Αποστολέας Θέμα: Breitling  (Αναγνώστηκε 451904 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Breitling
« Απάντηση #2220 στις: Απρίλιος 29, 2022, 17:41:32 μμ »
Οκ τοτε εγω δεν πρόσεξα καλα.Εκπτωσεις παιζουν στην Breitling?Να το χαιρεσαι, πραγματικα πανεμορφο.
Μέχρι πρόσφατα και μεγάλες . Στην Ελλάδα μπορεί ακόμα …Γενικά όμως επειδή έχουν ανεβάσει πολύ το branding και έχουν κάνει πολλές κινήσεις ελέγχου της αγοράς με μείωση των ad ,έμφαση στις μπουτίκ ,τεράστια αύξηση στις πωλήσεις τους κτλπ κτλπ οι εκπτώσεις όσο πάνε και μικραίνουν . Θεωρώ πως αν κάνουν ακόμα καλές  στην Ελλάδα είναι από κεκτημένη ταχύτητα βάση της εμπειρίας των προηγούμενων χρόνων. Πιστεύω πως θα κοπούν αυτά σιγά σιγά .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2221 στις: Απρίλιος 29, 2022, 17:51:40 μμ »
Μέχρι πρόσφατα και μεγάλες . Στην Ελλάδα μπορεί ακόμα …Γενικά όμως επειδή έχουν ανεβάσει πολύ το branding και έχουν κάνει πολλές κινήσεις ελέγχου της αγοράς με μείωση των ad ,έμφαση στις μπουτίκ ,τεράστια αύξηση στις πωλήσεις τους κτλπ κτλπ οι εκπτώσεις όσο πάνε και μικραίνουν . Θεωρώ πως αν κάνουν ακόμα καλές  στην Ελλάδα είναι από κεκτημένη ταχύτητα βάση της εμπειρίας των προηγούμενων χρόνων. Πιστεύω πως θα κοπούν αυτά σιγά σιγά .

Ενδιαφερον.Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #2222 στις: Απρίλιος 29, 2022, 18:01:00 μμ »
https://www.breitling.com/gr-en/watches/superocean-heritage/b20-automatic-42/AB2010121L1/

Απο τα πιο ομορφα ρολογια που εχω δει.Δυο αρνητικα εχει, που δεν φαινεται η μηχανη και που δεν στενεύει το μπρασελέ στο κούμπωμα του.Αληθεια απο μηχανισμό τι λεει;
Είχα το προηγούμενο, την προηγούμενη έκδοση δηλαδή, με το μπλε dial και το rubber band που στο έκοβαν για να φορεθει σωστά.

Πολύ ωραίο ρολόι, και ταίριαζε με πολλά λουριά.

Εκείνη η έκδοση είχε ΕΤΑ μηχανισμό, τώρα τούτο 'δω με την ανανέωση βλέπω έχει τον Β20 που έχει 70 ώρες αυτονομία και πρέπει να είναι in-house.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2223 στις: Απρίλιος 29, 2022, 18:08:21 μμ »
Είχα το προηγούμενο, την προηγούμενη έκδοση δηλαδή, με το μπλε dial και το rubber band που στο έκοβαν για να φορεθει σωστά.

Εκείνη η έκδοση είχε ΕΤΑ μηχανισμό, τώρα τούτο 'δω με την ανανέωση βλέπω έχει τον Β20 που έχει 70 ώρες αυτονομία και πρέπει να είναι in-house.

Είναι της Tudor αυτη η μηχανή. Είχαν ανταλλάξει μηχανες . Το είχα κι εγώ το προηγούμενο 46αρι με την eta . Το τωρινο είναι πολύ ανώτερο ρολόι . Η breitling τώρα αναπτύσσει in house 3ων δεικτών που θα είναι πιο λεπτή από τον b20 και γενικά από ότι μας είχαν πει πάνε για εξαιρετική μηχανή ,
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2224 στις: Απρίλιος 29, 2022, 18:11:38 μμ »
Είναι της Tudor αυτη η μηχανή. Είχαν ανταλλάξει μηχανες . Το είχα κι εγώ το προηγούμενο 46αρι με την eta . Το τωρινο είναι πολύ ανώτερο ρολόι . Η breitling τώρα αναπτύσσει in house 3ων δεικτών που θα είναι πιο λεπτή από τον b20 και γενικά από ότι μας είχαν πει πάνε για εξαιρετική μηχανή ,

Δηλαδη εχουν στα σκαριά ανανεωμένο μοντελο με μηχαναρα ετσι;Με οτι αυτο συνεπάγεται στην τιμη.Αυτο και αν ειναι ενδιαφερον…
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2225 στις: Απρίλιος 29, 2022, 18:14:21 μμ »

Το καουτσούκ λουρι της εταιρίας μου αρεσει και αυτο πολυ (ασχετο αλλα της omega δεν μου πολυαρεσει), το κανει πολυ σπορ το ρολοι αλλα του παει εξαιρετικά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2226 στις: Απρίλιος 29, 2022, 18:21:15 μμ »
Η καλύτερη στιγμή να τα βρει κανείς αυτά είναι 5-ετίας και βάλε, από κάποιον που δεν τα πολυθέλει.
Παίρνεις τότε ολόχρυσο ρολόι με ωραίο μηχανισμό, το πολύ στο 40-50% της αρχικής τους τιμής.
Η μέχρι τώρα εμπειρία λέει αυτό που είπες Κωνσταντίνε αλλά όπως είπα και πριν κρατάω τις επιφυλάξεις μου για μελλοντικά γιατί κάνουν καλή δουλειά στη breitling και δε ξέρω κατά πόσο ,πλέον,θα βρίσκονται τέτοια κομμάτια σε 5 χρόνια στη μισή τιμή . Μέχρι τώρα πάντως ακριβώς όπως τα λες ειναι .
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2227 στις: Απρίλιος 29, 2022, 18:22:00 μμ »
Δηλαδη εχουν στα σκαριά ανανεωμένο μοντελο με μηχαναρα ετσι;Με οτι αυτο συνεπάγεται στην τιμη.Αυτο και αν ειναι ενδιαφερον…
Η μηχανή δεν είναι ακόμα έτοιμη και από όσο ξέρω θα αργήσει σχετικά .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2228 στις: Απρίλιος 29, 2022, 18:30:11 μμ »
Η μηχανή δεν είναι ακόμα έτοιμη και από όσο ξέρω θα αργήσει σχετικά .

Ετσι και αλλιως δεν θα παω ταμειο συντομα αλλα ειναι μελλοντικός μου στοχος το ρολοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος BabisStinson

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2229 στις: Απρίλιος 30, 2022, 19:04:14 μμ »
Είδα σήμερα τα νέα Navitimer. Εντάξει είναι καταπληκτικά και στο απαίδευτο μάτι μόνο το logo έχει αλλάξει. Πρέπει να ξέρεις αρκετά καλά το ρολόι για να καταλάβεις τι άλλαξε, εγώ δεν είδα κανέναν χαρακτήρα να έχει αλλοιωθεί.
Ρολόι έπος.

Για μένα το πιο ωραίο ήταν το 46αρι μαύρο με λευκά subdials. Με λουρί. https://www.breitling.com/gr-en/watches/navitimer/b01-chronograph-46/AB0137211B1/
Ενδιαφέρον και το πράσινο, ωραίο το γαλάζιο 46αρι. Μου άρεσε και ο μηχανισμός. Ήδη εν τω μεταξύ μου πετάει διαφημίσεις στο Instagram..
Για έκπτωση δεν ρώτησα, δεν πρόκειται να αγοράσω σύντομα οπότε δεν είχε νόημα.

Πιστεύω αν κάποιος θέλει μια μικρή συλλογή με 3 ρολόγια με το Navitimer, ένα diver (πχ Seamaster) κι ένα dress ή ένα Marine είναι πλήρης.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2230 στις: Απρίλιος 30, 2022, 20:30:48 μμ »
Είδα σήμερα τα νέα Navitimer. Εντάξει είναι καταπληκτικά και στο απαίδευτο μάτι μόνο το logo έχει αλλάξει. Πρέπει να ξέρεις αρκετά καλά το ρολόι για να καταλάβεις τι άλλαξε, εγώ δεν είδα κανέναν χαρακτήρα να έχει αλλοιωθεί.
Ρολόι έπος.

Καλά εννοείται κανένας χαρακτήρας δεν έχει αλλοιωθεί ,Ίσα ίσα που αυτά είναι πολύ πιο 806 αίσθηση . Και ναι,αν δεν είσαι πολύ γνωστής των λεπτομερειών του ρολογιού δε θα πιάσεις αμέσως τις διάφορες ,αλλά σίγουρα θα πιάσεις πως το ρολόι φαίνεται πολύ πιο όμορφο .Και χωρίς να μπορέσεις να εντοπίσεις γιατί ,σίγουρα το ρολόι θα σου βγάλει κάτι πολύ πιο όμορφο .
https://www.instagram.com/p/Cc7DT6-Ka6K/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2231 στις: Μάιος 01, 2022, 12:01:44 μμ »
8250 από 7900

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #2232 στις: Μάιος 01, 2022, 12:37:29 μμ »
Με την ιδιαίτερα περίεργη κατάσταση της παγκόσμιας αγοράς τα 2-3 τελευταία χρόνια που περιλαμβάνει τον παροξυσμό για Rolex, η Ωμέγα όπως και η Breitling βρήκαν την ιδανική ευκαιρία να αρχίσουν πιό συχνές αυξήσεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2233 στις: Μάιος 01, 2022, 13:05:46 μμ »
Με την ιδιαίτερα περίεργη κατάσταση της παγκόσμιας αγοράς τα 2-3 τελευταία χρόνια που περιλαμβάνει τον παροξυσμό για Rolex, η Ωμέγα όπως και η Breitling βρήκαν την ιδανική ευκαιρία να αρχίσουν πιό συχνές αυξήσεις...
Ισχυει Κωνστσντινε οτι η έλλειψη rolex έχει οδηγήσει πολλούς να ψάχνουν και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια αλλά για τη breitling συγκεκριμένα οι αυξήσεις των τιμών είναι αποτέλεσμα πολύ σοβαρής δουλειάς που ξεκίνησε από το 17 όταν άλλαξε χέρια . Και το θέμα στη breitling δεν είναι μόνο ότι αυξάνονται οι τιμές αλλά και ότι καταργούνται τα οικονομικά μοντέλα. Πχ νέο navitimer ,Πλέον μόνο με b01 .Εκεί που μπορούσε κάποιος να πάρει navi με 7750 στα 5κ ,κομμένο πλέον . Και έχουν δει από τις πωλήσεις τους πως τους παίρνει απόλυτα να το κάνουν .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος BabisStinson

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2234 στις: Μάιος 01, 2022, 22:01:41 μμ »
Είχα σχετική συζήτηση με φίλο που έχει Avenger και είναι φαν γενικά της εταιρείας. Του είπα για το νέο Navitimer και μου λέει χτύπα το στα 5Κ δύσκολα καλύτερο ρολόι. Του λέω ποια 5, 8.5Κ αρχική έχει. Όχι ρε μου λέει, 5Κ έχει. Δεν είχε δει ότι κόπηκαν τα πιο οικονομικά μοντέλα της σειράς..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions