Αποστολέας Θέμα: Omega  (Αναγνώστηκε 1083599 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Omega
« Απάντηση #2250 στις: Αύγουστος 19, 2015, 01:15:24 πμ »
Την επόμενη φορά τραβα και μια καρπίσια να το δούμε Live...
Επισης η πεθερά σου πρέπει να τα χει πολύ χοντρά για να στο κάνει δώρο αρραβωνων, ή να ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθει την κόρη...  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 19, 2015, 01:17:29 πμ από Vagelis? »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2251 στις: Αύγουστος 19, 2015, 01:18:59 πμ »
Δεν έχει αξία μεταπωλησης, που προσωπικά με ενδιαφέρει αφού δεν έχω τη δυνατότητα να "μαζεύω" ρολόγια.
Δεν έχει την αναγνωρισιμοτητητα ενός κλασικού rolex που κακά τα ψέματα σε αυτά τα λεφτά τη θες...
Δεν έχει χαρακτήρα. Το αντίθετο μάλιστα. Ενώ είναι σπορ ρολόι το χρυσό πάει να το κάνει dress και μπλέκει το πράμα...

Προσωπικά απεχθανομαι το χρυσό. Γούστα είναι αυτά, δε λέω, αλλά όπως και να χει το χρώμα σε περιορίζει. Δε φοριέται με τζην πχ...

συμφωώ απόλυτα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2252 στις: Αύγουστος 19, 2015, 11:43:35 πμ »
Δεν έχει αξία μεταπωλησης, που προσωπικά με ενδιαφέρει αφού δεν έχω τη δυνατότητα να "μαζεύω" ρολόγια.
Δεν έχει την αναγνωρισιμοτητητα ενός κλασικού rolex που κακά τα ψέματα σε αυτά τα λεφτά τη θες...
Δεν έχει χαρακτήρα. Το αντίθετο μάλιστα. Ενώ είναι σπορ ρολόι το χρυσό πάει να το κάνει dress και μπλέκει το πράμα...

Προσωπικά απεχθανομαι το χρυσό. Γούστα είναι αυτά, δε λέω, αλλά όπως και να χει το χρώμα σε περιορίζει. Δε φοριέται με τζην πχ...

Καλημέρα.
Να σου πω την αλήθεια, για την αξία μεταπώλησης, δεν το είχα σκεφτεί. Πιθανόν επειδή ποτέ δεν τη σκέφτομαι. Όπως και στην αγορά ενός ΙΧ δηλαδή.
Αλλά αναρωτιέμαι, αν ας πούμε αγοράσεις το εν λόγω Aqua Terra με τα 18Κ, δεν έχει μια στοιχειώδη μεταπώληση;
Το δεν έχει χαρακτήρα δεν μπορώ να το καταλάβω. Ούτε ένα Zenith έχει την αναγνωρισιμότητα ενός Rolex. Είναι καλύτερα τα Rolex από τα Zenith; Δικηγόρος του Διαβόλου mode: ON

Σαφώς και γούστα είναι, αλλά αναφέρω ξανά πως και εμένα δεν θα με ενδιέφερε κάτι αντίστοιχο, βλέποντας το από φωτογραφίες, μέχρι που έτυχε να το πετύχω μπροστά μου και μου άρεσε τόσο που μπήκα να ρωτήσω την τιμή του και μάλιστα η κοπέλα μου πρότεινε να το φορέσω κιόλας. Μάλιστα όταν το φόρεσα μου άρεσε ακόμη περισσότερο. Ήμουν με χακί βερμούδα και T-shirt. Το φορούσες εύκολα χωρίς να έλεγε κανείς "Που είναι το κοστούμι σου;"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2253 στις: Αύγουστος 19, 2015, 11:45:32 πμ »
Την επόμενη φορά τραβα και μια καρπίσια να το δούμε Live...
Επισης η πεθερά σου πρέπει να τα χει πολύ χοντρά για να στο κάνει δώρο αρραβωνων, ή να ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθει την κόρη...  :D

:D :D :D
Όχι, δεν έχω πεθερά (ακόμη δηλαδή).
Θα έβγαζα φωτογραφία, αλλά ντρεπόμουν να ζητήσω κάτι τέτοιο.
Το κοσμηματοπωλείο ήταν στο Ρέθυμνο Κρήτης. Είμαι Πειραιά. Αν τύχει να πάω ξανά, θα βγάλω  :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2254 στις: Αύγουστος 19, 2015, 12:10:00 μμ »
Για τέτοιες "βαριές" αγορές,για μένα, είναι καλό να δίνεις ένα "αβάτζο" στον εαυτό σου κανένα μήνα περίπου.Στο μεταξύ κοιτάς και άλλα.Δοκιμάζεις διάφορα στο χέρι σου,κάνεις περαιτέρω έρευνα αγοράς και σ άλλα ρολόγια σ αυτά τα λεφτά κτλ....Αν σε ένα μήνα εξακολουθείς να έχεις τον ίδιο ενθουσιασμό με το ρολόι,τότε προχώρα σε αγορά....(Αφού βρεις την καλύτερη δυνατή τιμή φυσικά)  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2255 στις: Αύγουστος 19, 2015, 13:11:38 μμ »
Φυσικά και έχει αξία μεταπωλησης! Αλλά αν για παράδειγμα το παίρνεις 10 και το πουλας 5.5-6 είναι όσο να πεις μεγάλη χασουρα ... Άσε τη δυσκολία του να βρεις αγοραστή για ένα τόσο ιδιαίτερο ρολόι. Κι αν σκεφτείς ότι ένα αντίστοιχης τιμής Rolex το πουλας εύκολα οπουδήποτε 9k καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Αν είναι καλύτερα τα Rolex από τα Zenith;
Γενικά ναι, είναι.
Αλλά δεν κατάλαβα πως το εννοείς...
Σε τι αν είναι καλύτερα;

Ούτε Zenith θα έπαιρνα εύκολα πάντως αν εννοείς αυτό...
Θα προτιμούσα iwc πχ ή Panerai.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2256 στις: Αύγουστος 19, 2015, 18:50:05 μμ »
αλλο η αναγνωρισιμοτητα και το ποιο εχει καλυτερη μεταπωληση και αλλο ποιο ειναι καλυτερο ρολοι.με 10.000 δεν θα επαιρνα ουτε ομεγα ουτε ρολεξ θα επαιζα πιο ψηλα , ρολεξ εχει με 6
χιλιαδες και ομεγα με 4 στα 10 παιξε αλλου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2257 στις: Αύγουστος 19, 2015, 18:52:02 μμ »
αλλο η αναγνωρισιμοτητα και το ποιο εχει καλυτερη μεταπωληση και αλλο ποιο ειναι καλυτερο ρολοι.με 10.000 δεν θα επαιρνα ουτε ομεγα ουτε ρολεξ θα επαιζα πιο ψηλα , ρολεξ εχει με 6
και ποιοος σου ειπε οτι ειναι πιο καλα?φινιρισμα εχουν και καποια με ακριβες τεχνικες λυσεις εχουν πιο πολλα μηδενικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2258 στις: Αύγουστος 19, 2015, 18:57:46 μμ »
και ποιοος σου ειπε οτι ειναι πιο καλα?φινιρισμα εχουν και καποια με ακριβες τεχνικες λυσεις εχουν πιο πολλα μηδενικα
εμενα μου αρεσουν πιο πολυ,εσενα αν σε εδειναν ενα lange και ενα ρολεξ να επαιρνες το ρολεξ   :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2259 στις: Αύγουστος 19, 2015, 19:08:59 μμ »
Για εμενα είναι ισάξιες Rolex - zenith τουλάχιστον ποιοτικά ...

Η ρόλεξ έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία ...

Η ρόλεξ είναι πιο αναγνωρίσιμη ... Με περισσότερες πώλησης !!!

Η ζενίθ έχει βγάλει ρολόγια που δεν τα βλέπουν ούτε στα όνειρα τους  στην ρόλεξ ...!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2260 στις: Αύγουστος 19, 2015, 19:12:03 μμ »
Για εμενα είναι ισάξιες Rolex - zenith τουλάχιστον ποιοτικά ...

Η ρόλεξ έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία ...

Η ρόλεξ είναι πιο αναγνωρίσιμη ... Με περισσότερες πώλησης !!!

Η ζενίθ έχει βγάλει ρολόγια που δεν τα βλέπουν ούτε στα όνειρα τους  στην ρόλεξ ...!!!
τι εννοείς? Έχουν βγάλει  ρολόγια  που δεν τα βλέπουν ούτε στα όνειρα  τους?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2261 στις: Αύγουστος 19, 2015, 19:34:48 μμ »
εμενα μου αρεσουν πιο πολυ,εσενα αν σε εδειναν ενα lange και ενα ρολεξ να επαιρνες το ρολεξ   :)
Στέλιο εσύ με ένα δεκαρικο τι θα έπαιρνες;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2262 στις: Αύγουστος 19, 2015, 19:49:37 μμ »
χρυσό nomos
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2263 στις: Αύγουστος 19, 2015, 20:50:02 μμ »
χρυσό nomos
εννοειτε οχι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2264 στις: Αύγουστος 19, 2015, 20:50:41 μμ »
απο αυτα που εχω φορεσει λογικα VC overseas θα το εψαξνα πολυ ομως σιγουρα οχι ρολεξ ομεγα σιγουρα!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions