Αποστολέας Θέμα: Doxa vs Tuna  (Αναγνώστηκε 14761 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
Απ: Doxa vs Tuna
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 17:18:44 μμ »
Ενας καλος ρολογάς μπορει να εγγυηθεί αλλαγή μπαταρίας στο tuna ή πρεπει να παει ιαπωνία?

??!!!

Το εχω διαβάσει ειναι λιγο μπελάς η αλλαγή.

Δηλαδή;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 17:20:15 μμ »
Νικόλα πάρε και τα 2!
Ευχαριστώ! Πώς και δεν το σκέφτηκα?  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 17:30:04 μμ »
Tuna, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι αμερόληπτος, άλλωστεούτε εμφανισιακά δε με συναρπάζει (χωρίς να μου είναι αδιάφορο)

Άσχετα με το βέρσους, αλλά σχετικά με τα Doxa, σέβομαι την ιστορία της παλαιάς Doxa και έχω ασχοληθεί λόγω της αδυναμίας μου στα καταδυτικά,  όμως ακόμα και αν μου άρεσε το σχέδιο δύσκολα θα έδινα τόσα χρήματα σε μια αναβιωμένη εταιρία που έχει ιστορικό προβλημάτων όπως κακοβαμμένους δείκτες, στραβοχυμένο λουμ, δείκτες  GMT που βρίσκουν στα λουμ μάρκερς, ορθογραφικά λάθη σε καντράν και caseback (CaRRibbean, PatenDed, TRachymeter), γρανιαρισμένες βόλτες κορώνας κτλ.
Βάλε και τις έντονες υποψίες Κινέζικής κατασκευής, την αδυναμία όσων προσπάθησαν να εντοπίσουν εργοστάσιο στην Ελβετία, την αποκλειστικά ιντερνετική παρουσία  και το ρίσκο ανεβαίνει.
Επίσης με απογοητεύουν προχειρότητες όπως η παρουσίαση νέου μοντέλου με tritium gas tube χωρίς όμως tube ή άλλο λουμ στον δευτερολεπτοδείκτη και στη θέση του μια τρύπα έτσι ώστε  να χρησιμοποιηθούν υπάρχοντες δείκτες αντι να σχεδιαστεί καινούριος.
Θα σκεφτόμουν την αγορά του μόνο αν το είχε φίλος και μπορούσα να βεβαιωθώ ότι δεν έχει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα και διαπίστωνα με τα μάτια μου ότι δικαιολογεί (ξαναλέω, στα δικά μου μάτια) το κόστος του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 17:31:22 μμ »
Ενας καλος ρολογάς μπορει να εγγυηθεί αλλαγή μπαταρίας στο tuna ή πρεπει να παει ιαπωνία?

??!!!

Το εχω διαβάσει ειναι λιγο μπελάς η αλλαγή.

Δηλαδή;

Μπελάς είναι στους μονοκόκ τόνους, όχι στο 015 που έχει νορμάλ caseback.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 17:33:06 μμ »
Tuna, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι αμερόληπτος, άλλωστεούτε εμφανισιακά δε με συναρπάζει (χωρίς να μου είναι αδιάφορο)

Άσχετα με το βέρσους, αλλά σχετικά με τα Doxa, σέβομαι την ιστορία της παλαιάς Doxa και έχω ασχοληθεί λόγω της αδυναμίας μου στα καταδυτικά,  όμως ακόμα και αν μου άρεσε το σχέδιο δύσκολα θα έδινα τόσα χρήματα σε μια αναβιωμένη εταιρία που έχει ιστορικό προβλημάτων όπως κακοβαμμένους δείκτες, στραβοχυμένο λουμ, δείκτες  GMT που βρίσκουν στα λουμ μάρκερς, ορθογραφικά λάθη σε καντράν και caseback (CaRRibbean, PatenDed, TRachymeter), γρανιαρισμένες βόλτες κορώνας κτλ.
Βάλε και τις έντονες υποψίες Κινέζικής κατασκευής, την αδυναμία όσων προσπάθησαν να εντοπίσουν εργοστάσιο στην Ελβετία, την αποκλειστικά ιντερνετική παρουσία  και το ρίσκο ανεβαίνει.
Επίσης με απογοητεύουν προχειρότητες όπως η παρουσίαση νέου μοντέλου με tritium gas tube χωρίς όμως tube ή άλλο λουμ στον δευτερολεπτοδείκτη και στη θέση του μια τρύπα έτσι ώστε  να χρησιμοποιηθούν υπάρχοντες δείκτες αντι να σχεδιαστεί καινούριος.
Θα σκεφτόμουν την αγορά του μόνο αν το είχε φίλος και μπορούσα να βεβαιωθώ ότι δεν έχει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα και διαπίστωνα με τα μάτια μου ότι δικαιολογεί (ξαναλέω, στα δικά μου μάτια) το κόστος του.

ωραιο ποστ,αν ολα αυτα ισχυουν δε νομιζω να εχει και πολυ μελλον η εταιρια,γιατι εξω η αγορα ειναι αυστηρη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 17:41:33 μμ »
Γνωστά όλα αυτά και συμφωνώ.
Αυτή η κάσα όμως δεν παίζεται με τίποτα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 18:19:44 μμ »

Θεμη ξεχασες και τις κορωνες που σου μενουν στο χερι ..... Το εχω διαβασει και αυτο απο αρκετους αγοραστες Ντοξα.....

Ζωρζ η αγορα εξω ειναι αυστηρη ομως και η ιστορια και το ονομα της εταιρειας επισης πολυ δυνατο.

Ας μην ξεχναμε πως πανω στην επιτυχια της εταιρειας ξεπεταχτηκαν εταιρειες οπως Ακουανταιβ κτλ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 18:24:08 μμ »
και η ιστορια και το ονομα της εταιρειας επισης πολυ δυνατο.

καποιος λογος θα υπαρχει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 18:30:36 μμ »

καποιος λογος θα υπαρχει

Μαρκετινγκ!!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 19:08:01 μμ »
να πουμε και το αλλο οτι απο τη μια εχουμε ενα εργαλειο και απο την αλλη ενα ρολοι του καφε, το ενα χανει σε εμφανιση το αλλο μπορει να χανει σε ποιοτητα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 19:10:00 μμ »

καποιος λογος θα υπαρχει

Μαρκετινγκ!!!!!!!

Dirk Pitt
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 19:29:05 μμ »
doxa γιατί είμαι γουρλής στα προϊόντα που αγοράζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 19:39:01 μμ »
ειχα το συγκεκριμενο doxa και περιμενω αυτες τις μερες να ερθει και το συγκεκριμενο tuna,το doxa πιο ομορφο αλλα το tuna ειναι και αυτο ιδιαιτερο με τον δικο του τροπο,θα ψηφισω tuna λοιπον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 10, 2013, 19:50:52 μμ »
Το Doxa όμορφη κάσα, ιδιαίτερο, μπρασελέ ξεχωριστό μπλά μπλά μπλά, μια χαρά!
Το Seiko εξίσου ξεχωριστό, -σε μικρούς καρπούς δεν χαλάει χατίρια- ιστορικό και με ένα από τα καλύτερα μπρασελέ της αγοράς. !

Το σημαντικότερο για εμενα όμως είναι η Seiko σχολή, ο πρώτος ερωτας και ο παντοτινός, επίσης είχα την τύχη να το δω από κοντά. 8)

Σεικάρα λοιπόν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions