Αποστολέας Θέμα: Breitling  (Αναγνώστηκε 452158 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Breitling
« Απάντηση #2205 στις: Απρίλιος 26, 2022, 18:29:39 μμ »
Αυτό με τη ψεύτικη πατινα το έχεις ξαναγράψει και σου είχα απαντήσει.Μάλλον δε θα είχες προσέξει την απάντηση μου για να το ξαναλές.. Λοιπόν,ΔΕΝ είναι ψεύτικη πατίνα Το ρολόι είναι όσο το δυνατόν πιο 1:1 γίνεται ( με εξαιρέσεις του τύπου Geneva στο dial λόγω πνευματικών δικαιωμάτων πχ ) με το ρολόι όπως έβγαινε από το εργοστάσιο .ΑΥΤΟ ακριβώς το χρωμα είχε η λουμινόβα τότε από το εργοστάσιο . Και δε το λέω έτσι…ξέρω τι λέω. Άρα κανένα έγκλημα …ακριβώς το αντίθετο για ένα ρολόι 1:1 re edition !
Το dna του ρολογιού είναι 100% εκεί. Οι λιγότερες πληροφορίες είναι η μη αναγραφή της ταχυμετρικης κάτω από το slide rule . Κι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντάμε  …ούτε το πρώτο cosmonaute του 62 την είχε ούτε τα narrow bezel του 63 . Και αρκετά σύγχρονα της Σνέιντερ αποχής δε τα είχαν .
Έχουν πάρει κυριολεκτικά τα καλύτερα στοιχεία από όλα τα navitimer και έφτιαξαν το καλύτερο ever. 100% το dna του navitimer είναι στο νέο…Το βλέπεις από χιλιόμετρο και δε το μπερδεύεις με κανένα. 
Και πολύ σωστά κάνανε που σε όλα υπάρχει κοντραστ στο χρωμα των subdials με το dial.Επίσης breitling dna.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
harolagoha,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2206 στις: Απρίλιος 26, 2022, 19:13:33 μμ »
Αυτό με τη ψεύτικη πατινα το έχεις ξαναγράψει και σου είχα απαντήσει.Μάλλον δε θα είχες προσέξει την απάντηση μου για να το ξαναλές.. Λοιπόν,ΔΕΝ είναι ψεύτικη πατίνα Το ρολόι είναι όσο το δυνατόν πιο 1:1 γίνεται ( με εξαιρέσεις του τύπου Geneva στο dial λόγω πνευματικών δικαιωμάτων πχ ) με το ρολόι όπως έβγαινε από το εργοστάσιο .ΑΥΤΟ ακριβώς το χρωμα είχε η λουμινόβα τότε από το εργοστάσιο . Και δε το λέω έτσι…ξέρω τι λέω. Άρα κανένα έγκλημα …ακριβώς το αντίθετο για ένα ρολόι 1:1 re edition !
Το dna του ρολογιού είναι 100% εκεί. Οι λιγότερες πληροφορίες είναι η μη αναγραφή της ταχυμετρικης κάτω από το slide rule . Κι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντάμε  …ούτε το πρώτο cosmonaute του 62 την είχε ούτε τα narrow bezel του 63 . Και αρκετά σύγχρονα της Σνέιντερ αποχής δε τα είχαν .
Έχουν πάρει κυριολεκτικά τα καλύτερα στοιχεία από όλα τα navitimer και έφτιαξαν το καλύτερο ever. 100% το dna του navitimer είναι στο νέο…Το βλέπεις από χιλιόμετρο και δε το μπερδεύεις με κανένα. 
Και πολύ σωστά κάνανε που σε όλα υπάρχει κοντραστ στο χρωμα των subdials με το dial.Επίσης breitling dna.

Δεν θυμάμαι την απάντηση που μου είχες δώσει για την "ψεύτικη" πατίνα. Πάω πάσο.
Και στα υπόλοιπα δεν θα επιμείνω…αλλά θα παραμείνω, τουλάχιστον προς το παρόν, λάτρης κάποιων προηγούμενων εκδόσεων που μου αρέσουν περισσότερο από τις νέες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2207 στις: Απρίλιος 26, 2022, 19:15:38 μμ »
Αφού στο εξήγησε ο άνθρωπος  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2208 στις: Απρίλιος 26, 2022, 22:21:26 μμ »
Δεν θυμάμαι την απάντηση που μου είχες δώσει για την "ψεύτικη" πατίνα. Πάω πάσο.
Και στα υπόλοιπα δεν θα επιμείνω…αλλά θα παραμείνω, τουλάχιστον προς το παρόν, λάτρης κάποιων προηγούμενων εκδόσεων που μου αρέσουν περισσότερο από τις νέες.
Στο αισθητικό κομμάτι και στις προτιμήσεις του καθενός από εμάς δεν σηκώνει κανένας αντίλογος.Πχ αν σου αρέσουν τα πιο busy dial στα navi και τα ίδιο χρώμα dial-subdial τότε απολύτως λογικό να σου αρέσουν πιο πολύ μοντέλα όπως τα 806 μέχρι το 62 ή εκδόσεις όπως αυτή που πήρες πχ.Εγώ από την άλλη η εικόνα που έχω για navitimer είναι αυτή με το reverse panda dial από το 63 και μετά και όσο για το busy dial αν και ανέκαθεν μου άρεσε  και δεν ενστερνιζόμουν ούτε στο ελάχιστο τις απόψεις περί πολυφορτωμενων ως αρνητικό οφείλω να ομολογήσω πως η μόνη διαχρονικά αρνητική κριτική (δικαιολογημένη ή όχι ) που είχαν τα navitimer ήταν η χαμηλή υδατοστεγανοτητα και το φορτωμένο dial .Για το πρώτο δυστυχώς δε γίνεται να κάνουν κάτι χωρίς να χαλάσουν αισθητικά το ρολόι (και πρέπει να το επικοινωνήσουν αυτό γιατί πολλοί δεν κατανοούν πως είναι κατασκευασμένο ένα navitimer ) αλλά το δεύτερο πλέον το τελειοποίησαν  χωρίς να αλλοιώσουν ούτε στο ελαχιστο τον χαρακτήρα του ρολογιού .
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
harolagoha,
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2209 στις: Απρίλιος 26, 2022, 22:35:44 μμ »
Τώρα τι μου λέτε εσείς για προτιμήσεις κτλ...
Εγω βλέπω το αυτο το νέο πράσινο dial και το θέλω σα τρελός...θα το κυνηγήσω στο μέλλον από το chrono24

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2210 στις: Απρίλιος 26, 2022, 22:38:48 μμ »
Πολύ ωραίο το πρασινάκι...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2211 στις: Απρίλιος 26, 2022, 22:45:29 μμ »
Τώρα τι μου λέτε εσείς για προτιμήσεις κτλ...
Εγω βλέπω το αυτο το νέο πράσινο dial και το θέλω σα τρελός...θα το κυνηγήσω στο μέλλον από το chrono24

Ποιο από όλα λες ; Γιατί έχει 3 διαφορετικά πράσινα .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2212 στις: Απρίλιος 26, 2022, 23:12:59 μμ »
Ποιο από όλα λες ; Γιατί έχει 3 διαφορετικά πράσινα .
Το νέο το ανοιχτόχρωμο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2213 στις: Απρίλιος 26, 2022, 23:13:13 μμ »
Που λαχανιζει

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2214 στις: Απρίλιος 29, 2022, 14:46:19 μμ »
Άντε γεια ζευγάρι ! Και σε ατσάλι δε θα με χάλαγε καθολου .

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Gnl1977,harolagoha,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #2215 στις: Απρίλιος 29, 2022, 16:12:32 μμ »
Η καλύτερη στιγμή να τα βρει κανείς αυτά είναι 5-ετίας και βάλε, από κάποιον που δεν τα πολυθέλει.
Παίρνεις τότε ολόχρυσο ρολόι με ωραίο μηχανισμό, το πολύ στο 40-50% της αρχικής τους τιμής.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2216 στις: Απρίλιος 29, 2022, 16:33:22 μμ »
Και από πρώτη του μηνός αύξηση ,άκουσα 7% , σε όλο ( με επιφύλαξη ) τον κατάλογο της breitling .
Υγ: Στα νέα navitimer δε θα αλλάξει η τιμή.Αυτά παρουσιάστηκαν ήδη με τις αναθεωρημένες τιμές .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2217 στις: Απρίλιος 29, 2022, 17:20:43 μμ »
https://www.breitling.com/gr-en/watches/superocean-heritage/b20-automatic-42/AB2010121L1/

Απο τα πιο ομορφα ρολογια που εχω δει.Δυο αρνητικα εχει, που δεν φαινεται η μηχανη και που δεν στενεύει το μπρασελέ στο κούμπωμα του.Αληθεια απο μηχανισμό τι λεει;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2218 στις: Απρίλιος 29, 2022, 17:31:14 μμ »
https://www.breitling.com/gr-en/watches/superocean-heritage/b20-automatic-42/AB2010121L1/

Απο τα πιο ομορφα ρολογια που εχω δει.Δυο αρνητικα εχει, που δεν φαινεται η μηχανη και που δεν στενεύει το μπρασελέ στο κούμπωμα του.Αληθεια απο μηχανισμό τι λεει;
Πως δε στενεύει ; Το ατσάλινο μπρασελέ είναι 22-18 .(22mm στα lugs και 18mm στο κούμπωμα)
Εξαιρετικό ρολόι από κάθε άποψη . Το έχω σε μαύρο και μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω . Μηχανή πολύ καλή ,της Tudor ,με εξαιρετική χρονομετρια και 70 ώρες pr .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2219 στις: Απρίλιος 29, 2022, 17:36:28 μμ »
Πως δε στενεύει ; Το ατσάλινο μπρασελέ είναι 22-18 .(22mm στα lugs και 18mm στο κούμπωμα)
Εξαιρετικό ρολόι από κάθε άποψη . Το έχω σε μαύρο και μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω . Μηχανή πολύ καλή ,της Tudor ,με εξαιρετική χρονομετρια και 70 ώρες pr .

Οκ τοτε εγω δεν πρόσεξα καλα.Εκπτωσεις παιζουν στην Breitling?Να το χαιρεσαι, πραγματικα πανεμορφο.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,