Tuna, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι αμερόληπτος, άλλωστεούτε εμφανισιακά δε με συναρπάζει (χωρίς να μου είναι αδιάφορο)
Άσχετα με το βέρσους, αλλά σχετικά με τα Doxa, σέβομαι την ιστορία της παλαιάς Doxa και έχω ασχοληθεί λόγω της αδυναμίας μου στα καταδυτικά, όμως ακόμα και αν μου άρεσε το σχέδιο δύσκολα θα έδινα τόσα χρήματα σε μια αναβιωμένη εταιρία που έχει ιστορικό προβλημάτων όπως κακοβαμμένους δείκτες, στραβοχυμένο λουμ, δείκτες GMT που βρίσκουν στα λουμ μάρκερς, ορθογραφικά λάθη σε καντράν και caseback (CaRRibbean, PatenDed, TRachymeter), γρανιαρισμένες βόλτες κορώνας κτλ.
Βάλε και τις έντονες υποψίες Κινέζικής κατασκευής, την αδυναμία όσων προσπάθησαν να εντοπίσουν εργοστάσιο στην Ελβετία, την αποκλειστικά ιντερνετική παρουσία και το ρίσκο ανεβαίνει.
Επίσης με απογοητεύουν προχειρότητες όπως η παρουσίαση νέου μοντέλου με tritium gas tube χωρίς όμως tube ή άλλο λουμ στον δευτερολεπτοδείκτη και στη θέση του μια τρύπα έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν υπάρχοντες δείκτες αντι να σχεδιαστεί καινούριος.
Θα σκεφτόμουν την αγορά του μόνο αν το είχε φίλος και μπορούσα να βεβαιωθώ ότι δεν έχει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα και διαπίστωνα με τα μάτια μου ότι δικαιολογεί (ξαναλέω, στα δικά μου μάτια) το κόστος του.