Δεν έχει αξία μεταπωλησης, που προσωπικά με ενδιαφέρει αφού δεν έχω τη δυνατότητα να "μαζεύω" ρολόγια.
Δεν έχει την αναγνωρισιμοτητητα ενός κλασικού rolex που κακά τα ψέματα σε αυτά τα λεφτά τη θες...
Δεν έχει χαρακτήρα. Το αντίθετο μάλιστα. Ενώ είναι σπορ ρολόι το χρυσό πάει να το κάνει dress και μπλέκει το πράμα...
Προσωπικά απεχθανομαι το χρυσό. Γούστα είναι αυτά, δε λέω, αλλά όπως και να χει το χρώμα σε περιορίζει. Δε φοριέται με τζην πχ...
Καλημέρα.
Να σου πω την αλήθεια, για την αξία μεταπώλησης, δεν το είχα σκεφτεί. Πιθανόν επειδή ποτέ δεν τη σκέφτομαι. Όπως και στην αγορά ενός ΙΧ δηλαδή.
Αλλά αναρωτιέμαι, αν ας πούμε αγοράσεις το εν λόγω Aqua Terra με τα 18Κ, δεν έχει μια στοιχειώδη μεταπώληση;
Το δεν έχει χαρακτήρα δεν μπορώ να το καταλάβω. Ούτε ένα Zenith έχει την αναγνωρισιμότητα ενός Rolex. Είναι καλύτερα τα Rolex από τα Zenith; Δικηγόρος του Διαβόλου mode: ON
Σαφώς και γούστα είναι, αλλά αναφέρω ξανά πως και εμένα δεν θα με ενδιέφερε κάτι αντίστοιχο, βλέποντας το από φωτογραφίες, μέχρι που έτυχε να το πετύχω μπροστά μου και μου άρεσε τόσο που μπήκα να ρωτήσω την τιμή του και μάλιστα η κοπέλα μου πρότεινε να το φορέσω κιόλας. Μάλιστα όταν το φόρεσα μου άρεσε ακόμη περισσότερο. Ήμουν με χακί βερμούδα και T-shirt. Το φορούσες εύκολα χωρίς να έλεγε κανείς "Που είναι το κοστούμι σου;"