Αποστολέας Θέμα: Breitling  (Αναγνώστηκε 451652 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Breitling
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 26, 2011, 15:32:31 μμ »
 ;)

venus 168
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 07, 2011, 02:32:25 πμ »

Calibre is: VALJOUX 90.

The case measurement is: 35.00 mm ( without the crown) x 45.00mm.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Jr. Member
  • *
  • B01: The mechanical chronograph has a new name!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 01:39:21 πμ »
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο φόρουμ και ήθελα να πώ 2 πραγματάκια για τον B01. Λοιπόν:

Το δικό μου B01 πήγε 2 φορές για movement overhaul στην Breitling στο La Chaux De Fonds, λόγω προβλήματος στο χρονογράφο. Το πρόβλημα ήταν: Όταν ο χρονογράφος ήταν σε λειτουργία, ο δείκτης των λεπτών κόλλαγε στο 20ο λεπτό. Δηλαδή μπορεί ο χρονογράφος να δούλευε για 30 λεπτά αλλα ο δείκτης του subdial των λεπτών, έδειχνε 20. Πήγε Ελβετιά, γύρισε και όλα ήταν μια χαρά.

Μετά απο 3 μήνες, παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα πάλι, αλλά σε χειρότερη μορφή. Ο δείκτης του subdial των λεπτών αυτή τη φορά, πήγαινε να γυρίσει ( να κάνει jump ), αλλα κόλλαγε ακόμα και στο 1ο λεπτό της λειτουργίας του. Ξαναπήγε Ελβετία και γύρισε πάλι καινούργιο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Λόγω του ότι ήμουν δυσαρεστημένος όσο δε πάει, είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο των τεχνικών της Breitling και της Audemars Piguet στην Ελλάδα. Μου είπε το εξής: " Κάθε τι καινούργιο μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα. Απο την εταιρεία χαμηλής ποιότητας, μέχρι και την καλύτερη εταιρεία". Άρχισα κι εγώ μετά: "Μααα, τόσα λεφτά, 6.000 ευρώ ρολόι και μάλιστα Breitling και μετά απο 2 overhaul να παρουσιάζει πρόβλημα, δε γίνεται". Και μου είπε πως ακόμα και ρολόγια Audemars Piguet, που AP σημαίνει εταιρεία Master Watchmaking με ειδικότητα στα grande complication ρολόγια, έχουν σταλεί στην Ελβετία για Overhaul. Και μάλιστα μου ανέφερε και έναν νέο μηχανισμό της AP που έχει προβλήματα στη μηχανή. Και μη ξεχνάμε ότι τα AP δεν είναι ρολόγια του πεντοχίλιαρου, αλλα του δεκαχίλιαρου και άνω.

Εγώ προσωπικά είμαι κατα της άποψης του: Ας περιμένουμε λίγο να στρώσει η μηχανή, αχ είναι νωρίς ακόμα.....! Η μηχανή μπορεί να στρώσει σε 2 χρόνια, μπορεί σε 6 και μπορεί σε 10 ανάλογα με την εταιρεία. Ας μη ξεχνάμε ότι η 3313 της Ω, μέχρι και σήμερα παρουσιάζει προβλήματα και μάλιστα όχι μόνο στο χρονογράφο, αλλα σε όλη τη λειτουργία του ρολογιού. Δε μπορώ, ούτε να ακυρώσω την Ω, ούτε να περιμένω να γεράσω για να πάρω την 3313.

Εν κατακλείδι: Το ότι ήμουν μια περίπτωση στις 10, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να επηρεαστεί κάποιος απο το δικό μου πρόβλημα. Η Caliber B01 είναι μια κορυφαία, καταπληκτική μηχανή χρονογράφος, με εξαιρετικά μεγάλη αντοχή, φοβερή τεχνολογία και απίστευτη χρονομετρία και value for money. Τέτοια μηχανή, μιας τέτοιας εταιρείας και με 6.000 ευρώ, απλά δεν υπάρχει! ;D ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 25, 2011, 01:55:23 πμ από K_O_S_T_A_S »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Breitling Chronomat Evolution
"     "      "     "       "      B01
Omega Seamaster Planet Ocean
Rolex Datejust Rolesor 36mm Ref. 116231

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 02:07:28 πμ »
Ολα καλα λοιπον!!!!Καλοριζικο και παλι!!!! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 02:11:57 πμ »
Ολα καλα λοιπον!!!!Καλοριζικο και παλι!!!! ;)
Να σαι καλά! :) ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 11:40:29 πμ »
Καλορίζικο κ καλοφόρετο!
Διαφωνώ λιγάκι με τη λογική σου, 6000 χιλιάρικα δε χαρίζω σε κανέναν, ή μου αλλάζει το ρολόι ή ξεκινώ πόλεμο...
Κ την άλλη φορά, που απεύχομαι να υπάρχει, πάνε πες του ότι μπακάλης είναι ή υπεύθυνος τεχνικός; είναι δυνατόν να σου απαντάει με το επιχείρημα ότι κ τα A.P χαλάνε κ όλα χαλάνε;; Πάνε κόψε το λαιμό σου ρε μεγάλε, δε με απασχολεί άμα χαλάνε, έσκασα 6000 κ θέλω να δουλεύει ρολόι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 13:24:12 μμ »
Καλορίζικο κ καλοφόρετο!
Διαφωνώ λιγάκι με τη λογική σου, 6000 χιλιάρικα δε χαρίζω σε κανέναν, ή μου αλλάζει το ρολόι ή ξεκινώ πόλεμο...
Κ την άλλη φορά, που απεύχομαι να υπάρχει, πάνε πες του ότι μπακάλης είναι ή υπεύθυνος τεχνικός; είναι δυνατόν να σου απαντάει με το επιχείρημα ότι κ τα A.P χαλάνε κ όλα χαλάνε;; Πάνε κόψε το λαιμό σου ρε μεγάλε, δε με απασχολεί άμα χαλάνε, έσκασα 6000 κ θέλω να δουλεύει ρολόι!
Σ'αυτο έχεις ένα δίκιο και μάλιστα μη νομίζεις ότι τους άφησα έτσι. Ειδικά την 2η φορά, εκανα μεγάλη φασαρία. Όπως τους είχα πει επίσης: Δεν έχω καμία όρεξη να γίνω το πειραματοζωο του B01. Αν θέλετε μπορείτε να κρατήσετε το ελλατωματικο μοντέλο μου, να κάνετε τα σεμινάριά σας.

Αλλα δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα. Τουλάχιστον εώς τώρα δουλεύει μια χαρά, αλλα την ήττα που έφαγα με τα Overhaul, δε θα τη ξεχάσω ποτε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 13:34:28 μμ »
τους είπες ότι είσαι ενεργό μέλος σε διάφορα φόρουμς ελληνικά-ξένα κ ότι θα τους κάνεις ρόμπα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 13:45:53 μμ »
Οποιος αγοραζει καινουριο χρονογραφο μεσα στα πρωτα 2-3 χρονια παραγωγης του ξερει οτι ρισκαρει λιγο ή πολυ με διαφορα προβληματα ''νεοτητας''.Οι χρονογραφοι ειναι η δυσκολοτερη πολυπλοκοτητα(εκτος του repeater ισως)

Παρ'ολ'αυτα ο Β01 ηρθε για να μεινει,οποτε σταδιακα τα διαφορα θεματα θα λυνονται και θα ειναι ο χρονογραφος που θα στηριζονται σχεδον ολα τα Β στο προσεχες μελλον.Οι προδιαγραφες του ειναι οντως πολυ καλες.Προσωπικα δε βιαζομαι,θα τον αφησω να ''ωριμασε''ι και καποια στιγμη....

@Κωστα ελπιζω να μην εχεις ξανα προβλημα,καλοφορετο λοιπον.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 13:54:42 μμ »
τους είπες ότι είσαι ενεργό μέλος σε διάφορα φόρουμς ελληνικά-ξένα κ ότι θα τους κάνεις ρόμπα;
Τους το είπα αλλα ούτε που συγκινήθηκαν. Και καλα ότι η πολιτική της B δεν επιτρέπει αλλαγή ρολογιού. Είμαι σίγουρος ότι το θέμα δεν είναι η Breitling. Το θέμα είναι ο εισαγωγέας των B στην Ελλάδα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 13:55:30 μμ »
Οποιος αγοραζει καινουριο χρονογραφο μεσα στα πρωτα 2-3 χρονια παραγωγης του ξερει οτι ρισκαρει λιγο ή πολυ με διαφορα προβληματα ''νεοτητας''.Οι χρονογραφοι ειναι η δυσκολοτερη πολυπλοκοτητα(εκτος του repeater ισως)

Παρ'ολ'αυτα ο Β01 ηρθε για να μεινει,οποτε σταδιακα τα διαφορα θεματα θα λυνονται και θα ειναι ο χρονογραφος που θα στηριζονται σχεδον ολα τα Β στο προσεχες μελλον.Οι προδιαγραφες του ειναι οντως πολυ καλες.Προσωπικα δε βιαζομαι,θα τον αφησω να ''ωριμασε''ι και καποια στιγμη....

@Κωστα ελπιζω να μην εχεις ξανα προβλημα,καλοφορετο λοιπον.
Σ'ευχαριστω πολυ φίλε eisenberg, να σαι καλά. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 13:56:32 μμ »
Τους το είπα αλλα ούτε που συγκινήθηκαν. Και καλα ότι η πολιτική της B δεν επιτρέπει αλλαγή ρολογιού. Είμαι σίγουρος ότι το θέμα δεν είναι η Breitling. Το θέμα είναι ο εισαγωγέας των B στην Ελλάδα.

Εστειλες μαιλ στην Breitling και στο ειπαν?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 14:17:40 μμ »
Φίλε καλοφορετο και ελπίζω να μην σου ξαναβγαλει ποτε πρόβλημα!
Προσωπικά μετα την δεύτερη φορα θα το είχα σπάσει και δεν θα ξαναγοραζα ποτε Breitling.
Είναι αστείο να βγάζεις κάτι και να χρησιμοποιείς τους πελάτες σαν πειραματόζωα! Βγάλτο όταν είσαι έτοιμος σαν εταιρεία. Τι παει να πει και τα AP βγάζουν θέματα!
Μου φαίνεται καλα λέει ο George. Όλοι ρολεξ!!!!!!!!  Χα χα χα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 14:21:55 μμ »
Μου φαίνεται καλα λέει ο George. Όλοι ρολεξ!!!!!!!!  Χα χα χα!

Οχι,οχι Elio,ασε τα Ρολεξ! :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 25, 2011, 14:24:00 μμ »
Απο Breitling μόνο vintage Navitimer πάντως! Τίποτα άλλο....
Όχι δεν τα αφήνω τα ρολεξ! Χα χα χα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.