Ήμασταν 3 διαφορετικοί άνθρωποι, χαρακτηρες με διαφορετικά γούστα.
Ο ένας λάτρης της tudor.
Και οι τρεις αποφανθηκαμε ότι το tudor ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 3500.
Εγώ προσωπικά ψάχνω να δω πού πάνε τα 3,5. Μόνο στην ινχαουζ θα έλεγα την οποία βέβαια με τέτοιο caseback δεν σέβεται ούτε η ίδια η εταιρία. Μην ακούσω ότι και η R ίδια καπάκια βάζει γιατί θα πω ότι σκοτιστηκα.
Ειλικρινά θα προτιμούσα να έβγαινε με ετα και τιμή γύρω στα 2,5+ για να πω ότι αξίζει. Γιατί στο ρολόι αυτό εγώ δεν βλέπω 3500.
Τα Breitling εμένα μου άρεσαν πολύ. Φωνάζουν ποιοτική κατασκευή αλλά περιμένω να τα δω με μπρασελέ. Ταμείο με πήγαιναν άνετα και ειδικά τα heritage τα οποία με την έκπτωση βγαίνουν όσο τα 58 καταλόγου και με την ίδια μηχανή. Εκπληκτικό ρολόι που πρέπει να είσαι κολλημένος να μην το προτιμήσεις από το 58.
Τέλος το Ω αν και το είχε σε χρώμα που θα έχανε και η Μπελούτσι είναι το ρολόι που λες ότι αξίζει κάθε ευρώ.
Ειδικά αν το πάρεις με έκπτωση κοντά στην αρχική τιμή του tudor νομίζω ότι δεν κοιτάς αλλού εκτός και αν είσαι κολλημένος ή σε τραβήξει μόνο στο 58 η διάσταση η οποία ομολογώ ότι ήταν τέλεια.
Θέλεις μηχανή που και την βλέπεις και τη χαίρεσαι με τα φινιρίσματα της? Θέλεις δούλεμα στην κάσα με γυάλισμα και βούρτσισμα? Θέλεις μπρασελέ με διαφορετικές υφές? Θέλεις το φανταστικό κεραμικο dial από κράμα ζιρκονίου αν δεν κάνω λάθος? Το ρολόι είναι ρολόι των 5000 που απλά το παίρνεις Ελλάδα με μεγάλη έκπτωση και δεν κοιτάς τίποτα σε διπλάσια αξία.
Υ/Γ. Εκπληκτικό ρολόι το 58 αλλά όχι για την τιμή καταλόγου. Με καλή έκπτωση ναι αλλιώς με τίποτα.
Υ/Γ2. Το κολλημένος δεν το λέω με την κακή έννοια