγάλει δική της αυτόματη,θα είναι καλο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2402 στις: Ιούλιος 09, 2022, 18:04:30 μμ »
Εχετε δικιο. Ειχα την εντυπωση οτι ανηκει στο swatch group.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2403 στις: Ιούλιος 09, 2022, 18:49:33 μμ »
Wasteg8 δεν έχεις άδικο αλλά είναι η μια όψη του νομίσματος..!
Η άλλη είναι ότι το νέο superocean είναι ένα πολύ πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό diver από το προηγούμενο..  πιο λεπτό, πιο ευκολοφόρετο με καταπληκτική κάσα και clasp..! Τώρα για τις in-house μηχανές της tudor..  ok..  εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το δικό μου αλλά γενικά υπάρχει γκρίνια..! Όσο για τα 500m δεν μου λένε πλέον τίποτα..  προτιμώ πιο λεπτή κάσα..!

Για το πώς φοριέται δεν μπορώ να πω κάτι, αλλά το dial του προηγούμενου είναι κλάσης ανώτερο στα μάτια μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2404 στις: Ιούλιος 09, 2022, 19:11:18 μμ »
Καμία έκπτωση σε προδιαγραφές δεν έκανε κι θα σου εξηγήσω τι εννοώ, ως προς τα “ανύπαρκτα” crown guards… για το μέγεθος της κάσας και της κορώνας, μια χαρά είναι. Μην ξεχνάς ότι η κορώνα στο νέο, είναι αισθητά μεγαλύτερη από ότι στο παλιό..😊
Ως προς την στεγανότητα, η μείωση έγινε για να μειωθεί το πάχος της κάσας, θα μου πεις τώρα και η Squale έχει στα 500m με πιο λεπτή κάσα από ότι το νέο SO, ναι σωστά, αλλά τι να τα κάνουμε τα 500??? Εδώ τα 50 μας είναι αρκετά, όπως εύστοχα είπες…
Και πάμε τώρα στην μεγάλη έκπτωση, που είναι ο μηχανισμός του. Φοράει sellita και όχι in house και ζητάει 4650… και λέω τώρα εγώ, μήπως αυτό το έκανε εσκεμμένα η εταιρία για να κρατήσει χαμηλά την τιμή, γιατί το μόνο εύκολο για εκείνη ήταν να κοτσάρει τον in-house που έχει και στο heritage και η τιμή να πάει κοντά 6000, σαν την Ω ένα πράγμα, που πολλοί την κράζουν για τις συνεχείς αυξήσεις που κάνει.. όποτε;;;
Θεωρώ ότι η εταιρία κάποια στιγμή θα βάλει τον πολυπόθητο in house αλλά και θα αυξήσει και την τιμή μετά, το μόνο σίγουρο! Όμως αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά και όχι από τα 3650 στα 5500-6000 με την μια.. :)
Για τέλος, ποιο το κακό με την sellita??? Το Hublot που δεν πήρα για χάρη του Reverso -αλλά θα το πάρω γιατί είναι το μεγάλο μου πάθος- έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε 7900 και φοράει sellita.
Και λέω τώρα εγώ.. Τι να την κάνω εγω την μηχανή και ας είναι και open back, όταν θα βλέπω αυτό το υπέροχο dial και ρολόι συνολικά (υποκειμενικό είναι αυτό) και θα λιώνω… :P ;D ;) ::)

Φίλε Παναγιώτη όταν ένα νεότερο μοντέλο έχει 200m μειωμένη υδατοστεγανότητα από το προηγούμενο, για τον οποιοδήποτε λόγο και αν γίνεται αυτό, είναι φάουλ. Ειδικά εφόσον δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό. Όπως είπες και άλλες εταιρίες έχουν λεπτό ρολόι στα 500 μέτρα και εφόσον δεν σε περιορίζει ούτε ο μηχανισμός σου, όπως πχ ο GMT του Tudor pro, σημαίνει ότι απλά δεν θες να ξοδέψεις κάτι παραπάνω σε r&d για να μην παραδώσεις αυτό που θα έπρεπε.

Για την καλιμπρα πάλι την γνώμη μου την είπα. Ότι και να λέτε η σελιτα είναι σελιτα και όχι ΕΤΑ. Αντιγραφή της ήταν και σίγουρα πολύ αξιόπιστη αλλά εγώ τόσα λεφτά για σελίτα δεν θα έδινα ούτε θα δώσω. Τότε να βγάλει και η Vacheron εκδόσεις με σελιτα για να γίνουν προσιτές στις πλατιές λαϊκές μάζες.

Αυτό που ακούω είναι ότι το έκανε για να κρατήσει χαμηλά την τιμή.
Μα ούτε αυτό δεν έκανε βρε παιδιά. 4600 το κοστολογησε. 650 ευρώ περισσότερα από το προηγούμενο. Μάλλον λόγω αυξημένου ρεύματος των μηχανών που γυαλίζουν. Να κρατούσε την ίδια τιμή να το δεχομουν ότι κάτι έριξε αλλά κάτι κατάφερε.

Και μην συγκρίνουμε τα Ω με αυτό το superocean (ή και το προηγούμενο) γιατί θα βάλουμε τα γέλια. Από όπου θες να το δούμε. Μηχανή, υλικά κλπ. Μερικά γυαλισματα και funky χρώματα δεν φτάνουν για να πας στις 6.000 ευρώ.

Άποψη μου ότι μόνο τα χρωματιστά θα πουλήσουν και ειδικά το τυρκουάζ που παραπέμπει σε Τίφανυ με την ελπίδα κάποια στιγμή να πουληθεί καλά αν δεν υπάρξει μεγάλη διαθεσιμότητα.

Τώρα που θα πάει τόσος κόσμος να φάει παγωτό αναμένω και την πρώτη αύξηση. Όχι μόνο χωνάκι  :D

Υ/Γ το ουμπλο να το πάρεις φίλε και στο εύχομαι γιατί το θες πολύ. Μην συγκρίνεις ουμπλο με Β ότι μηχανή και να φοράει το ουμπλο.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2405 στις: Ιούλιος 09, 2022, 19:56:47 μμ »

Φίλε Παναγιώτη όταν ένα νεότερο μοντέλο έχει 200m μειωμένη υδατοστεγανότητα από το προηγούμενο, για τον οποιοδήποτε λόγο και αν γίνεται αυτό, είναι φάουλ. Ειδικά εφόσον δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό. Όπως είπες και άλλες εταιρίες έχουν λεπτό ρολόι στα 500 μέτρα και εφόσον δεν σε περιορίζει ούτε ο μηχανισμός σου, όπως πχ ο GMT του Tudor pro, σημαίνει ότι απλά δεν θες να ξοδέψεις κάτι παραπάνω σε r&d για να μην παραδώσεις αυτό που θα έπρεπε.

Για την καλιμπρα πάλι την γνώμη μου την είπα. Ότι και να λέτε η σελιτα είναι σελιτα και όχι ΕΤΑ. Αντιγραφή της ήταν και σίγουρα πολύ αξιόπιστη αλλά εγώ τόσα λεφτά για σελίτα δεν θα έδινα ούτε θα δώσω. Τότε να βγάλει και η Vacheron εκδόσεις με σελιτα για να γίνουν προσιτές στις πλατιές λαϊκές μάζες.

Αυτό που ακούω είναι ότι το έκανε για να κρατήσει χαμηλά την τιμή.
Μα ούτε αυτό δεν έκανε βρε παιδιά. 4600 το κοστολογησε. 650 ευρώ περισσότερα από το προηγούμενο. Μάλλον λόγω αυξημένου ρεύματος των μηχανών που γυαλίζουν. Να κρατούσε την ίδια τιμή να το δεχομουν ότι κάτι έριξε αλλά κάτι κατάφερε.

Και μην συγκρίνουμε τα Ω με αυτό το superocean (ή και το προηγούμενο) γιατί θα βάλουμε τα γέλια. Από όπου θες να το δούμε. Μηχανή, υλικά κλπ. Μερικά γυαλισματα και funky χρώματα δεν φτάνουν για να πας στις 6.000 ευρώ.

Άποψη μου ότι μόνο τα χρωματιστά θα πουλήσουν και ειδικά το τυρκουάζ που παραπέμπει σε Τίφανυ με την ελπίδα κάποια στιγμή να πουληθεί καλά αν δεν υπάρξει μεγάλη διαθεσιμότητα.

Τώρα που θα πάει τόσος κόσμος να φάει παγωτό αναμένω και την πρώτη αύξηση. Όχι μόνο χωνάκι  :D

Υ/Γ το ουμπλο να το πάρεις φίλε και στο εύχομαι γιατί το θες πολύ. Μην συγκρίνεις ουμπλο με Β ότι μηχανή και να φοράει το ουμπλο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Το Hublot θα το πάρω και ας φόραγε και κινεζικό quartz μηχανισμό, μόνο και μόνο για να το χαζεύω… ;) ;D :D :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2406 στις: Ιούλιος 09, 2022, 20:01:13 μμ »
Για να γίνει πλήρης κατανοητό σε όλους ακόμα και 90μέτρα υδατοστεγανοτήτα 10 ΑΤΑ  (Atmospheres Absolut) είναι υπεραρκετή. Πριν φτάσεις στα 50m μπαίνεις σε φάση υποχρεωτικής στάσης για αποσυμπίεση, αν υπολογίσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του καταδυτικού τουρισμού έχει όριο και εκπαίδευση στα 30m (fun dive) καταλαβαίνετε πόσο άσκοπο είναι. Ακόμα και οι ασφαλιστικές δεν ασφαλίζουν κάτω από αυτό το όριο. Είναι αντίστοιχο της βαλβίδας ηλίου που έχουν τα ρολόγια αλλά στην ουσία δεν χρειάζεται... Το marketing καλά κρατεί.
friendly
0
funny
0
like
5
wow
1
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,geezerv,oikonikos,Argo982001,Beastaras,
Members reacted wow:
pugman,
The best is yet to come!

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2407 στις: Ιούλιος 09, 2022, 20:08:27 μμ »
Για να γίνει πλήρης κατανοητό σε όλους ακόμα και 90μέτρα υδατοστεγανοτήτα 10 ΑΤΑ  (Atmospheres Absolut) είναι υπεραρκετή. Πριν φτάσεις στα 50m μπαίνεις σε φάση υποχρεωτικής στάσης για αποσυμπίεση, αν υπολογίσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του καταδυτικού τουρισμού έχει όριο και εκπαίδευση στα 30m (fun dive) καταλαβαίνετε πόσο άσκοπο είναι. Ακόμα και οι ασφαλιστικές δεν ασφαλίζουν κάτω από αυτό το όριο. Είναι αντίστοιχο της βαλβίδας ηλίου που έχουν τα ρολόγια αλλά στην ουσία δεν χρειάζεται... Το marketing καλά κρατεί.
Πώς μας πετσόκοψες έτσι...?!!
 :D
friendly
0
funny
2
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Beastaras,pugman,
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2408 στις: Ιούλιος 09, 2022, 20:17:25 μμ »
Εσείς στα τεχνικά  κ.α. με τις απίστευτες γνώσιες που έχετε όλοι εδώ και εγώ είμαι ένας απλό μέλος του γλυκού νερού. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2409 στις: Ιούλιος 09, 2022, 21:34:17 μμ »

Σωστός για τα βάθη, αλλά, μια κατηγοριοποίηση 10 ΑΤΑ, δεν σημαίνει ότι πάμε 100 μέτρα, μια και είναι στατική.

Από την άλλη, αποσυμπίεση στα 50 μέτρα ? Ποιός πάει 50 μέτρα, εκτός εξειδικευμένων επαγγελματιών, με πλήρη υποστήριξη και υποδομή ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #2410 στις: Ιούλιος 09, 2022, 21:36:45 μμ »

Φίλε Παναγιώτη ..........

Βάλε παιδί μου δυο-τρείς φωτό την ρολογάρα σου να μαθαίνουν οι πλατιές λαϊκές μάζες.  ;)

Προσωπικά, έχω εμπειρία από πολλά και μερικά καλά ρολόγια.

Οταν είδα του @WasteG8 σε συνάντηση, ....έπαθα. Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2411 στις: Ιούλιος 09, 2022, 21:56:06 μμ »
Το θέμα δεν είναι το δικό μου Γιώργο. Ούτε λέω αυτά που λέω επειδή δεν έχω το καινούριο.

Είμαι όσο αντικειμενικός μπορώ σαν φίλος του ρολογιού και όχι σαν φανατικός της κάθε εταιρίας. Και το καλό θα πω και το στραβό.

Δεν προσπαθώ ούτε να πείσω ούτε να παρασύρω κάποιον για να ανεβάσω κανέναν στον οποίο ακουμπάω τα λεφτά μου. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2412 στις: Ιούλιος 09, 2022, 22:06:09 μμ »
Άστα αυτά ζηλιάρη...!
Επειδή δεν έχεις το καινούριο τα λες..
 :D   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2413 στις: Ιούλιος 09, 2022, 23:02:56 μμ »
Ναι φίλε άστα να πάνε. Ειδικότερα ζηλεύω τον δείκτη πλάκα πεζοδρομίου που ξέχασα να αναφέρω πριν.  :D

Ειλικρινά τώρα υπάρχει νηφάλιος άνθρωπος που σχεδίασε τέτοιο δείκτη? Μέχρι και την ώρα κρύβει αναλόγως που κάθεται.

Και ακόμα περισσότερο άνθρωπος που τον ενέκρινε?  :D

Κρίμα πάντως και ευτυχώς ταυτόχρονα που το έβγαλαν έτσι, μπας και δώσουμε ευκαιρία και σε καμία άλλη εταιρία.

Το black bay pro νομίζω δύσκολα θα μου την γλυτώσει.

Και κάτι ακόμα. Κυριλοdiver ρολόι η Β έχει το εκπληκτικό heritage που όντως το φοράς από θάλασσα μέχρι με κοστούμι και μάλιστα με την ινχαουζ σε τιμή 4800 αν δεν κάνω λάθος και πολύ πιο όμορφο (υποκειμενικό αυτό).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #2414 στις: Ιούλιος 09, 2022, 23:09:12 μμ »
Το θέμα δεν είναι το δικό μου Γιώργο. Ούτε λέω αυτά που λέω επειδή δεν έχω το καινούριο.

Είμαι όσο αντικειμενικός μπορώ σαν φίλος του ρολογιού και όχι σαν φανατικός της κάθε εταιρίας. Και το καλό θα πω και το στραβό.

Δεν προσπαθώ ούτε να πείσω ούτε να παρασύρω κάποιον για να ανεβάσω κανέναν στον οποίο ακουμπάω τα λεφτά μου.

Εννοειται ότι δεν λέμε για αυτό επειδή το έχεις, ούτε το λέμε για διαφήμιση.

Αναφέρθηκα σε εσένα, επείδη στο χέρι σου το πρωτοείδα, και δεν ξεχνιέται. Εκπληκτικό. Το φόραγα με χαρά, με το αόρατο τζάμι, και με κοστούμι και στην θάλασσα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.