Λοιπόν, σούπερ ωραίοι ο kloze / saega / jb
Παναγιώτη (P.I.T.) δεν είπα ότι είπες ειρωνικά τίποτα.
Ναι τα 20 χιλιάρικα είναι σημείο που όντως για πάρα πολύ κόσμο θα κλείδωναν το ρολόι σε θυρίδα.
Εγώ βλέπω το €20k και λέω "...μπορώ να βρω κάτι στα €40k να σπάσω τα κοντέρ, να τους ποστάρω φωτό να μην μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ;"
Επίσης είσαι αετός έπιασες το ότι "...η πρώτη σεζόν έχει παιχτεί..."
Εχθές έσκισα το voucher (κάπου κοντά στα δύο χιλιάδες Ευρώ) που μου είχαν δώσει όταν πήρα το Baume & Mercier πριν ένα μήνα.
Το voucher ήταν να ξοδευτεί αν αγοράσω κάτι διπλής αξίας κατ'ελάχιστον, δηλαδή κάτι που να κοστίζει €3,600 και πάνω.
Θα πλήρωνα στο τέλος τα μισά από τα τρία εξακόσια.
Εκεί μέσα είχαν B&M, Perrelet, Ducati, Edox, Movado και πένες Montegrappa.
Σου λέει πάρε ό,τι θες (εκτός από κοσμήματα, διότι έχει και τέτοια).
Δεν είναι έτσι όμως.
Γραφικό υλικό δεν χρειάζομαι άλλο.
Τα Β&Μ εντάξει αλλά κάπου το κουράσαμε το θέμα.
Τα υπόλοιπα (Edox, κλπ.) έπρεπε να πάρω δύο σε φουλ λιανική για να ενεργοποιηθεί το voucher.
Δηλαδή κοίτα σε τί λούμπα πάνε να σε βάλουν - πάρε ένα Edox LE φουλ λιανική (περίπου €1,700), προσέθεσε και 1-2 πένες Montegrappa ως τα 3-4 χιλιάρικα τελικό λογαριασμό, και σου κάνουμε δώρο χίλια οκτακόσια Ευρώ από το συνολικό ποσό.
Ζείτε [με άλλα λόγια] για να ξοδεύετε.
Και τo Perrelet να το πάρουμε του Παναγιώτη (αφού του αρέσει) τώρα που έδωσε το Breitling στο Γρηγόρη.
Αστιεύομαι φυσικά είστε όλοι χρυσά παιδιά και πραγματικά με βοηθά η κουβέντα.
Το 36-άρι Β&Μ με τα διαμάντια κακώς το πήρα πριν ένα μήνα, αλλά εξυπηρέτησε το σκοπό του (θα το χαρίσω στην ανηψιά μου ή σε καμμιά γκόμενα, κι επίσης με έβγαλε από το τριπ 'διαμάντια στο ρολόι', άρα είμαι ΟΚ)
Εχθές μετά την Hublot πέρασα και από την G-Shock...
To 2023 έχει το 40th Anniversary της εταιρείας - κι έχουν ήδη αρχίσει οι επετειακές εκδόσεις...
Βλέπω το MT-G B3000 με την πορτοκαλί στεφάνη, που είναι Limited Edition 40th Anniv με τα 4 αστέρια στη μεταλική δέστρα του λουριού.
Το βάζω στο χέρι μου.
Τιμή κάπου στα €1,700
Δίπλα σε ειδικό κουτί ένα άλλο MT-G B3000, με χρυσά accents στα hour markers, set με μπρασελέ και δεύτερο λουρί καουτσούκ, τιμή €250 φθηνότερο του άλλου με την πορτοκαλί στεφάνη.
Ρωτάω τον τύπο, του λέω "...τούτο 'δω έχει πιό φθηνά από το πορτοκαλί, κι έχει και δυό λουριά - πώς γίνεται;"
"...Αααααα..." μου λέει, "...αυτό εδώ είναι special edition - το άλλο είναι 40th Anniversary..."
Μου άρεσε πολύ και το ένα και το άλλο.
Τα άφησα, σηκώθηκα κι έφυγα.
Δεν αντέχεις άλλο από ένα σημείο και μετά.
Πάρε, πάρε, πάρε, και αύριο μεθαύριο θα έχει πάλι κάτι άλλο σπέσιαλ ή 987th Anniversary που θα πρέπει να πάρεις.
Αρκετά.
Έχω πάρει λοιπόν 5-6 από όλα αυτά από τα οποία δεν πρέπει να πάρω άλλα, ακριβώς όπως το είπε ο Ρ.Ι.Τ.
Και τώρα είμαστε στη φάση Hublot or not Hublot.
Όμως ούτε εκεί βγαίνει.
Άρα αυστηρή παύση εργασιών μέχρι νεωτέρας.
Και θα ήθελα να πάρω το καλύτερο κομμάτι που μπορώ, αυτή είναι η αλήθεια.
Οπότε η αναμονή αξίζει, όποιο κι αν είναι αυτό - η επιθυμία δεν σβήνει.
Κάποια μοντέλα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι διαθέσιμα ή προσβάσιμα.
Αισιοδοξώ ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα το κλείσω το θέμα, αλλά να βιαστώ δεν πρόκειται.