Βασίλη αν συμπεριλαμβάνει αυτό που λες και εμενα, το να κατηγορείς εσύ για προμο νομίζω είναι λίγο θράσος μιας που δεν ξέρω αν κάνεις και κάτι άλλο πέρα από το να προμοταρεις την Β.
Για να απαντήσω για τον λόγο της παρουσίασης που είναι ευλογη η απορία, μόνο μειονέκτημα είναι το ότι παρουσίασα τα ρολόγια μου εδώ αν είχα σκοπό καπάκι να τα δώσω γιατί όλοι ήξεραν πόσο τα πήρα. Άσε που δεν τα έβαλα αγγελία εδώ.
Τα παρουσίασα όμως γιατί ο ενθουσιασμός μου που τα βρήκα όπως τα βρήκα, ήταν μεγάλος και αληθινός όπως και η συμπάθεια μου στην Ω.
Τα πολλά τηλέφωνα αμέσως μετά από αρκετούς, με έκαναν να συνειδητοποιήσω την αξία τους και να μου βάλουν ιδέες. Και πάλι όμως αγγελία εδώ ή σε Ελληνικό φόρουμ, σελίδα ή κολώνα δεν μπήκαν.
Φίλε San αν σε παρεξήγησα συγνώμη αλλά νομίζω ότι έχω μπει άθελά μου σε ένα αμυντικό mode.
Κάτσε κάτσε .Γιατί κανείς επίθεση χωρίς λόγο.Βγαλτα αυτά που έχεις μέσα σου βέβαια για μένα ότι δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο απο ρολόγια

πέρα από τη breitling .
Ειπα ότι αυτές οι παρουσιάσεις συν τοις αλλοιώς γίνονται και να γίνεται κουβέντα . Έτσι σε συμπεριλαμβάνω ,Όπως κι αυτά που λέω εγώ γίνονται για το κουβέντα να γινεται . Δεν είπα ότι γίνονται για όλους τους λόγους που ανέφερα,Κάθε ποστ έχει διαφορετικό σκοπό .
Πάντως χαίρομαι που μέσα από αυτό τα είπες και ξαλαφρώσες για μένα .Αν αυτό πιστεύεις κακώς το κράταγες τόσο καιρό μέσα σου. Και ναι,δεν ξέρω τίποτα άλλο από ρολόγια ,