Θα συμφωνήσω για τα Rolex. Αν και εμένα προσωπικά μ'αρέσει το DJ2 steel & gold με γκρί καντράν και πράσινους λατινικούς.

Η άποψη η δική μου για την Rolex: Κορυφαία, τόπ εταιρεία. Ότι κατασκευάζει ξέρει να το κατασκευάζει καλά + ότι κρατάει η αξία του ρολογιού. Την βάζω μισό κλίκ πιο πάνω απο την Breitling. Και οι 2 εταιρείες είναι στην ίδια κατηγορία.

Επίσης αυτό που πιστεύω πως είναι παρεξηγημένο, είναι ότι λένε: Ααα, η B χρησιμοποιεί ΕΤΑ και Valljoux μωρέ, σιγά ( για πριν τον Β01 αναφέρομαι ). Οι ΕΤΑ και οι Valljoux΄, θεωρούνται απο τις καλύτερες βάσεις μηχανών για τροποποίηση. Έπειτα η τροποποίηση και η επίδοση της κάθε ΕΤΑ και Valljoux, διαφέρει απο εταιρεία σε εταιρεία. Είναι σα να λέμε: McLaren Mercedes και Force India Mercedes. Στην παρούσα περίπτωση η βάση είναι η μηχανή Mercedes, αλλά η τροποποίηση είναι εντελώς διαφορετική. Ποιά είναι καλύτερη? Μακράν η McLaren.

Τέλος, κάπου είχα διαβάσει ( αν δε κάνω λάθος στην ιστοσελίδα της Ulysse Nardin ), ότι η ΕΤΑ 2892 είναι αν όχι η καλύτερη, απο τις καλύτερες βάσεις για τροποποίηση. Και η UN απ'όσο ξέρω, έχει κάνει θαύματα στο watchmaking.