0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έκανα την πρώτη μου αγορά για το 2020 αδέλφια.Back to the Planet Ocean μετά απο κάτι χρονάκια.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τυχερός και με την πλήρη ευθυγράμμιση του logo πάνω στην κορώνα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να αυτά βλέπω και με τρώει το χέρι μου..! Καλορίζικο!!Από πού αν επιτρέπεται?
To πορτοκάλι το είχα φορέσει και ήμουν έτσι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλορίζικο!!! Πάντα καλές ώρες να δείχνει..
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 06, 2020, 15:33:13 μμTo πορτοκάλι το είχα φορέσει και ήμουν έτσι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το νέο με το λευκό καντράν;
Παράθεση από: ObieMan στις Μάιος 06, 2020, 15:55:36 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάιος 06, 2020, 15:33:13 μμTo πορτοκάλι το είχα φορέσει και ήμουν έτσι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το νέο με το λευκό καντράν;Όχι βέβαια που τέτοια τύχη
Παράθεση από: ObieMan στις Μάιος 06, 2020, 15:55:36 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάιος 06, 2020, 15:33:13 μμTo πορτοκάλι το είχα φορέσει και ήμουν έτσι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το νέο με το λευκό καντράν;Αυτό είναι πλατίνα... Εξαιρετικά όμορφο αλλά ποοοολύ βαρύ.Ααα και περίπου 10x πιο ακριβό
Το νέο αυτό πορτοκαλί PO με το λευκό καντράν (και ο χρονογράφος με το γκρι καντράν ) έχουν luminova στην στεφάνη. Όπως το νέο James Bond.
Την πλατίνα απλά για να το κάνουν full luxury προφανώς ε?
Παράθεση από: ObieMan στις Μάιος 06, 2020, 16:03:17 μμΤο νέο αυτό πορτοκαλί PO με το λευκό καντράν (και ο χρονογράφος με το γκρι καντράν ) έχουν luminova στην στεφάνη. Όπως το νέο James Bond.Το νέο james bond είναι απλά πανέμορφο
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 06, 2020, 16:04:31 μμΤην πλατίνα απλά για να το κάνουν full luxury προφανώς ε?Δεν ειχα δει τα καινούρια. Όπως λέει ο φίλος Obie, έβγαλε ατσάλι με λευκό dial.Εγώ είχα μείνει σε αυτό:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το κατάλαβα αυτό δεν είναι νέοτα νέα είναι αυτά :
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.