Αποστολέας Θέμα: Omega  (Αναγνώστηκε 1086778 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Omega
« Απάντηση #6540 στις: Ιανουάριος 16, 2021, 10:34:44 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #6542 στις: Ιανουάριος 17, 2021, 03:43:01 πμ »
https://www.watchuseek.com/threads/i-sold-my-2021-3861-speedy-hesalite-already.5271278/

Ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις του τύπου αν και δεν ξέρω αν μπορώ να παρω στα σοβαρά κάποιον που έδωσε 4 μέρες μόνο σε καινούργια αγορά. Αυτό φωνάζει impulse buy και buyers regret μαζί από χιλιόμετρα.

Σε αυτά που λέει, χωρίς καν να το έχω δει το ρολόι, αυτό με το μπρασελέ το έχω σημειώσει κιεγω. Και για την άνεση σε σχέση με τα links αλλά κυρίως για το πολύ έντονο στένεμα.

Συμφωνώ επίσης ότι λείπει το micro-adjust αλλά με διαβάθμιση 1/3 link νομίζω δεν θα είναι πρόβλημα εκτός αν το χέρι κάποιου αλλάζει μέσα στη μέρα τόσο πολύ (aircon-εξω το καλοκαίρι). Ήδη μου φαίνεται chunky η μπούκλα, αν είχε m/a ίσως ξέφευγε.

Το θέμα της ακρίβειας με ξένισε. Για να το λέει έτσι θα είναι αλλά μου κάνει εντύπωση όταν τα δυο Ω που έχω (5 και 8 χρόνων), όχι metas, είναι στο +2 και +1 αντίστοιχα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος koyfos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6543 στις: Ιανουάριος 17, 2021, 07:54:24 πμ »
Στην 1861 πάντως μετά από 10 μήνες είμαι στο +2 και το φοράω αρκετά

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6544 στις: Ιανουάριος 17, 2021, 09:25:53 πμ »
Το θέμα με τη χρονομετρία έχει να κάνει με όλα τα ρολόγια της σειράς. Οι προδιαγραφές ισχύουν για όλη τη σειρά.

Αυτό σημαίνει ότι by default που λένε και στα Ανώγεια η μία σειρά έχει αυτή τη χρονομετρία ΓΕΝΙΚΑ. εννοείται ότι οι αποκλίσεις είναι εντός αυτού του εύρους.
Δεν σημαίνει προφανώς ότι το παλιό μοντέλο πρέπει σώνει και καλά να έχει χειρότερη χρονομετρία. 

Τώρα στα σχόλια του συγκεκριμένου τύπου "δέχομαι" την παρατήρηση που έκανε κι ο Χρήστος για το μπρασελέ. 

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ObieMan

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6545 στις: Ιανουάριος 19, 2021, 13:05:03 μμ »
Λουράκια για αγορά ονλίνε

https://www.omegawatches.com/accessories/watch-straps/catalog
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Michael_Kag

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6546 στις: Ιανουάριος 20, 2021, 01:10:39 πμ »
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τη γνώμη σας! Ενδιαφερομαι για την αγορά του πρώτου omega ρολογιού μου,ίσως και του μοναδικού ίσως και όχι και είμαι ανάμεσα στο Aqua terra 41mm , το Speedmaster moonwatch hesalite και του Seamaster 300. Θέλω ένα ρολόι για κάθε μέρα και λόγω δουλειάς με ενδιαφερει το dress κομμάτι του. Είναι όντως το speedmaster τόσο ξεχωριστό ρολόι ή να επενδύσω σε ένα aqua terra για κάθε χρήση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6547 στις: Ιανουάριος 20, 2021, 01:24:35 πμ »
@Michael_Kag

Καλωσηλθες...
Βάζεις δύσκολα καθώς και τα 3 μοντέλα αγαπημένα...
Πλέον όλα τα diver τα φοράνε με κουστούμια οπότε και οι 3 επιλογές σε καλύπτουν..
Οπτικά ποίο σου αρέσει πιο πολύ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Michael_Kag

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6548 στις: Ιανουάριος 20, 2021, 08:15:40 πμ »
Οπτικά μου αρέσουν περισσότερο το speedmaster και το aqua terra. Θα τα ήθελα και τα δυο , απλά λόγω χρήσης και καθημερινότητας τείνω στο aqua terra προς το παρόν και λόγω της στεγανότητας!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6549 στις: Ιανουάριος 20, 2021, 08:21:18 πμ »
Λουράκια για αγορά ονλίνε

https://www.omegawatches.com/accessories/watch-straps/catalog

Να σε ρωτήσω κάτι σε παρακαλώ, με όλη την καλή διάθεση και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Όλα σου τα post είναι αποκλείστηκα στο θέμα της Omega και τα περισσότερα έχουν μια χροιά διακριτικής προώθησης και προβολής των ρολογιών της εταιρίας.

Σου είχα κάνει και παλιότερα μια γενική ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Οπότε τώρα ρωτάω άμεσα…

Δουλεύεις για την Omega?

Δεν το ρωτάω με καθόλου άσχημο τρόπο, ούτε με πειράζει εάν ισχύει κάτι τέτοιο.

Απλά έχω προσωπική περιέργεια και φυσικά, δεν έχεις καμία υποχρέωση να μου απαντήσεις.

Και να κάνω και ένα γενικό σχόλιο που δεν αφορά εσένα μόνο, ειδικά στην περίπτωση που έχω κάνει λάθος εκτίμηση.

Ειλικρινά, εμένα δε με πειράζει καθόλου να έχουμε μέλος από εταιρία.

Δεν βρίσκω καθόλου κακό μια εταιρία να ακούει τι λέγεται γι’ αυτήν σε ένα φόρουμ. Αντίθετα θα έλεγα ότι είναι πολύ θετικό.

Ωστόσο, εάν υπάρχει τέτοιο μέλος, θα το θεωρούσα επίσης πολύ σημαντικό και πολύ καλό για την ίδια την εταιρία να προσφέρει τουλάχιστον κάποιο όφελος στα μέλη του φόρουμ.

Ευχαριστώ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6550 στις: Ιανουάριος 20, 2021, 08:25:43 πμ »
Ετσι είναι,βγάζει ματι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Speedster356

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6551 στις: Ιανουάριος 20, 2021, 09:43:13 πμ »
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τη γνώμη σας! Ενδιαφερομαι για την αγορά του πρώτου omega ρολογιού μου,ίσως και του μοναδικού ίσως και όχι και είμαι ανάμεσα στο Aqua terra 41mm , το Speedmaster moonwatch hesalite και του Seamaster 300. Θέλω ένα ρολόι για κάθε μέρα και λόγω δουλειάς με ενδιαφερει το dress κομμάτι του. Είναι όντως το speedmaster τόσο ξεχωριστό ρολόι ή να επενδύσω σε ένα aqua terra για κάθε χρήση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημέρα και από εμένα.
-Το Aqua Terra είναι ένα όμορφο και ιδιαίτερο κομμάτι στη συλλογή της Omega. Νομίζω καλύπτει τις ανάγκες σου για everyday και dress χρήση. Δεν θα το φορούσα σε Scuba dive πάντως, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
-Το Seamaster 300 είναι ένα allaround κομμάτι (James Bond κλπ., αν και μερικούς τους ενοχλεί αυτό). Το έχει ο πατέρας μου. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, μπορείς να το φοράς κάθε μέρα, όλη μέρα, και σε κάθε περίσταση. Το φοράς και για Scuba άφοβα, αρκεί να τηρείς τα service. Γενικά, αν το θέλεις, δεν το βγάζεις ποτέ από τον καρπό σου.
-Το Speedmaster είναι αγαπημένο μου κομμάτι και μελλοντικός στόχος, "αν ευθυγραμμιστούν τα άστρα". Σε κάθε περίπτωση το θεωρώ άνετα everyday (και το κούρδισμα είναι μια ωραία ρουτίνα), με μια δόση retro/vintage αισθητικής.  Η Omega λέει ότι μπορείς να το φορέσεις και για κολύμπι... αλλά θα το έκανες;...

Υ.Γ.: Αν και στο Speedmaster το hesalite αποτελεί μονόδρομο για μεγάλη μερίδα ορολογόφιλων, προσωπικά θα πήγαινα στο sapphire sandwich. Μπορεί να μην είναι τόσο "αυθεντικό" όσο το hesalite, αλλά για καθημερινή χρήση νομίζω θα προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και θα έχεις και θέα στη μηχανή του. Βέβαια το hesalite σου το αλλάζουν στα service, αλλά το τρίψιμο με polywatch δεν το γλιτώνεις νομίζω....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

tsikis007

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6552 στις: Ιανουάριος 20, 2021, 09:49:59 πμ »
Michael_Kag αν νομίζεις ότι η αγορά ενός ρολογιού είναι επένδυση πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Εκτός και αν έχεις τα φράγκα να αποκτήσεις ΡΡ, τα οποία σπάνε ρεκόρ στις δημοπρασίες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6553 στις: Ιανουάριος 20, 2021, 09:50:51 πμ »
Αγαπητε φιλε, δε θα σου πω τη γνωμη μου, θα σου αναφερω ενα γεγονος.
Οταν προ 10 ετιας, πολυ καλος μου φιλος ειχε παρομοια  απορια( δηλ ενα καλο ρολοι - ενα- για καθε μερα, ωρα, στιγμη κτλ- σαφεστατα και ενα ακομα θαλασσοκαλοκαιρινο επαιξε) ζητησε την αποψη μου.
Τον ρωτησα τοτε, εσενα πιιο σου αρεσει?
Ποιο σου " μιλαει"?
Aqua Terra  μου λεει.
Του λεω μολις απαντησες μονος στην απορια σου.
Πανω απο 10 χρονια, συνεχους χρησης, το ρολοι το εχει καταευχαριστηθει, χωρις να μετανοιωσει ουτε μια φορα την αγορα του.

Σημειωση: δραστηριος χαρακτηρας, δουλεια γραφειου και εκτος, καζουαλ  γραφειακο ντυσιμο, οχι μονο γραβατα κτλ.
Λοιπον το φορουσε ανετα απο το τεννις, μεχρι τα Ποσειδωνια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

tsikis007

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6554 στις: Ιανουάριος 20, 2021, 09:58:21 πμ »
Να σε ρωτήσω κάτι σε παρακαλώ, με όλη την καλή διάθεση και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Όλα σου τα post είναι αποκλείστηκα στο θέμα της Omega και τα περισσότερα έχουν μια χροιά διακριτικής προώθησης και προβολής των ρολογιών της εταιρίας.

Σου είχα κάνει και παλιότερα μια γενική ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Οπότε τώρα ρωτάω άμεσα…

Δουλεύεις για την Omega?

Δεν το ρωτάω με καθόλου άσχημο τρόπο, ούτε με πειράζει εάν ισχύει κάτι τέτοιο.

Απλά έχω προσωπική περιέργεια και φυσικά, δεν έχεις καμία υποχρέωση να μου απαντήσεις.

Και να κάνω και ένα γενικό σχόλιο που δεν αφορά εσένα μόνο, ειδικά στην περίπτωση που έχω κάνει λάθος εκτίμηση.

Ειλικρινά, εμένα δε με πειράζει καθόλου να έχουμε μέλος από εταιρία.

Δεν βρίσκω καθόλου κακό μια εταιρία να ακούει τι λέγεται γι’ αυτήν σε ένα φόρουμ. Αντίθετα θα έλεγα ότι είναι πολύ θετικό.

Ωστόσο, εάν υπάρχει τέτοιο μέλος, θα το θεωρούσα επίσης πολύ σημαντικό και πολύ καλό για την ίδια την εταιρία να προσφέρει τουλάχιστον κάποιο όφελος στα μέλη του φόρουμ.

Ευχαριστώ

Αυτό έχω δει σε ελληνικά site αυτοκινήτου.
Προωθούνταν τέρμα τα επίσημα σέρβις τα γνήσια ανταλλακτικά κλπ.
Όταν το έθιξα έφαγα ban από δύο site.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions