Αποστολέας Θέμα: Ρολογότσαρκες  (Αναγνώστηκε 644277 φορές)

jimkar και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Ρολογότσαρκες
« Απάντηση #1830 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 10:35:15 πμ »
Παναγιώτη γράφεις ότι το rivet δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία και ότι δεν έχει γυάλισμα η βούρτσισμα και αν αξίζει τα 800€..θα σου πω σαν κάτοχος του 41 (heritage)ότι αναφορικά με την τιμή δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι αξίζει και τι όχι σε όλες τις εταιρείες μιας και όλες είναι υπερεκτιμημένες..
Τώρα σε ότι αφορά το rivet bracelet το θεωρώ απίθανο χωρίς την παραμικρή υπερβολή!!
Σκέφτομαι ήδη και κοιτάζω για aftermarket μόνο και μόνο για να προστατεύσω το μαμά που είναι φανταστικό.
Επίσης έχει επεξεργασία που στα πλάγια είναι γυαλισμένο και μέσα-έξω βουρτσιμένο.
Για να μην πλατιάζω θα το φέρω στη συγκέντρωση και θα καταλάβεις πολλά

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1831 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 10:40:46 πμ »
Παναγιώτη γράφεις ότι το rivet δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία και ότι δεν έχει γυάλισμα η βούρτσισμα και αν αξίζει τα 800€..θα σου πω σαν κάτοχος του 41 (heritage)ότι αναφορικά με την τιμή δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι αξίζει και τι όχι σε όλες τις εταιρείες μιας και όλες είναι υπερεκτιμημένες..
Τώρα σε ότι αφορά το rivet bracelet το θεωρώ απίθανο χωρίς την παραμικρή υπερβολή!!
Σκέφτομαι ήδη και κοιτάζω για aftermarket μόνο και μόνο για να προστατεύσω το μαμά που είναι φανταστικό.
Επίσης έχει επεξεργασία που στα πλάγια είναι γυαλισμένο και μέσα-έξω βουρτσιμένο.
Για να μην πλατιάζω θα το φέρω στη συγκέντρωση και θα καταλάβεις πολλά

Εννοείται Άλκη. Μετά χαράς.   :) Θα ήθελα να το ξαναδώ για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Και εγώ είπα ότι είναι ωραίο αλλα 800 ευρώ θα έδινες αν το είχες πάρει με ΝΑΤΟ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1832 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 10:53:49 πμ »
Πάντως να πω και το μοναδικό πράγμα που δεν μου αρέσει στο Seamaster 300.

To γεγονός ότι το μπρασελέ δεν μικραίνει όσο πάει στην μπούκλα. Είναι σταθερού πλάτους αλλά λόγω σχεδίου δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.
Και ακριβώς λόγω σχεδίου, αν και 20άρι, δείχνει μεγαλύτερο από ένα άλλο κλασικό 20άρι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1833 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 10:55:41 πμ »
Για μένα το Seamaster είναι πολύ σπορ για να είναι το 1, αλλά συμφωνώ πως είναι ένα πολύ σύγχρονο ρολόι και ειδικά το λευκό με το μαύρο rubber (stormtrooper?) για μένα αναδεικνύει άριστα το χαρακτήρα του ρολογιού. Ωστόσο, δε μ’ αρέσει το μπρασελέ του και θεωρώ πως δε θα του ταίριαζε κάποιο λουράκι πέρα απ’ το rubber του. Αντίθετα, στο Tudor (ειδικά σε μαύρο) θεωρώ ότι μπορείς να βάλεις ό,τι λουρί θες και τα 39mm του 58 κάθονται καλύτερα στο χέρι μου, οπότε θα το σκεφτόμουν. Ανάμεσα στο μεγάλο BB και το SM300M, θα πήγαινα σίγουρα Ω πάντως.

Νομίζω πως για μένα εν τέλει η επιλογή θα γινόταν ανάμεσα στο αν θέλω σύγχρονο ρολόι, ή ρολόι που vintage-οφέρνει και το παραπαιγμένο πια χέρι του vintage-inspired, προσωπικά έχει αρχίσει να με κουράζει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1834 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 10:56:58 πμ »
Πάντως να πω και το μοναδικό πράγμα που δεν μου αρέσει στο Seamaster 300.

To γεγονός ότι το μπρασελέ δεν μικραίνει όσο πάει στην μπούκλα. Είναι σταθερού πλάτους αλλά λόγω σχεδίου δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.
Και ακριβώς λόγω σχεδίου, αν και 20άρι, δείχνει μεγαλύτερο από ένα άλλο κλασικό 20άρι.

Συμφωνώ απόλυτα. Μου φαίνεται πολύ ογκώδες το μπρασελέ και το φάρδος του δείχνει πολύ μεγάλο για την κάσα του ρολογιού, παρότι στα νούμερα δεν είναι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1835 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:00:36 πμ »
Εννοείται Άλκη. Μετά χαράς.   :) Θα ήθελα να το ξαναδώ για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Και εγώ είπα ότι είναι ωραίο αλλα 800 ευρώ θα έδινες αν το είχες πάρει με ΝΑΤΟ?
Σίγουρα δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση  γι'αυτό ασπάζομαι τον Γιώργο που λέει ότι σε τέτοια αγορά πας κατευθείαν με bracelet

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος jimkar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1836 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:02:01 πμ »
Οντας κάτοχος Black bay 58 μαυρο απο περυσι και του μπλε εδω και περίπου 1 μηνα θα γραψω την αποψη μου. Κανένα δεν πηρα αρχική τιμη και τα δυο ειναι με μπρασελε. Το πως την εχουν δει οι AD ειναι αλλο θέμα. Αυτο με το οτι το seamaster μπορει να βρεθει με 3500 για εμένα ηταν αδυνατο. 4300 ηταν η καλύτερη τιμη που πετυχα. Οχι οτι θα το αγόραζα απλά για να δω τι και πως. Μιλαμε για περίπου 1500 ευρω διάφορα σε σχέση με το πόσο αγόρασα το 58αρι μαυρο πέρυσι. Ο μπρασελες του 58 ειναι αρκετα καλός. 800 δεν θα εδινα ομως. Αλήθεια του seamaster πόσο εχει? Κριτής ειναι μονο ο καρπός μου. Το καινούργιο seamaster δεν μου αρεσει στο καρπο μου οπότε τελος. Εχω το παλιο (2251.80) που καθεται πολυ καλύτερα για εμένα. Το tudor σχεδόν μονοπωλεί στη κατηγορία κατω των 40 χιλιοστων. Και εκει ειναι που χτυπάει. Το οτι μπορει καποιος να διαλεξει κατι μεγαλύτερο αυτο εννοείται. Στο μυαλό μου ειναι το ιδιο πραγμα οταν κάποιος αγοράζει ρολεξ με την παλια κασα αντι να παρει ενα πιο σύγχρονο (αν μιλαμε για nos το παλιο, εχουν περιπου ιδια τιμη). Δεν αγοράζουμε μονο τα χαρακτηριστικά του ρολογιού. Και για καποιον που δεν εχει την άνεση της χασουρας από το χόμπι μας, πιστεύω ότι το 58 θα εχει καλύτερη αξια μεταπώλησης στο μέλλον πράγμα που με το seamaster σιγουρα δεν θα γινει.

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1837 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:04:05 πμ »
Σίγουρα δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση  γι'αυτό ασπάζομαι τον Γιώργο που λέει ότι σε τέτοια αγορά πας κατευθείαν με bracelet

Ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω Άλκη. Ότι 800 ευρώ δεν αξίζει και όχι ότι δεν είναι καλό.

Βέβαια για να είμαι και ειλικρινής θεωρώ ότι κανένα ατσάλινο μπρασελέ δεν πρέπει να αξίζει τόσα χρήματα εκτός και αν μιλάμε για επιπέδου overseas κλπ. Που σίγουρα κοστίζει και αξίζει παραπάνω αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1838 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:07:57 πμ »
Επειδή τυχαίνει να τα έχω δοκιμάσει και τα τρία, από μένα Breitling heritage..blue dial, με χρυσή στεφάνι και μπλε rubber!!! Ένα ρολόι για τα πάντα, από την παραλία μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας να περιμένεις την καλή σου..;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1839 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:11:22 πμ »
Οντας κάτοχος Black bay 58 μαυρο απο περυσι και του μπλε εδω και περίπου 1 μηνα θα γραψω την αποψη μου. Κανένα δεν πηρα αρχική τιμη και τα δυο ειναι με μπρασελε. Το πως την εχουν δει οι AD ειναι αλλο θέμα. Αυτο με το οτι το seamaster μπορει να βρεθει με 3500 για εμένα ηταν αδυνατο. 4300 ηταν η καλύτερη τιμη που πετυχα. Οχι οτι θα το αγόραζα απλά για να δω τι και πως. Μιλαμε για περίπου 1500 ευρω διάφορα σε σχέση με το πόσο αγόρασα το 58αρι μαυρο πέρυσι. Ο μπρασελες του 58 ειναι αρκετα καλός. 800 δεν θα εδινα ομως. Αλήθεια του seamaster πόσο εχει? Κριτής ειναι μονο ο καρπός μου. Το καινούργιο seamaster δεν μου αρεσει στο καρπο μου οπότε τελος. Εχω το παλιο (2251.80) που καθεται πολυ καλύτερα για εμένα. Το tudor σχεδόν μονοπωλεί στη κατηγορία κατω των 40 χιλιοστων. Και εκει ειναι που χτυπάει. Το οτι μπορει καποιος να διαλεξει κατι μεγαλύτερο αυτο εννοείται. Στο μυαλό μου ειναι το ιδιο πραγμα οταν κάποιος αγοράζει ρολεξ με την παλια κασα αντι να παρει ενα πιο σύγχρονο (αν μιλαμε για nos το παλιο, εχουν περιπου ιδια τιμη). Δεν αγοράζουμε μονο τα χαρακτηριστικά του ρολογιού. Και για καποιον που δεν εχει την άνεση της χασουρας από το χόμπι μας, πιστεύω ότι το 58 θα εχει καλύτερη αξια μεταπώλησης στο μέλλον πράγμα που με το seamaster σιγουρα δεν θα γινει.

Ωραιο ποστ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1840 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:12:32 πμ »

Και για ποιο λόγο θα έχει καλύτερη μεταπώληση το Tudor???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1841 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:14:12 πμ »

Καταρχάς να χαίρεσαι το ρολόι σου.  :)

Πρώτος είπα ότι το μέγεθος του είναι τέλειο.

Είπες όμως μόνος σου ότι δεν το πήρες τιμή καταλόγου. Θα σε ρωτήσω λοιπόν σήμερα θα το έπαιρνες τιμή καταλόγου αν υποθέταμε ότι δεν το έβρισκες με έκπτωση?
Και αν θα το έκανες θα ήταν επειδή πίστευες ότι το άξιζε ή επειδή θα πίστευες ότι δεν είχες άλλη επιλογή?

Σχετικά με το μπρασελέ του 300 πάλι είπα ότι κατά την γνώμη μου κανένα ατσάλινο μπρασελέ (πλην σπανίων περιπτώσεων) δεν αξίζει τόσα χρήματα.

Τέλος αναφορικά με την αξία, αν πάρει κάποιος το 300 από Ελλάδα 3500 (που είναι απόλυτα εφικτό) και το πουλήσει έξω δεν θα χάσει γιατί έξω κανείς δεν αγοράζει στις τιμές Ελλάδας.
Ούτως ή άλλως οι πωλήσεις στην Ελλάδα έχουν ξεφτιλιστεί σαν έννοια και δεν αξίζει να πουλάς κάτι (ακριβό) εδώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Ωραιο ποστ

Τα άλλα 50 ποστ από πάνω δεν ήταν ωραία? Είχατε κάποια αντίρρηση κάπου?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1842 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:16:22 πμ »
Ωραια ποστ όλα,απλά έγραψε για το Tudor 58 μπλε που εχει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος jimkar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1843 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:26:13 πμ »

Καταρχάς να χαίρεσαι το ρολόι σου.  :)

Πρώτος είπα ότι το μέγεθος του είναι τέλειο.

Είπες όμως μόνος σου ότι δεν το πήρες τιμή καταλόγου. Θα σε ρωτήσω λοιπόν σήμερα θα το έπαιρνες τιμή καταλόγου αν υποθέταμε ότι δεν το έβρισκες με έκπτωση?
Και αν θα το έκανες θα ήταν επειδή πίστευες ότι το άξιζε ή επειδή θα πίστευες ότι δεν είχες άλλη επιλογή?

Σχετικά με το μπρασελέ του 300 πάλι είπα ότι κατά την γνώμη μου κανένα ατσάλινο μπρασελέ (πλην σπανίων περιπτώσεων) δεν αξίζει τόσα χρήματα.

Τέλος αναφορικά με την αξία, αν πάρει κάποιος το 300 από Ελλάδα 3500 (που είναι απόλυτα εφικτό) και το πουλήσει έξω δεν θα χάσει γιατί έξω κανείς δεν αγοράζει στις τιμές Ελλάδας.
Ούτως ή άλλως οι πωλήσεις στην Ελλάδα έχουν ξεφτιλιστεί σαν έννοια και δεν αξίζει να πουλάς κάτι (ακριβό) εδώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τα άλλα 50 ποστ από πάνω δεν ήταν ωραία? Είχατε κάποια αντίρρηση κάπου?

Αν ηταν να το πληρώσω αρχική τιμή σίγουρα θα το σκεφτομουν πολύ καλύτερα πριν το αγοράσω. Οπως και στα 5000 ευρω το seamaster ειναι πάλι υπό σκεψη αν ειναι ευκαιρία. Αν θα αγόραζα το tudor αρχική θα ηταν καθαρά λόγω μεγέθους που για εμενα ειναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να "γουστάρω" ενα ρολόι.
Σχετικά με την αποψη σου γενικά για τα μπρασελε έχεις απολυτο δικιο.
Σχετικά με το αν αγοραστεί το 300 στα 3500 και πουληθεί εξω έχεις δικιο.
Αλλά το ιδιο συμβαίνει και με το tudor.
Αλήθεια εσύ πιο θα αγόραζες?
Tudor bb58 μαυρο με μπρασελε στα 2800 ή seamaster στα 3500? Δυσκολεύουν τα πράγματα?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1844 στις: Σεπτέμβριος 11, 2020, 11:38:26 πμ »

Αν ηταν να το πληρώσω αρχική τιμή σίγουρα θα το σκεφτομουν πολύ καλύτερα πριν το αγοράσω. Οπως και στα 5000 ευρω το seamaster ειναι πάλι υπό σκεψη αν ειναι ευκαιρία. Αν θα αγόραζα το tudor αρχική θα ηταν καθαρά λόγω μεγέθους που για εμενα ειναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να "γουστάρω" ενα ρολόι.
Σχετικά με την αποψη σου γενικά για τα μπρασελε έχεις απολυτο δικιο.
Σχετικά με το αν αγοραστεί το 300 στα 3500 και πουληθεί εξω έχεις δικιο.
Αλλά το ιδιο συμβαίνει και με το tudor.
Αλήθεια εσύ πιο θα αγόραζες?
Tudor bb58 μαυρο με μπρασελε στα 2800 ή seamaster στα 3500? Δυσκολεύουν τα πράγματα?

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά δεν συγκρίνονται ανομία πράγματα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions