0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραίο το μαύρο, το κλασσικο, το προτιμώ από τα πορτοκαλί. Καλοφόρετο!
Ευχαριστώ φίλε και εγώ προτιμώ το κλασσικό μαύρο. Είχα και την επιλογή του μπλε.Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 06, 2020, 23:30:27 μμΠολύ ωραίο το μαύρο, το κλασσικο, το προτιμώ από τα πορτοκαλί. Καλοφόρετο!
Παράθεση από: ObieMan στις Μάιος 06, 2020, 23:42:16 μμΕυχαριστώ φίλε και εγώ προτιμώ το κλασσικό μαύρο. Είχα και την επιλογή του μπλε.Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 06, 2020, 23:30:27 μμΠολύ ωραίο το μαύρο, το κλασσικο, το προτιμώ από τα πορτοκαλί. Καλοφόρετο!Καλύτερα που επέλεξες το μαύρο..
Εύχομαι λοιπόν το επόμενο σου να είναι μπλε!!!
Είχα να μπω μέρες σε αυτό το νήμα.Βρε άντε από δω!Καλά κάνω και δεν μπαίνω.Σκεφτείτε ότι χωρίς να το έχω διαβάσει, είμαι σε αναμονή νέου κομματιού στη συλλογή. Άντε να ξαναπέσει το forum για κανά τρίμηνο μπας και βάλουμε κανένα € στην άκρη.
The struggle is real αδελφέ
Μόλις διάβασα ότι η Ω έκανε πάλι αύξηση των τιμών σε εμάς εδω... Η τρίτη μέσα σε 12 μήνες. Η προηγούμενη ήταν τον Οκτώβριο. Ανάλογα το μοντέλο, πήραν από 500$ μέχρι 2000$.
Παράθεση από: blah στις Μάιος 08, 2020, 06:47:28 πμΜόλις διάβασα ότι η Ω έκανε πάλι αύξηση των τιμών σε εμάς εδω... Η τρίτη μέσα σε 12 μήνες. Η προηγούμενη ήταν τον Οκτώβριο. Ανάλογα το μοντέλο, πήραν από 500$ μέχρι 2000$.Ένα παράδειγμα? πχ στο Speedmaster Professional, πόσο ήταν retail και πόσο πήγε?Για να ξέρουμε τι να περιμένουμε...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.