0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ObieMan στις Μάιος 06, 2020, 16:09:29 μμΤο κατάλαβα αυτό δεν είναι νέοτα νέα είναι αυτά :Το κατήργησε τελικά αυτό που έλεγα εγώ. Τώρα μόνο μαύρο με πλατίνα. Έχω χάσει την μπάλα με τα μοντέλα της Ω
Το κατάλαβα αυτό δεν είναι νέοτα νέα είναι αυτά :
Θα σας πήγαινε ταμείο το λευκό?
Καλορίζικο, να.το χαρείς. Περιττό να πω ότι είναι επικο ρολόι .Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 06, 2020, 16:11:31 μμΘα σας πήγαινε ταμείο το λευκό?Ο χρονογράφος ναί το λευκό όχι. Αλλα θα ήθελα την στεφάνη με luminova στο μαύρο μου.
Το κατάλαβα αυτό δεν είναι νέοτα νέα είναι αυτά :(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έκανα την πρώτη μου αγορά για το 2020 αδέλφια.Back to the Planet Ocean μετά απο κάτι χρονάκια.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τυχερός και με την πλήρη ευθυγράμμιση του logo πάνω στην κορώνα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φοβερό ρολόι το ΡΟ.Άσε που παίζει να έχει το πιο "καθαρό" antireflective κρύσταλλο της αγοράς.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.