Αποστολέας Θέμα: Ρολογότσαρκες  (Αναγνώστηκε 651335 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Ρολογότσαρκες
« Απάντηση #360 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:09:05 μμ »
συλλεκτικο χαρακτηρα? ποιο ελβετικο σε νορμαλ λεφτα εχει συλλεκτικο χαρακτηρα?

Εγραψα συλλεκτικο ενδιαφερον,το κοστος δεν εχει να κανει.Η Χαμιλτον πχ εχει πολυ περισσοτερο ενδιαφερον σαν μαρκα απο τη Longines.
αλλα το γκρουπ την εχει σε πιο χαμηλη κατηγορια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:09:54 μμ »

Εγραψα συλλεκτικο ενδιαφερον,το κοστος δεν εχει να κανει.Η Χαμιλτον πχ εχει πολυ περισσοτερο ενδιαφερον σαν μαρκα απο τη Longines.
μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο που λες σε παρακαλω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:11:03 μμ »

αφου  ποτε δεν υπηρξε οσο μεγαλη υπηρξε η L ουτε εχει κανει τα πραματα που  εχει κανει η L
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:15:48 μμ »

Δε λεω κατι περιπλοκο.

Τα περισσοτερα μοντελα της Longines,τα συγχρονα μοντελα της Lοngines,δεν αρεσουν στους συλλεκτες,σε αυτους που ασχολουνται σοβαρα με το ρολοι,κλπ παντα σε σχεση με τα χρηματα που ζητανε.Σε αντιθεση με αλλες προσιτες ελβετικες ακομη και του ιδιου γκρουπ.Αυτη την αισθηση εχω αποκομισει διαβαζοντας και συμμετεχοντας πανω απο 10 χρονια σε ελληνικα και ξενα φορα.Μπορει να ειμαι και λαθος,τη γνωμη μου καταγραφω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:19:12 μμ »

Δε λεω κατι περιπλοκο.

Τα περισσοτερα μοντελα της Longines,τα συγχρονα μοντελα της Lοngines,δεν αρεσουν στους συλλεκτες,σε αυτους που ασχολουνται σοβαρα με το ρολοι,κλπ παντα σε σχεση με τα χρηματα που ζητανε.Σε αντιθεση με αλλες προσιτες ελβετικες ακομη και του ιδιου γκρουπ.Αυτη την αισθηση εχω αποκομισει διαβαζοντας και συμμετεχοντας πανω απο 10 χρονια σε ελληνικα και ξενα φορα.Μπορει να ειμαι και λαθος,τη γνωμη μου καταγραφω.
δεν ξερω τι λενε οι συλλεκτες κλπ για μενα και απο δικη μου εμπειρια στα λεφτα που ζηταν εχουν την καλυτερη ποιοτητα ομορφα σχεδια και πολυ ιστορια,οι μηχανες δεν μου λενε κατι εκτος απο καποιες που κανει η ετα Μονο για την L οπως column wheel χρονογραφος πχ (ξεχναω το ref number)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:19:45 μμ »

αφου  ποτε δεν υπηρξε οσο μεγαλη υπηρξε η L ουτε εχει κανει τα πραματα που  εχει κανει η L
εχει πολλες εταιριες και πρεπει να κανει επιλογες,θα μπορουσε να ειναι στην ιδια κατηγορια και η Tissot,αλλα δεν ειναι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:20:54 μμ »

εχει πολλες εταιριες και πρεπει να κανει επιλογες,θα μπορουσε να ειναι στην ιδια κατηγορια και η Tissot,αλλα δεν ειναι!
η L καποτε ηταν TOP η τισσω απο την αλλη οχι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:21:04 μμ »

Δε λεω κατι περιπλοκο.

δεν ξερω τι λενε οι συλλεκτες κλπ για μενα και απο δικη μου εμπειρια στα λεφτα που ζηταν εχουν την καλυτερη ποιοτητα ομορφα σχεδια και πολυ ιστορια,οι μηχανες δεν μου λενε κατι εκτος απο καποιες που κανει η ετα Μονο για την L οπως column wheel χρονογραφος πχ (ξεχναω το ref number)
ιδιες μηχανες εχουν ,τους βαζει και τον τροχο,μαλλον για να το δωσει σε μεγαλυτερη τιμη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:22:44 μμ »

η L καποτε ηταν TOP η τισσω απο την αλλη οχι
αυτο το ασπρo-μαυρο ,πολυ μου αρεσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:22:55 μμ »

Καθενας εχει τη γνωμη του και ειναι απολυτως σεβαστη.

Οσον αφορα την Ιστορια,εχει νοημα οταν υπαρχει και συνεχεια,διαρκεια,συνεχης εξελιξη και σταδιακη βελτιωση,γι αυτο πολλες ελβετικες οσο κι αν προσπαθουν τα γκρουπ τους, δε θα γινουν ποτε Ρολεξ.
Δεν φτανει ενα ονομα και μια παλια καλη ιστοριουλα. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:24:43 μμ »
Tissot is an official timekeeper for the world championships in cycling, motorcycling, fencing and ice hockey, and was used for the Davis Cup in 1957 and Downhill Skiing in Switzerland in 1938. Tissot was also a key Sponsor for the Formula one teams Lotus, Renault and Sauber. Tissot's first engagement as an official timekeeper was in 1938 where they timed a series of Ski races in Villar, near the company's home town in the Jura mountains.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:24:58 μμ »

Καθενας εχει τη γνωμη του και ειναι απολυτως σεβαστη.

Οσον αφορα την Ιστορια,εχει νοημα οταν υπαρχει και συνεχεια,διαρκεια,συνεχης εξελιξη και σταδιακη βελτιωση,γι αυτο πολλες ελβετικες οσο κι αν προσπαθουν τα γκρουπ τους, δε θα γινουν ποτε Ρολεξ.
Δεν φτανει ενα ονομα και μια παλια καλη ιστοριουλα. ;)
ιστοριουλα η ιστορια της L διαφωνω.παντως τον μπρασελε ενος απλου conquest των 750 ευρω αντε 800 δεν τον βλεπω σε ρολογια με αυτα τα λεφτα αλλου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:25:17 μμ »
Tissot is an official timekeeper for the world championships in cycling, motorcycling, fencing and ice hockey, and was used for the Davis Cup in 1957 and Downhill Skiing in Switzerland in 1938. Tissot was also a key Sponsor for the Formula one teams Lotus, Renault and Sauber. Tissot's first engagement as an official timekeeper was in 1938 where they timed a series of Ski races in Villar, near the company's home town in the Jura mountains.
θες να αρχισω να παραθετω για την L?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:26:58 μμ »
γνωριζω,αλλα αυτο που εχει η Tissot ειναι οι υπεροχοι χρονογραφοι με lemania,τα "ξαδερφακια" της Omega
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Ιούνιος 24, 2015, 16:27:46 μμ »
γνωριζω,αλλα αυτο που εχει η Tissot ειναι οι υπεροχοι χρονογραφοι με lemania,τα "ξαδερφακια" της Omega
ω θεοι!!! εβαλε μια οχι δικη της μηχανη σε ρολοι!!!! μιλαμε για πρωτοπορία οχι αστεια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions